Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#4221 Потребителят е офлайн   Stenben Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 January 2012 - 08:45 AM

Показване на мнениетоmiki72, в 11 January 2012 - 01:06 PM, написа:

извинения за грешката при писане
приемам съвети по отношение на приучване към хигиенни навици на младежа ,/ взехме го сравнително голям на 4 месеца и не е научен на такива,пробвахме с капки без успех/

Здравей,колкото и да прозвучи кофти ще се наложи да поизтърпиш още 2 месеца към 6-6,5месеца ще видиш,че ще започне да стиска все повече и повече.Бъгси е вече на 9 и сега като го изведа от 9 до 10 часа сутринта,до следващата разходка (късния следобед или привечер)не пуска нито капка
:md_064:
User's Signature

bugsy-jack russel terrier

#4222 Потребителят е офлайн   miki72 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 13 January 2012 - 10:05 AM

Показване на мнениетоStenben, в 13 January 2012 - 08:45 AM, написа:

Показване на мнениетоmiki72, в 11 January 2012 - 01:06 PM, написа:

извинения за грешката при писане
приемам съвети по отношение на приучване към хигиенни навици на младежа ,/ взехме го сравнително голям на 4 месеца и не е научен на такива,пробвахме с капки без успех/

Здравей,колкото и да прозвучи кофти ще се наложи да поизтърпиш още 2 месеца към 6-6,5месеца ще видиш,че ще започне да стиска все повече и повече.Бъгси е вече на 9 и сега като го изведа от 9 до 10 часа сутринта,до следващата разходка (късния следобед или привечер)не пуска нито капка
:md_064:

Благодаря за отговора
колкото до търпението имам го, въпроса е да свикне на навици като започнем да го извеждаме навън/ остават още 15 дни до този момент/
User's Signature

[Качена снимкаКачена снимка

#4223 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 January 2012 - 10:38 AM

Добро утро :db_046:
Бихте ли споделили какви бели са ви направили малките кучовци и дали с нарастване на възрастта намаляват пораженията. Притеснявам се как ще пускаме Джафи в другите стаи сам, при положение, че винаги намира каква нова беля да свърши в стаята, в която стои през деня-а тя е максимално обезопасена :(
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#4224 Потребителят е офлайн   miki72 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 13 January 2012 - 12:51 PM

Показване на мнениетоbizzardy, в 13 January 2012 - 10:38 AM, написа:

Бихте ли споделили какви бели са ви направили малките кучовци и дали с нарастване на възрастта намаляват пораженията. Притеснявам се как ще пускаме Джафи в другите стаи сам, при положение, че винаги намира каква нова беля да свърши в стаята, в която стои през деня-а тя е максимално обезопасена :(

Нашият бандит- Фреди е от коледа в къщи/ това си пожела синът ми за празника/ така че това е подаръкът му, а и не само за него,а и за цялата ни къща , защото сме му позволили свободен достъп навсякъде.Общо взето засега няма големи поражения освен един обелен тапет и чифт изгризани пантофи и джапанки, но е голям фен на чорапи и краде от където може ,но си ги носи в креватчето / като сврака каквото липсва го намираме там/
за сега по скоро ни забавлява с пакостите си , но за напред знаеш ли ...............
Вече прави и номера като си обръща креватчето , мушка се под него и пълзи с него като костенурка
User's Signature

[Качена снимкаКачена снимка

#4225 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 January 2012 - 01:04 PM

Показване на мнениетоmiki72, в 13 January 2012 - 12:51 PM, написа:

Нашият бандит- Фреди е от коледа в къщи/ това си пожела синът ми за празника/ така че това е подаръкът му, а и не само за него,а и за цялата ни къща , защото сме му позволили свободен достъп навсякъде.Общо взето засега няма големи поражения освен един обелен тапет и чифт изгризани пантофи и джапанки, но е голям фен на чорапи и краде от където може ,но си ги носи в креватчето / като сврака каквото липсва го намираме там/
за сега по скоро ни забавлява с пакостите си , но за напред знаеш ли ...............
Вече прави и номера като си обръща креватчето , мушка се под него и пълзи с него като костенурка

:)))))))))) голям веселяк изглежда е Фреди. При вас предполагам почти през целия ден има някой у вас-щом имате и детенце. При нас проблемът е, че и двамата работим стандартно офис време-от около 9 до 18- и това е периодът с белите-къса си вестниците, нагриза кашоните, с които скрихме кабелите, леко обели от едната стена, наръфа ръбчетата на масичката на тв-то, и направи малка дупка на шалтето на дивана. За мен не е голяма тревога, но сме на квартира и ще трябва да възстановим всичко. Това също не ме притеснява, защото засега не са много "скъпи" щетите. Притеснява ме да не започне по-големи бели да прави.... но няма как:)))))

П.С. моля те качи снимки на Фреди-изглежда голям сладур :)))
User's Signature

#4226 Потребителят е офлайн   Stenben Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 January 2012 - 02:51 PM

Показване на мнениетоbizzardy, в 13 January 2012 - 01:04 PM, написа:

:)))))))))) голям веселяк изглежда е Фреди. При вас предполагам почти през целия ден има някой у вас-щом имате и детенце. При нас проблемът е, че и двамата работим стандартно офис време-от около 9 до 18- и това е периодът с белите-къса си вестниците, нагриза кашоните, с които скрихме кабелите, леко обели от едната стена, наръфа ръбчетата на масичката на тв-то, и направи малка дупка на шалтето на дивана. За мен не е голяма тревога, но сме на квартира и ще трябва да възстановим всичко. Това също не ме притеснява, защото засега не са много "скъпи" щетите. Притеснява ме да не започне по-големи бели да прави.... но няма как:)))))

Такааа...колкото до пакостите най-важен е човешкия фактор-ако не сме си прибрали това което не искаме да бъде повредено нямаме право да се сърдим,хубавото е,че любимците ни са от малка порода което не им позволява да вършат мн.грандиозни пакости НО по моите наблюдения до момента с напредването на възрастта Бъгси започна да прави повече "простотий".Когато беше в периода между 2и4,5месеца,нямаше кой знае какви поражения но после започна:кабели(включително и включени в ел мрежата което си е доста притеснително и опасно),джапанки,опити за работа с компютър(добре,че видях мишката навреме в обятията му),"четене" на разни рекламни брошурки и списания и разни другилеки нагризвания.За да предотвратя всякакви такива случки преди всяко излизане когато се наложи да го оставя сам 1 Прибирам абсолютно всичко,което би могъл да унищожи или с което да се нарани и 2 Стои само в една стая без достъп до другите защото иначе излизането би се превърнало в едночасова подготовка преди това. Хубавото е,че след като преминат една определена възраст(която е около 1,5г ) горе долу понеже всяко едно животно все пак е строго индивидуално и лично аз винаги съм се чудел когато чуя разни хора да определят "тази порода са такива,онази порода са иначе и т.н.,кучетата спират с пакостите (поне това съм видял при майката и бащата на моето куче тъй като собственика им ми е мн.близък и буквално са ми израстнали пред очите.
Търпение и успех на всички(пожелавам си го и аз) и се извинявам ако съм отегчил някого с дългите си размисли :md_064:
User's Signature

#4227 Потребителят е офлайн   Diversia Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 January 2012 - 05:51 PM

Изрових една бебешка снимка на Снупи :wub:
И малко смешни снимки от миналата седмица :af_089:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#4228 Потребителят е офлайн   Jackey Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 January 2012 - 01:54 PM

Колко пъти трябва да се храни Джакче на 4 месеца
храня го с Роял канин 3 пъти на ден така ли да продължа ???

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#4229 Потребителят е офлайн   sarvankata Икона

Публикувано: 14 January 2012 - 01:55 PM

Здравейте, Джаковци :)
имам една непослушница Тара, на 2 месеца е и имам ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ с биологичните и нужди. Целия апартамент е с теракот и се е превърнал в кучешка тоалетна. Искаме да я научим да ходи само в банята но без никакъв успех. МОЛЯ ВИ дайте ни съвет как да я научим да ходи в банята по нужда и как да я отучим да се оплякчава където и падне.
ПОследно вчера ни продадоха едни какпки за привличане на кучета да ходят там да пикат , но нашта хубавица ги облизва и се изпуска където и падне.
Благодаря:) :) :)

#4230 Потребителят е офлайн   Jackey Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 January 2012 - 02:09 PM

Показване на мнениетоsarvankata, в 14 January 2012 - 01:55 PM, написа:

Здравейте, Джаковци :)
имам една непослушница Тара, на 2 месеца е и имам ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ с биологичните и нужди. Целия апартамент е с теракот и се е превърнал в кучешка тоалетна. Искаме да я научим да ходи само в банята но без никакъв успех. МОЛЯ ВИ дайте ни съвет как да я научим да ходи в банята по нужда и как да я отучим да се оплякчава където и падне.
ПОследно вчера ни продадоха едни какпки за привличане на кучета да ходят там да пикат , но нашта хубавица ги облизва и се изпуска където и падне.
Благодаря:) :) :)

Ще се научи като попорастне още с 2-3 месеца :) имайте търпение само.
още е малко няма как да се стиска и да си запомни мястото кадето да ходи
нашето беше същото навсякаде ходеше дори сега като се заиграе се изпуска в къщи
иначе се научи като му кажем "ХЙДЕ ДА ПИШКАШ" и му отваряме вратата на терасата
но с много повторения Много са умни научават се на каквото си помислиш само се иска занимание
схващат доста бързо :)

#4231 Потребителят е офлайн   sarvankata Икона

Публикувано: 14 January 2012 - 02:39 PM

няма ли начин да измия с нещо теракота което да го отблъсква, само в банята да остане като тоалетна.
Как го научихте вашия?:)

#4232 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 January 2012 - 02:57 PM

Показване на мнениетоsarvankata, в 14 January 2012 - 02:39 PM, написа:

няма ли начин да измия с нещо теракота което да го отблъсква, само в банята да остане като тоалетна.
Как го научихте вашия?:)

Здравей.
Джафи засега е ограничен само в една стая, защото в другата са килими. Забелязахме в кой край на стаята най-често ходи и сложихме там два листа вестници. В началото го дигахме и слагахме там, като видим, че ще прави нещо и най-вече веднага след сън и храна. Много бързо се научи да ходи само върху вестниците. От няколко седмици го извеждаме и всичко си върши навън, но и у нас. Така че трябва си търпение :)))
Успех.
User's Signature

#4233 Потребителят е офлайн   Stenben Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 January 2012 - 05:12 PM

Показване на мнениетоJackey, в 14 January 2012 - 01:54 PM, написа:

Здравей,специалистите препоръчват докато кученцето е в тази възраст да се храни 3 до 4 пъти дневно или с други думи по-начесто,по малко.Аз хранех моя хулиган по 3 пъти но към 5 месец ми направи впечатление,че когато му сложа да яде на обяд отива,помирисва и не проявява интерес и въпреки,че лекаря ми беше казал до 1г. да го храня поне по3 пъти,от 5 месец до момента вече се храни само сутрин и вечер и е в отлична форма.Трябва да отбележа обаче,че той беше най-огромния в цялото котило и се е набозал с майчино мляко до последно та явно и това си оказва влияние. :md_064:
User's Signature

#4234 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 January 2012 - 05:48 PM

Показване на мнениетоStenben, в 14 January 2012 - 05:12 PM, написа:

Здравей,специалистите препоръчват докато кученцето е в тази възраст да се храни 3 до 4 пъти дневно или с други думи по-начесто,по малко.Аз хранех моя хулиган по 3 пъти но към 5 месец ми направи впечатление,че когато му сложа да яде на обяд отива,помирисва и не проявява интерес и въпреки,че лекаря ми беше казал до 1г. да го храня поне по3 пъти,от 5 месец до момента вече се храни само сутрин и вечер и е в отлична форма.Трябва да отбележа обаче,че той беше най-огромния в цялото котило и се е набозал с майчино мляко до последно та явно и това си оказва влияние. :md_064:

Джафи си го храним по два пъти на ден /понеже през деня сме на работа/ и няма никакъв проблем, нищо, че е на 3 месеца. Дебелее си чудесно. Вече е 5,3 кг и има и мускулчета :))) Така, че не се притеснявайте чак толкова кога и по колко-то кученцето си показва колко му се хапва :)))
User's Signature

#4235 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пчеларство,градинарство,животновъдство и др. тел:0878532677

Публикувано: 15 January 2012 - 03:06 PM

Показване на мнениетоbizzardy, в 14 January 2012 - 05:48 PM, написа:

Джафи си го храним по два пъти на ден /понеже през деня сме на работа/ и няма никакъв проблем, нищо, че е на 3 месеца. Дебелее си чудесно. Вече е 5,3 кг и има и мускулчета :))) Така, че не се притеснявайте чак толкова кога и по колко-то кученцето си показва колко му се хапва :)))

Множко му са килограмите за тая възраст

#4236 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 January 2012 - 03:27 PM

Показване на мнениетоkapanec, в 15 January 2012 - 03:06 PM, написа:

Напротив-перфектен е-истински манекен. Грам сланинки няма-просто си е якичък:)))..щото е много готин:))))
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

#4237 Потребителят е офлайн   Jackey Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 January 2012 - 06:33 PM

Показване на мнениетоbizzardy, в 15 January 2012 - 03:27 PM, написа:

Показване на мнениетоkapanec, в 15 January 2012 - 03:06 PM, написа:

Напротив-перфектен е-истински манекен. Грам сланинки няма-просто си е якичък:)))..щото е много готин:))))
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

нашия на 2мес.и 10 дена

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#4238 Потребителят е офлайн   Jackey Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 January 2012 - 06:34 PM

:smile:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#4239 Потребителят е офлайн   Jackey Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 January 2012 - 06:37 PM

:smile:

#4240 Потребителят е офлайн   Jackey Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 January 2012 - 07:13 PM

Показване на мнениетоStenben, в 13 January 2012 - 02:51 PM, написа:

Показване на мнениетоbizzardy, в 13 January 2012 - 01:04 PM, написа:

Такааа...колкото до пакостите най-важен е човешкия фактор-ако не сме си прибрали това което не искаме да бъде повредено нямаме право да се сърдим,хубавото е,че любимците ни са от малка порода което не им позволява да вършат мн.грандиозни пакости НО по моите наблюдения до момента с напредването на възрастта Бъгси започна да прави повече "простотий".Когато беше в периода между 2и4,5месеца,нямаше кой знае какви поражения но после започна:кабели(включително и включени в ел мрежата което си е доста притеснително и опасно),джапанки,опити за работа с компютър(добре,че видях мишката навреме в обятията му),"четене" на разни рекламни брошурки и списания и разни другилеки нагризвания.За да предотвратя всякакви такива случки преди всяко излизане когато се наложи да го оставя сам 1 Прибирам абсолютно всичко,което би могъл да унищожи или с което да се нарани и 2 Стои само в една стая без достъп до другите защото иначе излизането би се превърнало в едночасова подготовка преди това. Хубавото е,че след като преминат една определена възраст(която е около 1,5г ) горе долу понеже всяко едно животно все пак е строго индивидуално и лично аз винаги съм се чудел когато чуя разни хора да определят "тази порода са такива,онази порода са иначе и т.н.,кучетата спират с пакостите (поне това съм видял при майката и бащата на моето куче тъй като собственика им ми е мн.близък и буквално са ми израстнали пред очите.
Търпение и успех на всички(пожелавам си го и аз) и се извинявам ако съм отегчил някого с дългите си размисли :md_064:

това се случи за 3месечното ни съжителство вече
непрекъснато му казваме да не прави бели
просто го спираме ако започне нещо нередно да се прави

но остане ли сам започва

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 210
  • 211
  • 212