Джак Ръсел териер
Публикувано: 08 August 2011 - 09:46 PM

Публикувано: 09 August 2011 - 08:10 AM
black MORTY kid, в 08 August 2011 - 09:46 PM, написа:

Не сме от Пловдив, но сега видях клипчето ти. Страшен е този Морти - много сладка муцунка! И Чара скоро ме изненада как се кефи на пързалките - като малко дете - пързаля се и отива да се катери за още. Успех с намирането на приятели за игра

Публикувано: 09 August 2011 - 04:41 PM

Публикувано: 10 August 2011 - 09:33 AM
Публикувано: 10 August 2011 - 11:57 AM
dora, в 10 August 2011 - 07:55 AM, написа:
Привет на всички сладурковци.
Дора: http://www.youtube.c...h?v=hOVfgJEDi4g
Публикувано: 10 August 2011 - 02:26 PM
sesana, в 09 June 2011 - 10:18 AM, написа:
chushka, в 08 June 2011 - 10:29 PM, написа:

По цял ден играе и тича из апартамента,не се уморява хич лесно.Сега чакаме третата ваксинка ,за да можем да излизаме навън.
П.П. Казва се Арнолд (на кратко Арни или Арнюша

Eхе, ето го нашето братче. И той наедрял. Красавец. Явно мама Джаки е народила един куп страхотни момченца

Дали в темата пишат хора от Бургас? Много ще се радвам да се съберем и да си запознаем кучовците.
Вчера запознах Пипин с кварталните котки. Чух ги, че нещо врещят под терасата и го качих да ги види. Наш маймун ги гледа, въртя главата, гуши се. Чуди се сума време какво се случва. А котките поне 6-7 под прозореца и мръкат и се карат за женски.
Също го запознахме и с мидите и раците. Донесоха ни у дома непочистени миди и сред тях имаше един заблуден рак. Голяма игра падна с него.

Диваненцето умира за вода. Вчера пълних легена, за да измия и посягам за препарат. Докато се обърна чувам Пляс, Цоп, Пляс, Цоп. Какво да видя? Пипин накиснат в легена и подскача. Аз го вадя, той пак там.

Забелязвам го, че като види черешки и започва да трепери и скимти за тях. До сега не е опитвал, но само като ги душне или види почва да плаче за тях. Мога ли да му дам да си опита една половинка?
Да си похваля момченцето: Вече трети ден не ми е правил пиш беля из къщи. Само на неговото си място ходи

Ами ние сме от Бургас ама сме много малки още на втора ваксина когато минат трите може да ги запознаем
Публикувано: 10 August 2011 - 05:50 PM
radusha, в 10 August 2011 - 08:18 AM, написа:
Ако искате тази неделя, аз съм ЗА. Ако Радуша може да дойде към Тракия, ще е супер. На мен не ми се отдалечава много, че все пак мъниците ще са сами в нас. Но за час да кажем, няма проблем да ги оставя.
Морти свободен ли е в неделя?
Публикувано: 10 August 2011 - 06:36 PM

Публикувано: 10 August 2011 - 07:00 PM
merry_ny, в 10 August 2011 - 05:36 PM, написа:

Йеее! Страхотни снимки!!

Публикувано: 10 August 2011 - 09:46 PM

Публикувано: 11 August 2011 - 08:48 AM

vladi8008, ако имате желание, с най - голямо удоволствие ще запознаем песчетата.
Трудно си намираме партньорчета за игра. Бързо се изморяват или изнервят другите кучовци. За сега само Майло/бийгъл/ ни е в категорията. С него бяга и играе Пипин. Има си и други другарчета, но за 30-40 минути ги измаря и те му отказват игра. По - едрите животни го търкалят и после повръща, та за сега го оставям само малко да се заиграва с тях.
За пишкането, ние се научихме бързо. Но пък мисля, че той си дойде с подготовка. Взимах му чаршаф за еднократна употреба и капах капки. Поставях чаршафа на терасата. След всяко ставане или хапване оставях Пипин на терасата. Когато свърши работа - бонбона. За седмица беше готов. Никога не съм се крала за беля.
Сега се опитвам да го отуча от чаршафа, което според мен ще е доста по трудно. Но има време.
Вчера ме ухапа по крака. Остави ми рана. Захласна се в игра и ме обърка с пръчката, която беше до крака ми. :hahaha: Скарах му се и той горкия се стресна. Сега не смее да припари до глезена ми. А толкова боли там.
Вчера ме събуди в 6 сутринта. Реших, че му се пишка, но не пожела да излезе от кошчето. Видя ме и пак заспа. Мале как се ядосах. Дори докато спя ме вижда, защо му трябваше да ме буди?
Публикувано: 11 August 2011 - 09:08 AM
Чара е голяма бонбонка също! Явно си е изкарала чудесна почивка! Любима снимка - поза "умрял лебед" да плажа (вероятно е "спящата красавица").
Ние продължаваме вечерните битки. Тея гъби сигурно не се дават лесно и, вероятно, му щипе от препаратите ... Иначе хич не мога да си обясня защо се опитва да ме изяде. А, като види кутийките с мазилата, все едно му давам стартов сигнал - със скоростта на светлината се шмугва в първата "хралупа", която види - под легло, диван, маса, зависи откъде ме мерне ... Само се чудя, след като сме хванали тези гъби от влага, какво да го правя в това гнусно дъждовно време. Дали да му съкращавам разходките, или какво! Иначе пак си му подсушавам краците като се приберем, както съм го правила винаги до сега, ама, ако стои по-дълго време с мокри крака, това дали създава среда на гъбите да избуяват, въпреки третирането с препарати? Уффф, защо всички въпроси ми изникват СЛЕД посещението при вет-а ...