забелязвам,че кучето ми предпочита да играе с по големи на ръст! с малките се държи доста зле игрите са сапътстваши със зверски лай не хапе но ако не познаваш джаки веднага би решил че ще се сбие с маника! как ще става мама с това поведение след време незнам. някои има ли подобни набюдения?
  забелязвам,че кучето ми предпочита да играе с по големи на ръст! с малките се държи доста зле игрите са сапътстваши със зверски лай не хапе но ако не познаваш джаки веднага би решил че ще се сбие с маника! как ще става мама с това поведение след време незнам. някои има ли подобни набюдения?Здрасти,това е времено изживяване,както между 5-7 месец все още незнае какъв пол е и се качва като на игра всичко ще отмине не се притеснявай.Аз гледам Алайчета нямаш си на представа какъв характер имат тези кучета ..

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

.
.

Джаки е на 1,5г. а колко е висока незнам не съм я мерил,но маи е под 30см.
 Джаки е на 1,5г. а колко е висока незнам не съм я мерил,но маи е под 30см.

Дори когато сменя тона с по-строг, няма голям ефект, напротив хуква да се скатае докато ми мине...
 Дори когато сменя тона с по-строг, няма голям ефект, напротив хуква да се скатае докато ми мине...

Публикувано: 03 December 2009 - 02:50 PM

Публикувано: 03 December 2009 - 02:50 PM