Джак Ръсел териер
Публикувано: 26 January 2009 - 12:23 AM
Цитат
Цитат
[tt]Искаме и ние такава тениска. От къде можем да си намерим ? B)[/tt]
Публикувано: 26 January 2009 - 01:39 AM
Цитат
Цитат
Цитат
[tt]Искаме и ние такава тениска. От къде можем да си намерим ? B)[/tt]
Блубери, Кода е страхотна :wub:
Като се оправи времето трябва да заформим една среща на Джаковете :)
Додо 575 , ти май си правиш Джак Ръсел клуб, а ;D[/tt]
Публикувано: 26 January 2009 - 01:29 PM
Цитат
Dobre de kakwo ne pravq kakto trqbva napravo se vbesqvam ve4e :angry:
Ka4ih snimkata v snimka.bg imam url oba4e kade da go peistna toq url?
tam kadeto pi6a otgovor i ima dopalnitelni opcii za prika4vane na fail ne stava....a dr ne vidqh da ima :huh:
[glow=red,2,300]Hora MOLQ pomognete [/glow]
Ka4ih snimkata v snimka.bg imam url oba4e kade da go peistna toq url?
tam kadeto pi6a otgovor i ima dopalnitelni opcii za prika4vane na fail ne stava....a dr ne vidqh da ima :huh:
[glow=red,2,300]Hora MOLQ pomognete [/glow]
Като влезеш да пишеш отговор, най-отгоре има разни бутони. На втория ред, третатат икона е тази за снимките. като я натиснеш ти излиза това [img][/img] пействаш УРЛ-то, което си взел от снимка.бг между двете , посредата.
Публикувано: 27 January 2009 - 01:47 AM
Цитат
Честито!
Голям сладур е тоя разбойник :)
Кода все още не иска да ходи по нужда навън. Стиска се и като се приберем, прави всичко вкъщи. :rolleyes:
Дайте идеи как да я учим?
Кода все още не иска да ходи по нужда навън. Стиска се и като се приберем, прави всичко вкъщи. :rolleyes:
Ще се научи Кодичка , не й се сърди :) [/tt]
Публикувано: 27 January 2009 - 09:28 AM
Цитат
Цитат
Честито!
Ще се научи Кодичка , не й се сърди :) [/tt]
Не, не и се сърдя, но просто не мога да я накарам да да ходи навън. Иначе, съм подготвена с наградките. Тя обаче се стиска неистово с часове, а не всеки ден нямаме време през седмицата за дълги разходки.
Притеснявам се, защото Кода е на 8 месеца вече. При вас бързо ще се получи
Публикувано: 27 January 2009 - 03:31 PM
Цитат
и о6те една....
Jack Daniels, защо не пуснеш някоя снимка на Снупи в близък план да му се види сладката муцунка, ако не се лъжа вече сте на около 7м. нали?
Блубери, между другото Тополинка е права, много търпение, две-три супер дълги, изнервящи, а сега и студени разходки и Кода ще се пречупи. Не се прибирайте преди да сте свършили това за което сте излезнали, после похвала и наградка, знаеш как е ;).
Публикувано: 28 January 2009 - 12:18 AM
Днес пак бяхме около 2 часа в парка (като преди това пак е излизала с майка ми), но нищо не направи. Все пак няма да се отчайвам засега :blink: В петък и събота ще гледам да сме по цял ден навън.
Иначе е много умна и сладка. Не мога да и се нарадвам. Уча я да се върти (легнала) иначе сяда и ляга безотказно. Имам ли наградка, няма отказ ;D
Днес за малко я пуснха да тича с едно друго кутре из парка, но ме е страх, че все още не е толкова свикнала с мен и бързичко я връзвам. Нямам пълно доверие, че ще ме слуша. Въпреки, че като я извиках дойде веднага и получи награда. Лудичка е и не знам до колко е уравновесена и може да и се вярва.
Скача на гарги и всякакви други пернати, а понякога на коли и по-рядко деца (да им се радва, но не е приятно).
Опита се да изяде колкал от земята, но и се скарах и я пляснах леко по муцунката, но тя така се стресира, че ми става жал. Много обича да рови и намира дъвки, но като и кажа "не" веднага ги плюе. Важно е, че много добре знае значението думата "не".
Като пишка вкъщи и казвам "не", но не мога да я удрям с вестник, или нещо такова, защото само като гледам как ме гледа и като знам как се е стискала часове...
Някои от вас пуска ли си джакчето свободно, без каишка и слуша ли, как се държи?
Кода е е едно невероятно куче и съм много щастлива, че я има и е с нас!
Търпеливо ще я уча на всичко.
Поздрави!
П.П. Блузкте със зодиите са супер. Не знам само дали могат да се поръчва от БГ.
Иначе е много умна и сладка. Не мога да и се нарадвам. Уча я да се върти (легнала) иначе сяда и ляга безотказно. Имам ли наградка, няма отказ ;D
Днес за малко я пуснха да тича с едно друго кутре из парка, но ме е страх, че все още не е толкова свикнала с мен и бързичко я връзвам. Нямам пълно доверие, че ще ме слуша. Въпреки, че като я извиках дойде веднага и получи награда. Лудичка е и не знам до колко е уравновесена и може да и се вярва.
Скача на гарги и всякакви други пернати, а понякога на коли и по-рядко деца (да им се радва, но не е приятно).
Опита се да изяде колкал от земята, но и се скарах и я пляснах леко по муцунката, но тя така се стресира, че ми става жал. Много обича да рови и намира дъвки, но като и кажа "не" веднага ги плюе. Важно е, че много добре знае значението думата "не".
Като пишка вкъщи и казвам "не", но не мога да я удрям с вестник, или нещо такова, защото само като гледам как ме гледа и като знам как се е стискала часове...
Някои от вас пуска ли си джакчето свободно, без каишка и слуша ли, как се държи?
Кода е е едно невероятно куче и съм много щастлива, че я има и е с нас!
Търпеливо ще я уча на всичко.
Поздрави!
П.П. Блузкте със зодиите са супер. Не знам само дали могат да се поръчва от БГ.