Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#4781 Потребителят е офлайн   Shona JRT Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 September 2012 - 06:47 PM

Макар и на 20 дена не се притесняваме да проявяваме характер
http://vbox7.com/play:d8f04418c7

#4782 Потребителят е офлайн   paylo Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 September 2012 - 07:14 PM

супер

#4783 Потребителят е офлайн   milah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 September 2012 - 08:27 PM

Показване на мнениетоbizzardy, в 13 September 2012 - 03:54 PM, написа:

Показване на мнениетоmilah, в 13 September 2012 - 02:32 PM, написа:

Показване на мнениетоpaylo, в 13 September 2012 - 10:04 AM, написа:

Качена снимка Относно промлема на milah ,бих я посъветвал да гледа когато има възможност по нешънъл географик говорещият с кучета Сизър Милар и неговите професионални съвети към хора от цял свят сблъсквали се с подобни проблеми!А в личен план аз ви съветвам да го поущрявате милвайки го гальовно когато си яде всекидневната си храна било то гранули или нещо друго с каквото го храните и винаги да го коригирате,когато посегне към нещо нежелано от вас с едно остро посръгване с двата пръста на ръката си в задните мусколи на краката,като така му давате ясно послание,че това към което се стреми да си похапне не е правилната храна и не трябва да посяга към нея!Правете така винаги и по този начин хем му отвличате вниманието от храната която мозакът му току що обработва,хем то автоматично осъзнава,че колкото пъти посегне към някаква друга храна различна от неговата,която вие не желаете то да яде ще последва лека болка!Сигурен съм,че след известно време ще има ефект!Има и други варианти,като например електронен нашийник,но аз смятам,че този метод е по-ефикасен,защото съм го изпробвал, така вие осъществявате пряк контакт с кучето и бива по бързо възприет от него!

Привет, благодяра за съвета. Драмата настъпва в момента, когато не е на каишка и е доста отдалечен от мен. Като си намери съкровище, поглежда ме, лапва го и хуква да бяга, така както може да бяга само един джак. Тича и му плющят ушите Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка . Няма хващане. Дори не го и гоня. Слез едно известно време сам си идва при мен и тогава отнася голямата караница. Когато е на каишка, някак контролираме нещата, но гледаме да го пускаме да тича за да изразходва енергия. Качена снимка

Ххахах колко идентична ситуация. Преди известно време отидохме на една полянка, където намери "съкровище" но някак си го спряхме, защото бяхме близо. Съкровището съответно остана непокътнато. След около 5 дни отидохме на същата поляна и докато го откача от каишката и директно там /как е запомнил не знам/-бях обаче много далеч и като го подгоних падна яка физ-зарядка, безуспешна за жалост.

Арчо и досега всеки ден ходи до едно и също местенце, където преди месеци имаше конско аки. Ей така да провери да не се мине.
User's Signature

Качена снимка

#4784 Потребителят е офлайн   paylo Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 September 2012 - 12:15 PM

Има една стара българска поговорка.Едно куче като се научи да яде л......а,няма отказване! :smile:

#4785 Потребителят е офлайн   Shona JRT Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 September 2012 - 03:02 PM

Показване на мнениетоpaylo, в 14 September 2012 - 12:15 PM, написа:

Има една стара българска поговорка.Едно куче като се научи да яде л......а,няма отказване! :smile:

:ba_025::wb_052: :flagbg:

#4786 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 September 2012 - 05:11 PM

Привет, благодяра за съвета. Драмата настъпва в момента, когато не е на каишка и е доста отдалечен от мен. Като си намери съкровище, поглежда ме, лапва го и хуква да бяга, така както може да бяга само един джак. Тича и му плющят ушите Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка . Няма хващане. Дори не го и гоня. Слез едно известно време сам си идва при мен и тогава отнася голямата караница. Когато е на каишка, някак контролираме нещата, но гледаме да го пускаме да тича за да изразходва енергия. Качена снимка
[/quote]

Ххахах колко идентична ситуация. Преди известно време отидохме на една полянка, където намери "съкровище" но някак си го спряхме, защото бяхме близо. Съкровището съответно остана непокътнато. След около 5 дни отидохме на същата поляна и докато го откача от каишката и директно там /как е запомнил не знам/-бях обаче много далеч и като го подгоних падна яка физ-зарядка, безуспешна за жалост.
[/quote]

Хора, моята Сконси ме е докарвала до рев с това тичане с всякакви гадории в устата си. Хване някой кокал, умряло животно, захвърлена от боклука риба - какво ли не .. и просто няма как да я хванеш, ако тя сама не позволи. Стои на разстояние, докато го изяде и чак тогава се връща. Имало е моменти, когато я гоня, примамвам, залъгвам в продължение на половин час в дъждовно време .. и няма хващане. Идвало ми е да умра от яд. Викала съм гаджето ми да си дойде от работа, за да ми помогне да я прибера. :) Всичко минава. Сега е кротка и добра и послушна. Иска се постоянство във възпитанието и се научават. Явно и тях ги тресе пубертет, докато са малки ...

#4787 Потребителят е офлайн   mechotigar-1 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 September 2012 - 09:03 PM

...

#4788 Потребителят е офлайн   Shona JRT Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 September 2012 - 07:52 AM

mechotigar-1 големи сладури са станали колкото по порастват толкова по хубави стават:wb_052:

#4789 Потребителят е офлайн   mechotigar-1 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 September 2012 - 10:27 AM

Показване на мнениетоShona JRT, в 15 September 2012 - 07:52 AM, написа:

mechotigar-1 големи сладури са станали колкото по порастват толкова по хубави стават:wb_052:

Благодаря :rc_036: ,направо са като торпеда :dog:

#4790 Потребителят е офлайн   unbreakable_ Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 September 2012 - 10:46 AM

Здравейте! Баща ми иска да си вземем Джак Ръсел, но майка ми е категорична, че не иска куче вътре в къщата. Може ли да се гледа навън или не издържат на студ?

#4791 Потребителят е офлайн   Shona JRT Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 September 2012 - 01:31 PM

Показване на мнениетоunbreakable_, в 16 September 2012 - 10:46 AM, написа:

Здравейте! Баща ми иска да си вземем Джак Ръсел, но майка ми е категорична, че не иска куче вътре в къщата. Може ли да се гледа навън или не издържат на студ?

Може но си е нужно да му се създадат някой условия

#4792 Потребителят е офлайн   paylo Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 September 2012 - 04:04 PM

Търся да си закупя хубав чистопороден мъжки,късокрак и късокосмест джак ръсел териер до 4 месечна възраст,може и бебе!Държа на разцветка биколор бял с кафява главичка,като моите женски и с купирана опашка и тежки клепнали уши!Ако има такива предложения моля да качите снимки! :tb_195:

#4793 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 September 2012 - 04:23 PM

Показване на мнениетоunbreakable_, в 16 September 2012 - 09:46 AM, написа:

Всяка една порода ако я вземете като бебче поне до две седмици след третата ваксина (3 месеца) не трябва да живее на вън,тъй като няма имунитет и може да лепне някоя болест.Отделно ако сте решили да взимате сега куче при всички положения ще хванете зимата точно в бебешкият период.Джак Ръсел е дребно като телосложение куче с къса козина и определено като скове -15 няма да му е добре на вън освен ако не му обурудвате къщичка с отопление.Помислете добре,бебешкият период не е никак лесен,пишкат и акат често и ако единият от родителите не е съгласен и най-вече майката,на която в повечето случаи ще падне отговорността по почистването изчакайте с вземането на куче.
Поздрави
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#4794 Потребителят е офлайн   mechotigar-1 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 September 2012 - 06:50 PM

:mg_062: Компетентна по всякъкви въпроси :tb_195: а може би и гадае :ud_009: какво ли друго умее :zg_074:

#4795 Потребителят е офлайн   mechotigar-1 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 September 2012 - 06:56 PM

:flagbg:

#4796 Потребителят е офлайн   Shona JRT Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 September 2012 - 07:42 PM

Показване на мнениетоdesi79, в 16 September 2012 - 04:23 PM, написа:

Показване на мнениетоunbreakable_, в 16 September 2012 - 09:46 AM, написа:

Всяка една порода ако я вземете като бебче поне до две седмици след третата( ВТОРАТА) ваксина (3 месеца) не трябва да живее на вън,тъй като няма имунитет и може да лепне някоя болест.Отделно ако сте решили да взимате сега куче при всички положения ще хванете зимата точно в бебешкият период.Джак Ръсел е дребно като телосложение куче с къса козина и определено като скове -15 няма да му е добре на вън освен ако не му обурудвате къщичка с отопление.Помислете добре,бебешкият период не е никак лесен,пишкат и акат често и ако единият от родителите не е съгласен и най-вече майката,на която в повечето случаи ще падне отговорността по почистването изчакайте с вземането на куче.
Поздрави

Ех ех ех по компетентно мнение не бях чел скоро.По ми прилича на саботаж . Не чупи хатъра на човека.МОЖЕ ДА да си вземе кученце което е на3,5-4 месеца .Отец Джон Ръсел ги е развъждал в в специален МАЙЧИН ДОМ с парно .След като му създаде необходимите условия спокойно може да си го отглежда на вън в личния двора където не се разхождат улични кучета и не пренасят зарази

#4797 Потребителят е офлайн   В.Павлов Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 September 2012 - 08:24 PM

Моята започва много да ми лази по нервите вече!
Не исак да яде гранули и това е. Пробвах всичко, което има на пазара + котешки, но неще и неще. Най-добрият ми резултат е бил 2 дни с гранули на Педигри и то пак с много мъка от нейна страна, ядеше супер по малко. В добрия случай, яде гранулите по 1 път от марка и отказва повече. А иначе, всякакви боклуци (като домашна храна и салами) ги плющи чак ушите и пляскат. Има ли някаква по-особенна техника да я накарам да ги яде ?

#4798 Потребителят е офлайн   Shona JRT Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 September 2012 - 08:54 PM

Показване на мнениетоВ.Павлов, в 16 September 2012 - 08:24 PM, написа:

Моята започва много да ми лази по нервите вече!
Не исак да яде гранули и това е. Пробвах всичко, което има на пазара + котешки, но неще и неще. Най-добрият ми резултат е бил 2 дни с гранули на Педигри и то пак с много мъка от нейна страна, ядеше супер по малко. В добрия случай, яде гранулите по 1 път от марка и отказва повече. А иначе, всякакви боклуци (като домашна храна и салами) ги плющи чак ушите и пляскат. Има ли някаква по-особенна техника да я накарам да ги яде ?

Има но при теб положението е по тежко защото кучето си има вече изграден хранителен вкус .Давай и гранули и нищо друго по време на приучаването което може да бъде по дълго .Води се от любимата ми поговорка "здраво куче от глад няма да умре " бъди упорит и не я съжалявай

#4799 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 September 2012 - 09:02 PM

Показване на мнениетоShona JRT, в 16 September 2012 - 06:42 PM, написа:

Ех ех ех по компетентно мнение не бях чел скоро.По ми прилича на саботаж . Не чупи хатъра на човека.МОЖЕ ДА да си вземе кученце което е на3,5-4 месеца .Отец Джон Ръсел ги е развъждал в в специален МАЙЧИН ДОМ с парно .След като му създаде необходимите условия спокойно може да си го отглежда на вън в личния двора където не се разхождат улични кучета и не пренасят зарази

Аха може ,но като знам как на 30 ят ден вече ги продавате....Или Вие вашите ги гледате до към 4 месеца и ги давате с чип,три ваксини,обезпаразитени и паспорт. Не му чупя хатъра,споко ще ги пласирате.....
Не видях някъде да обясните специалните условия на детето..или да коментирате моите мнения е по-полезно за новите потребители?
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#4800 Потребителят е офлайн   Shona JRT Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 September 2012 - 09:19 PM

Деси
Започваш да задобряваш с твоите гадателски способности един ПЪТ и ти да познаеш БРАВО
Все пак малко ще те поправя трябва ти още малко и ще си готова за някое Tv шоу

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема