Dog.bg Форуми : Малките кученца и безграничната им енергия

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Малките кученца и безграничната им енергия Оцени темата: -----

Анкета: Малките кученца и безграничната им енергия (14 гласували потребители)

Вашето куче буди ли Ви със скимтене през ноща?

1. Да (3 гласове [21.43%])

Процент от гласовете: 21.43%

2. Не (9 гласове [64.29%])

Процент от гласовете: 64.29%

3. Понякога (2 гласове [14.29%])

Процент от гласовете: 14.29%

Гласуване Гостите не могат да гласуват

#21 Потребителят е офлайн   matiu55 Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 August 2013 - 02:31 AM

Показване на мнениетоstarrkopf, в 19 August 2013 - 01:11 AM, написа:

Показване на мнениетоrenny_yang, в 18 August 2013 - 11:16 PM, написа:

Значи проблемът е, че е самотно, а не, че трябва да излезе навън.

Честито !
Но не е само това . Вие как си представяте живота на кученцето преди да отиде при новото семейство ? Ами нали затова едно животно преминава фази на развитие, а поведението му е отражение на средата , в която живее и опита натрупан до момента . Каккъв опит да има едно кученце на 60 дни , сменило кошарката с непознато място ?
Kато го лишавате от внимание не правите нищо друго,освен да го стресирате още повече. Нали затова те скимтят ,когато са в кучилото - търсят закрила и сигурност и от майка си и от другите кученца . Ама няма кой да пита или да попрочете ... А известно ли вие как се отразява този "игнор" и непукизъм ?
После ще ми пишете нови теми : " Кучето ми изпитва страх от самота " , или " Защо кучето ми постоянно търси контакт и внимание ?" ....
И ще го обучавате и ще го игнорирате отново , докато съвсем се предадете ,защото то няма да знае какво искате , дотолкова ще е объркано.
Но нищо , карайте както знаете . Те горките кучета търпят много .
Чудно как ще се отнасяте един ден с децата си : наверно и тях така ще пренебрегвате ?
Оставете кученцата си да се "окопитят " в новата обстановка , пък после ако няма ефект кажете на всички колко неадекватни съвети сте получили . Дайте им възможност да опознаят дома и да не се чувстват изолирани , да добият опит .

"Приятелю", ти нещо си жестоко объркан. Това е кученце. То трябва да се научи, че вие сте алфата, а то е обикновена бета :be_107: . Този "игнор" е много полезен, за да разбере това (от миналото изречение.). Аз бих ви посъветвал да не слушате този некъдърник в отглеждането на кучетата. Знам, че всеки има право да изразява мнение, но поне трябва да се запознаеш малко :db_046: .
На една приятелка пинчерката и беше родила и когато на 2 месеца кученцата се раздвижиха и почваха да скимтят страшно силно..... Ъммм бих го описал с тази песен нищо, че е стара:

-Стягам багажа и дим да ме няма, изключвам телефона си и дим да ме няма, ей не ме търсете известно време. :ab_041:

#22 Потребителят е офлайн   sazo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:всичко свързано с кучета

Публикувано: 26 August 2013 - 07:31 AM

matiu55 не обиждай така човека.Един проблем винаги може да има повече от едно решения,както и в математиката,която е точна наука някои задачи имат по 2-е,че дори и три решения,а какво остава за кучетата.Между другото г-н старркопф някъде беше споменал,че ще качи клип,така,че и аз с нетърпение го чакам.

#23 Потребителят е офлайн   starrkopf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:All You Need is Love

Публикувано: 26 August 2013 - 08:31 AM

Показване на мнениетоmatiu55, в 26 August 2013 - 02:31 AM, написа:

Аз бих ви посъветвал да не слушате този некъдърник в отглеждането на кучетата. Знам, че всеки има право да изразява мнение, но поне трябва да се запознаеш малко :db_046: .
На една приятелка пинчерката и беше родила и когато на 2 месеца кученцата се раздвижиха и почваха да скимтят страшно силно.....

Да-а-а... Ей ,най-сетне се намери един ,който ме разкри .

Кадърнико мой , ще взема да те препоръчам на някой от Мод - овете я за раздел Развъждане, я за Ветеринарен. Те тези пинчерчета откъде са ги взели ? Странна работа : обикновено кучешките бебета се раздвижват едва след 70 ден , а тези големи бързаци са се оказали? Да видиш ти , сигурно е от храната , а???
Сега ще оставя да ти се налюбуват и другите от форума .
User's Signature

Всеки има кучето,което заслужава...
https://www.facebook..._homepage_panel
https://www.facebook...34862426717095/

#24 Потребителят е офлайн   matiu55 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 August 2013 - 08:50 PM

Да направо. Защо ли тогава кученцата допреди един час тичаха в двора и. Ти или не си запознат с малките бебоци или незнам. При всички е различно. Ако не успяваш да се справиш с гледането на кучовците може и да не се раздвижат. Просто си гледай работата. Интересно ми е с какво съм те обидил. Некадърник за мен не е обида, ако човека на който го казваш е такъв. :db_046:

#25 Потребителят е офлайн   starrkopf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:All You Need is Love

Публикувано: 26 August 2013 - 10:32 PM

Показване на мнениетоmatiu55, в 26 August 2013 - 02:42 AM, написа:

Здравейте! В този форум вече съм срещал, да кажем... 100 000 различни мнения относно този въпрос. >>>Къде се води кучето първо? На мястото за спане или на мястото за пишкане?

Писна ми и вече искам да ми се изясни. Ако някой може да ми отговори ще съм му много задължен. :mg_062:

Мамин сладък , учЕн .... ( както би се изразил батко ти Орлин Миланов ) , жив да го оплачеш .
Уж си знае всичко момчето , а се опитва да ме поучава ?!?...
Ама те Модовете като не искат да ме послушат и да направят раздел за такива " вечно " питащи , така ще е !
И какво ще правиш сега ,Знайко , като никой не ти отвори очите ?
Да видим кой е некадърник и кой знае - или както обичам да казвам : който се смее последен ,се смее.... най -накрая !!!

PS. Извинявам се на Мод. и на останалите потребители ,но ...каждому по заслугам !
User's Signature

Всеки има кучето,което заслужава...
https://www.facebook..._homepage_panel
https://www.facebook...34862426717095/

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни