Да кажа и аз за разрушаването - при нас се разминахме само с един откъртен перваз на паркета, друго не е рушил, но късмет имаме, че почти по цял ден има човек в къщи. Когато е сам, му оставяме да щъка в кухнята и коридора и май през повечето време си дреме и ни чака. Но обувки, кабели - стоят си и не ги закача. Другите стаи ги затваряме за всеки случай.
Да ви кажа, радвайте им се много, но малко по-строго отношение при беля върши работа. Много са умни, веднага разбират за какво става въпрос и според мен отрано трябва да знаят кое може и кое не, че после става мноооого трудно с преодоляването на лоши навици. Това са "сериозни кучета", както казва нашия вет, не се подвеждайте по сладката муцунка и влюбения поглед. Нашия вече знае, че е направил нещо нередно само като го погледна и веднага идва и почва да се умилква и да се опитва да близка - е как да не се разсмееш на това, но се старая да съм сериозна, че като ме види да се смея и почва да скача и да се радва, все едно нищо не е направил