Джак Ръсел териер
Публикувано: 28 January 2009 - 10:05 AM
.............Срещу насилието над животни
Затвор за проявена особена жестокост към животните и организираните боеве с кучета поискаха 3 организации, обединили се под името "Град за отговорни хора". Те настояват в предстоящите промени на наказателния кодекс насилието срещу животни да се обяви за престъпление и да се наказва не както досега с административна глоба от 500 до 1000 лева. За целта от организацията търсят съмишленици чрез подписка.
Хвърлят кучетата да се разкъсват едно друго и и ги наблюдават как давят в кръвта си до последен дъх, понякога часове наред. Някои дори водят децата си-това са разкази на хора проверили какво някои наричат спорт.Това все по-често се случва и в България-най вече в Плевен и Пазарджик........
Затвор за проявена особена жестокост към животните и организираните боеве с кучета поискаха 3 организации, обединили се под името "Град за отговорни хора". Те настояват в предстоящите промени на наказателния кодекс насилието срещу животни да се обяви за престъпление и да се наказва не както досега с административна глоба от 500 до 1000 лева. За целта от организацията търсят съмишленици чрез подписка.
Хвърлят кучетата да се разкъсват едно друго и и ги наблюдават как давят в кръвта си до последен дъх, понякога часове наред. Някои дори водят децата си-това са разкази на хора проверили какво някои наричат спорт.Това все по-често се случва и в България-най вече в Плевен и Пазарджик........

hp5500@abv.bg
Публикувано: 28 January 2009 - 10:55 AM
отдавна не сам слагал снимка на моя майло , ето го и него. "Блубери" моя маило е на же4е близо 9 месеца и използвам повод само ако ходя на по дълги разтояния , ина4е майло е мн послусхен и ходи на ред до мен , мн е умен! и твоята Кода ще се нау4и , а относно изхождането , се нуждаете само и единствено от търпение ;) успехи и вски4ко най!
Публикувано: 30 January 2009 - 01:33 PM
Може и от тези, просто е въпрос на избор.
http://www.hillspet....ctLanguage.hjsp
http://www.sambs.bg/...d...ducts&pid=3
http://www.hillspet....ctLanguage.hjsp
http://www.sambs.bg/...d...ducts&pid=3

hp5500@abv.bg
Публикувано: 31 January 2009 - 08:09 AM
Цитат
Цитат
и о6те една....
Jack Daniels, защо не пуснеш някоя снимка на Снупи в близък план да му се види сладката муцунка, ако не се лъжа вече сте на около 7м. нали?
Блубери, между другото Тополинка е права, много търпение, две-три супер дълги, изнервящи, а сега и студени разходки и Кода ще се пречупи. Не се прибирайте преди да сте свършили това за което сте излезнали, после похвала и наградка, знаеш как е ;).
Публикувано: 31 January 2009 - 06:03 PM
Цитат
izidra kvo stana sas bubaka kade se izgubi sto ne kachi snimka na mailo da vidim kak raste imash li vraska sas tqh B) B) B) ;) ;)
Dodo, Майло на Бубака е добре, много е сладък, но Бубака каза, че за момента не смята да пише във форума, заради напрежението което имаше преди време, дано в бъдеще да се включат и те. Иначе Бубака ми пусна няколко снимки на Майло напоследък, същият сладур е.
Jack Daniels, Снупи има много сладка муцунка, но според мен погледа му е малко подвеждащ, един кротък такъв, но не се съмнявам, че е истинско торпедо :rolleyes:
Bluberry докъде я докарахте с Кода?
Публикувано: 02 February 2009 - 12:25 AM
Вчера се случи чудо - Кода ходи по голяма нужда в парка, но пък имаше там друго куче и не знам до колко разбра от бурните ми овации, награди и комплименти. Майка ми днес каза, че пак пишкала след разходка вкъщи.
Утре я взимам на обяд и пак ще я разхождам доста. Да видим...
Иначе я пускам без каишка да тича (в парка, или където няма коли) и като я викна веднага идва, но ако има топка, или гарга някоя, чува доста късно. Трябва да стане войник... :)
Утре я взимам на обяд и пак ще я разхождам доста. Да видим...
Иначе я пускам без каишка да тича (в парка, или където няма коли) и като я викна веднага идва, но ако има топка, или гарга някоя, чува доста късно. Трябва да стане войник... :)
Публикувано: 02 February 2009 - 02:04 PM
Здравейте на всички,от скоро искам да си взема куче Джак Ръсел Териер.Четох доста от тази тема и разбрах,че не трябва да се купува от зоомагазин или от чужбина,та ако може да ми препоръчате някои хора в България,които се занимат с размножаването на породата,или ако някой от форума продава такива кучета.
Публикувано: 02 February 2009 - 06:47 PM
Цитат
Най-обичам новорегистрирани , които всъщност са стари потребители - като сте ербаб, търгувайте свободно! Ем ти се иска, ем не ти стиска...малко сте се объркали със сайтовете за обяви.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com