Джак Ръсел териер
Публикувано: 09 May 2008 - 07:51 PM
Здравейте всички! Джакитата ви са страхотни невероятни просто :yahoo:
Това е джак ръселката Джеки (от Джесика) на 11 месеца е не е моя на едни приятели е...по жизнерадостно и как да го кажа ... бясно кутре не съм виждала :yahoo: Ето и снимки на сладураната....обаче е с прави ушички :(
Това е джак ръселката Джеки (от Джесика) на 11 месеца е не е моя на едни приятели е...по жизнерадостно и как да го кажа ... бясно кутре не съм виждала :yahoo: Ето и снимки на сладураната....обаче е с прави ушички :(
Публикувано: 12 May 2008 - 04:12 PM
Пак казвам не е мой на приятели е! Прочети 1вия ми пост това ми казаха и аз първоначално имах съмнения и не твърдя че е чиста порода просто пуснах снимки вие да прецените все пак знаете повече от мен за тази порода. Благодаря за коментарите на всички!
radost1975 кученцето твое ли е ? Много е сладко :wub:
radost1975 кученцето твое ли е ? Много е сладко :wub:
Публикувано: 12 May 2008 - 05:54 PM
http://dog.bg/forum/index.php/topic,3700.135.html виж какво ти е кучето Цвета. Искам да ми кажеш каде е тоя развадник от които е купено кучето,защото и аз се занимавам прфисионално с тая порода.А и тва че някои кучета нямат родословие,не означава че не са чистопородни,както и като имат че са.В България е наи-лесно да се извади фалшиво родословие,затова ви препоръчвам да си купувате кучета от такива като мен,които са любители на породата и да даржат да са породисти.
Публикувано: 17 May 2008 - 08:08 AM
Дистан,парво не се познаваме че да ми знаеш кучетата и да ги коментираш дали са с родословие(маиката е внесена от Англия),второ изобщо не сам твардял че някои в България продава кученца с родословие.Чети малко по внимателно предните ми коментари.Казах, че мн лесно се изкарват фалшиви родословия и че като няма кучето родословие не означава че не Е породисто.ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ОПИТВАМ НИКОИ ДА ЗАБЛУЖДАВАМ,КАКТО ТИ СЕ ИЗКАЗВАШ.Просто четете внимателно ПРЕДИ ДА КОМЕНТИРАТЕ.Трето в отговор на Цвета:писах 4е сам любител на породата и че се занимавам професионално(за запазване и развитието и в Бг),а не 4е имам развадник.С кучета се занимавам вече 17 години,а с тази порода от 3г. И пак ви казвам,ЧЕТЕТЕ МН ВНИМАТЕЛНО И ТОГАВА СЕ ПРОИЗНАСЯИТЕ ТОЛКОВА "КОМПИТЕНТНО".
Публикувано: 17 May 2008 - 10:47 AM
хора помогнете , аз все още търся добър собственник за Бари, но нещо не мога да пубилкувам обява в " обяви".
склонна съм да променя цената само някой добър човек да го вземе и да го обича колкото нас.
Тел ми е 0887 19 79 25 ако някой прояви интерес
склонна съм да променя цената само някой добър човек да го вземе и да го обича колкото нас.
Публикувано: 17 May 2008 - 11:37 AM
Цитат
Дистан,парво не се познаваме че да ми знаеш кучетата и да ги коментираш дали са с родословие(маиката е внесена от Англия),второ изобщо не сам твардял че някои в България продава кученца с родословие.Чети малко по внимателно предните ми коментари.Казах, че мн лесно се изкарват фалшиви родословия и че като няма кучето родословие не означава че не Е породисто.ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ОПИТВАМ НИКОИ ДА ЗАБЛУЖДАВАМ,КАКТО ТИ СЕ ИЗКАЗВАШ.Просто четете внимателно ПРЕДИ ДА КОМЕНТИРАТЕ.Трето в отговор на Цвета:писах 4е сам любител на породата и че се занимавам професионално(за запазване и развитието и в Бг),а не 4е имам развадник.С кучета се занимавам вече 17 години,а с тази порода от 3г. И пак ви казвам,ЧЕТЕТЕ МН ВНИМАТЕЛНО И ТОГАВА СЕ ПРОИЗНАСЯИТЕ ТОЛКОВА "КОМПИТЕНТНО".
Публикувано: 17 May 2008 - 04:14 PM
Цитат
хора помогнете , аз все още търся добър собственник за Бари, но нещо не мога да пубилкувам обява в " обяви".
Публикувано: 17 May 2008 - 07:17 PM
Цитат