Джак Ръсел териер
Публикувано: 07 July 2013 - 05:43 PM

"Няма по-добър психиатър в света от куче, което ближе лицето ти"
Ben Williams
Публикувано: 08 July 2013 - 01:12 PM
Публикувано: 08 August 2013 - 03:29 PM
Фен съм на породата и решихме семейно да се сдобием с джак ръсел. Тъй като в България няма регистрирани развъдници, прегледах съседните държави и открих няколко в Гърция.
Въпроса ми е каква е нормалната цена за едно такова куче с хубаво родословие. За кученцето, което съм си харесал ми е обявена - 1200 евро. Принципно парите не са проблем, но искам да знам, каква е разумната цена за това, което търся.
Благодаря.
Публикувано: 08 August 2013 - 09:09 PM
JACKRT, в 08 August 2013 - 03:29 PM, написа:
Фен съм на породата и решихме семейно да се сдобием с джак ръсел. Тъй като в България няма регистрирани развъдници, прегледах съседните държави и открих няколко в Гърция.
Въпроса ми е каква е нормалната цена за едно такова куче с хубаво родословие. За кученцето, което съм си харесал ми е обявена - 1200 евро. Принципно парите не са проблем, но искам да знам, каква е разумната цена за това, което търся.
Благодаря.
Здравейте,
аз не мога да дам много компетентно мнение, тъй като моят джак не е от развъдник и не е чистокръвен, но съм чувала,че по принцип цената за джак с родословие е около 1000-1500 евро. На подобни цени се натъкнах и когато проучвах за закопуването на тази страхотна порода от развъдник.

Ben Williams
Публикувано: 11 August 2013 - 11:55 AM

love is enough...
Публикувано: 17 August 2013 - 07:02 PM
на моето момче вчера му сложиха последната ваксина,още малко и почваме разходките.Днес обаче забелязах нещо странно - едното ушенце на Булет се прегъна назад.Реших,че може да има връзка с имунизацията,защото се случи много внезапно.Веднага го заведох при ветеринаря, той каза,че това е нормално и,че кучето още расте и формира сухожилия, каза също и,че няма никаква връзка с имунизацията.Когато попитах дали има опасност да остане така, той отговори,че е възможно и,че е божа работа как ще застане когато вече има здрави сухожилия.По негови думи "за моя сигурност и спокойствие" му предписа и калции+. Ние се храним комбинирано с RC и специално готвена за него храна.И то мога да твърдя най-доброто.Купувам му зайче,пуешко, пилешко,дробчета, много си го глезя.
Някой срещал ли се е с подобен случай и как мога да спомогна за правилното израстване и стойка на ухото.За момент ми идваше и безумната идея да го залепя с лейкопласт.Разбира се не съм правила такива идиощини,но мисля варианти,ще съм ви благодарна ако споделите вашите методи в такива случаи.Благодаря!

Ben Williams
Публикувано: 19 August 2013 - 07:07 AM
Желая Ви успех и много радост с мъника.
Публикувано: 19 August 2013 - 10:25 AM
katetol, в 19 August 2013 - 07:07 AM, написа:
Желая Ви успех и много радост с мъника.
Да аз се запознах с "рисковете" за нечистокръвните,но просто странното е,че ушето не се изправи,а се пречупи назад.И на мен ми се стори странно предписването на калция и мисля да не му го давам повече от една седмица......всъщност нашия ветеринар е в чужбина в момента и не можах да се свържа с него,затова го заведох в друга клиника,веднага щом се върне нашият доктор ще поискам той да го прегледа.Благодаря много за отзива,сега ще поровя и прочета още из форума за различните практики.Въпреки,че ако е генетично,няма как да го избегна,най-много да травмирам още ушенцето.Просто ми се искаше да помогна някък.
Ето го и ушатко.....

Ben Williams
Публикувано: 22 August 2013 - 06:34 AM
Vesita, първото разгонване може да се очаква между шестия и осмия месец.
Публикувано: 23 August 2013 - 10:42 PM
Публикувано: 24 August 2013 - 09:32 AM
обычно модераторы указывают на правила которые были нарушены, когда удаляют коментарий, однако что именно я нарушил в своих сообщениях?
1. я просил о помощи по вязке собаки ДРТ
2. я разместил фото своей собаки
и почему мои коментарии были удалены?
Публикувано: 24 August 2013 - 03:06 PM
Цитат
а) реклами на продукти, нямащи връзка с тематиката на форума;
б) обяви за търсене на партньори за нерегламентирано развъждане;
в) обяви за продажби на извънклубни кучила;
г) агресивни реклами, подтикващи потребителите да купуват каквото и да било;
д) реклами на зооборси и ферми за кученца;
Публикувано: 27 August 2013 - 12:29 PM