Здрасти,това е времено изживяване,както между 5-7 месец все още незнае какъв пол е и се качва като на игра всичко ще отмине не се притеснявай.Аз гледам Алайчета нямаш си на представа какъв характер имат тези кучета ..
Джак Ръсел териер
Публикувано: 29 November 2009 - 06:11 PM
Здрасти,това е времено изживяване,както между 5-7 месец все още незнае какъв пол е и се качва като на игра всичко ще отмине не се притеснявай.Аз гледам Алайчета нямаш си на представа какъв характер имат тези кучета ..
Публикувано: 29 November 2009 - 09:45 PM
Вашата Джаки на каква възраст е и колко е висока
Как изглежда истинското куче
Джак ръсел териерът е много активен това е типичен работен териер със силен характер, гъвкаво средно дълго тяло и енергични движения.
Главата му е с плосък и не много широк череп, към очите постепенно се стеснява. Стопът му е добре изразен. Муцуната му е широка, със силни челюсти, пигментирани устни, ножична захапка.
Очите му са малки, тъмни, бадемовидни, с проницателен поглед. Не трябва да са изпъкнали, ръбовете на клепачите са добре прилепнали и черни.
Ушите му трябва да са пречупени или спуснати, много подвижни.
Тялото му е трябва да е по-дълго, отколкото високо. Гърбът е хоризонтален. Ребрата му горе са извити, в страни се сплескват, така че окръжността зад лактите може да бъде обхваната от двете ръце (от около 40 до 43 см.).
Опашката му при покой може да е свита. При движение трябва да е изправена и, ако е купирана, върхът и да бъде на равнището на ушите.
Космена покривка: косъмът може да е гладък, начупен или твърд с преобладаващ бял цвят. Позволени са черни, рижи или кафяви петна.
Джак ръсел териерът е общо взето дребен на ръст. Това е изискване, което се прилага към всички типично английски породи териери за лов на лисици: височината на мъжкия е до 35 см, а на женската до 33 см. Теглото им е между 6 и 7 кг. като е добре да се спазва пропорцията 1 килограм на всеки 5 сантиметра.
Независимо от малкия си ръст, джак ръсел териерът е много яко и здраво куче.
Публикувано: 29 November 2009 - 10:57 PM
тези и не само,съм ги чел даже леко се разминават явно зависи кои се исказва за породата. разминават се предимно в диапазона сантиметри височина и диапазона килограми.аз всъщност питах за Джакито от снимките с новата играчка,черно и бяло изглежда ми по набито от моито та за това питам
Публикувано: 30 November 2009 - 09:15 AM
Напиши нещо повече за кученцето за да предизвикаш интерес: пол, кога е родено, родители, къде се намира, сложи и някакви снимки.
Дано успееш да намериш добри стопани
Мод: Продажбите не и тук! Премахнати са линковете към сайтовете, които бяхте сложили!
Публикувано: 30 November 2009 - 09:19 PM
Alex, Джаки в момента е 8,20 кг., но е 32 см. и това което ти е отговорил Капанец е вярно, по стандарт теглото на JRT е 1 кг. на всеки 5 см. височина. Идеалното й тегло за мен е 7.5 кг. толкова държим пролетта и лятото, но през зимния период малко качваме. Освен това трябва да се има предвид и натоварването, Джаки е пусната навън ежедневно между 2 и 3 часа с клони, които надвишават размерите й и теглото й, а събота и неделя е по цял ден навън и набитостта й не е от прехранване, а от движение. Виждала съм достатъчно "апартаментни" джакове, чиито крайници след 30 минутно тичане започват да треперят. Джакът ти е много сладък и няма място за опасения относно теглото му.
Поздрави.
Публикувано: 30 November 2009 - 09:29 PM
мерси!
Публикувано: 30 November 2009 - 09:46 PM
P S каде и мериш височината? над предните лапи ли?
Публикувано: 01 December 2009 - 07:00 PM
P S каде и мериш височината? над предните лапи ли?
Мери се от холката, т.е. от гръбчето където започва врата, там нпипваш кокалчетата на предните крайници. Там май-се води най-високата точка на гърба в нормално положение на тялото.
Публикувано: 01 December 2009 - 07:06 PM
Публикувано: 02 December 2009 - 06:57 PM
височина 30 или 31см
гръдна обиколка 44 или 45 см
възраст 1,5 год
мога да приема че това е физическото развитие на кучето нали?
от тук на сетне само на харктер ще се развива,ще уляга надявам се
Публикувано: 03 December 2009 - 02:50 PM
Публикувано: 04 December 2009 - 05:01 PM
Нямаш ли някой жертвоготовен приятел? Аз за голямата освен на баща ми, няма на кого друг да разчитам, но не съм ползвала хотел до момента. Виж за мъника поне пет човека сами си предложиха услугите, но дали ако се наложи наистина ще го вземат, е друг въпрос. Една позната ми беше разказала за хотел (не си спомням името) в който гледат кучетата в клетки и от там добермана й се върна с бронхоплевмония. Виж във интернет за Догленд, някъде на панорамния път в Бояна, гледали животинките в къща и имали интернет камери. Ако питаш мен потърси в нета отиди и виж на няколко места, важно е хората наистина да са хора, защото не стига стреса дето ще изживее животинката от раздялата, ама и ако я гледа някой дебил.......
Успех!

Вход

Горе
Цитиране +