Мод: Темата беше разчистена от търсене на женски, мъжки и кой бил свършил работа и кой не. Темата е следена изкъсно, тъй като това не са първите провинения. Прочетете си правила на форума и предупреждението се отнася до всички пишещи в темата!
Джак Ръсел териер

Публикувано: 22 February 2010 - 03:07 PM
						здравейте, страхотни са вашите мъници!
Тъй като и ние искаме да си вземем кученце от тази порода, се престраших да пиша във форума

Много ми хареса и Лина с нейните бебоци и снимката на другото кученце от Сливен с по-късите крачета.
Може ли някой да ми даде връзка към споменатия господин Тодоров, който има джакчета с по-къси крачета?
Ако не се пишат такива неща във форума, моля да ме извините и да ми пишете на лични.

Тъй като и ние искаме да си вземем кученце от тази порода, се престраших да пиша във форума
Много ми хареса и Лина с нейните бебоци и снимката на другото кученце от Сливен с по-късите крачета.
Може ли някой да ми даде връзка към споменатия господин Тодоров, който има джакчета с по-къси крачета?
Ако не се пишат такива неща във форума, моля да ме извините и да ми пишете на лични.

Публикувано: 22 February 2010 - 06:36 PM
Цитат(packo @ Feb 14 2010, 10:46 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(nedev @ Feb 13 2010, 02:14 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте  и от Сливен.  
  Нашата Лина вече си има 6 малки много сладки кученца.  
  Абсолютни сладури на два дни.
Три мъжки и три женски. Таткото излезе голям майстор
 А Лина се отнася много добре с тях. Първия ден не излезе от кошчето. Отказа излизане ,което никога не се беше случвало. Грижи се за тях. Носи им играчки от детскатата стая и постоянно ги ближе. Аз лично не съм мислил , че ще бъде такава добра майка 
Днес излязохме на вън за около 10м. и нямаше търпение да се прибира да си види малките.
Сега вече остава да пораснат и ще им търсем грижовни стопани.
Три мъжки и три женски. Таткото излезе голям майстор
Днес излязохме на вън за около 10м. и нямаше търпение да се прибира да си види малките.
Сега вече остава да пораснат и ще им търсем грижовни стопани.
Честито nedev и да са живи и здрави малките и майката
Миналата година моя позната се взе мъжко джакче от Сливен.
Слагам една снимка на него
От Лина ли е?
Това кученце със сигурност не е от г-н Тодоров.За неговите кученца е характерно че са с по тъпа главичка,а това е с доста добре заострена.

Публикувано: 23 February 2010 - 11:55 AM
						Здравейте на всички!
От месец имаме Джакче в къщи. Този сладък палавник е вече почти на 4 месеца.
Лесно (за около 2-3 седмици) го научихме къде да пишка и ака, извеждаме го на разходки.
Снощи бяхме в градинките около стадиона, но там се събират доста по-големи от него кучета. Не че не си играе с тях, но те са доста по-тежка категория.
Та в тази връзка пишете къде се събирате с Джакитата си в Сливен. Виждам, че има любители на тази порода в града под Сините камъни.
Очаквам много срещи, весели игри на кученцата и полезно общуване на стопаните им.
А ето и два от интересуващите ме въпроси, които мога да задам към цялата аудитория:
1. Джакчето обича да ни хапе и понякога не може да си премери силата на стискане. Ние се опитваме с команда "не" да го накараме да не хапе, но това което ме интересува е дали с възрастта и смяната на зъбите хапането спира или за цял живот си остават такива хапливковци. Разбира се подсигурили сме му изграчки и кокали с които да си играе.
2. Жива прахосмукачка е. Където мине по пътя обира всичките боклуци. Как да се справим с този проблем. Като го изведа постоянно очите ми са на 4, дори да е на каишка.

От месец имаме Джакче в къщи. Този сладък палавник е вече почти на 4 месеца.
Лесно (за около 2-3 седмици) го научихме къде да пишка и ака, извеждаме го на разходки.
Снощи бяхме в градинките около стадиона, но там се събират доста по-големи от него кучета. Не че не си играе с тях, но те са доста по-тежка категория.
Та в тази връзка пишете къде се събирате с Джакитата си в Сливен. Виждам, че има любители на тази порода в града под Сините камъни.
Очаквам много срещи, весели игри на кученцата и полезно общуване на стопаните им.
А ето и два от интересуващите ме въпроси, които мога да задам към цялата аудитория:
1. Джакчето обича да ни хапе и понякога не може да си премери силата на стискане. Ние се опитваме с команда "не" да го накараме да не хапе, но това което ме интересува е дали с възрастта и смяната на зъбите хапането спира или за цял живот си остават такива хапливковци. Разбира се подсигурили сме му изграчки и кокали с които да си играе.
2. Жива прахосмукачка е. Където мине по пътя обира всичките боклуци. Как да се справим с този проблем. Като го изведа постоянно очите ми са на 4, дори да е на каишка.

Публикувано: 23 February 2010 - 06:07 PM
						Здравй jully. 
Относно първия ти въпрос мога да ти дам ценен съвет, който при нас подйства много добре. Започни да му даваш храна от вилица. Когато усети ,че след храната има нещо много по-твърдо само ще прецени колко да захапе.
Относно вторият ти въпрос ,че е като прахосмукачка
  При мен се получи с леки наказания и повешаване на тон. Кучетата много възприемат от тон. 
Например аз научих Лина когато и хвъля храна на земята и казвам "НЕ" и тя стои и чака докато не и кажа "хаиде взимай" След дова я поущрявам с наградка. И така кучето свиква, че когато кажеш "НЕ" означава, че прави нещо нередно.

Относно първия ти въпрос мога да ти дам ценен съвет, който при нас подйства много добре. Започни да му даваш храна от вилица. Когато усети ,че след храната има нещо много по-твърдо само ще прецени колко да захапе.
Относно вторият ти въпрос ,че е като прахосмукачка
Например аз научих Лина когато и хвъля храна на земята и казвам "НЕ" и тя стои и чака докато не и кажа "хаиде взимай" След дова я поущрявам с наградка. И така кучето свиква, че когато кажеш "НЕ" означава, че прави нещо нередно.

Ниамам подпис

Публикувано: 23 February 2010 - 11:41 PM
						Даже намерих едно клипче от 16.112008г. когато Лина е била на 9м.  
http://www.vbox7.com/play:6f97bdb3

http://www.vbox7.com/play:6f97bdb3

Ниамам подпис

Публикувано: 24 February 2010 - 08:20 PM
Цитат(jully @ Feb 24 2010, 07:35 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря за съветите nedev, надявам се да се срещаме някъде по градинките като се постопли времето още.
А ето и снимка на нашия сладък Фриски.
А ето и снимка на нашия сладък Фриски.
Точното място каде се събираме е в грдинките на стадиона.Ама вече все по рядко ни остава време.

Публикувано: 26 February 2010 - 08:25 PM
Цитат(izidra @ Feb 25 2010, 11:58 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Дойде и нашата РАДОСТ  
Казах ви аз че родата ще расте

Публикувано: 27 February 2010 - 12:07 AM
Цитат(tolis75 @ Feb 26 2010, 08:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Да са ви живи и здрави мъниците,Изидра.  
 Добре се е справила мама Джаки 
 .

Публикувано: 27 February 2010 - 09:57 AM
						Честито izidra.  
  Да са ти живи и здрави маниците. А как се чувства мама? Как се отнася към рожбите си?
Нашите джакчета вече прогледнаха и вече се мъчат да вървят. Започнаха да издават по-различни звуци от скимтене. Стават все по-забавни и игриви.

Нашите джакчета вече прогледнаха и вече се мъчат да вървят. Започнаха да издават по-различни звуци от скимтене. Стават все по-забавни и игриви.

Ниамам подпис

Вход

Горе
 Цитиране +