German Sieger Show KASSEL 2013
Публикувано: 25 November 2013 - 01:20 PM
оле Боже, ама то избяга от фигуранта?!?!!
и не едно?! И то при условие че те само щракат със стика, а не удрят?! И защо са само с черен гръб и нито една друга окраска по стандарт?!
И защо така замятат задните си лапи за Бога?!(((((((((((((((
Какво става с породата?!

И защо така замятат задните си лапи за Бога?!(((((((((((((((
Какво става с породата?!

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 25 November 2013 - 02:34 PM
Това е клип с отпадналите кучета на зигера .Буквата Т преди името означава дисклалифицирани.Като се има на предвит че това е една дисклалификация нормално е да има отпаднали животни.От явили се 314 кучета в клас над 24 месеца отпаднали са само 42, за мероприятие в което участват хора и кучета от цял свят си е направо нищожен процент. За 3те дни в които трае зигера натоварването е огромно както физическо така и психическо .Мисля че незахапалите няколко кучета няма да окажат някакво влияние на характера на породата като се има и предвит колко хиляди малки кучета се произвеждат годишно в Германия.

Публикувано: 25 November 2013 - 03:01 PM
Yerom
Разбирам, но предполагах че за дисквал в такава сериозна порода и в толкова сериозно мероприятие ще трябва нещо много по-малко от бягане от фигуранта? Все пак толкова ненормално държание.... И не вярвам в изнервянето на водача и кучето - генетика или я имаш или не. Порочната психика също. И непригодна анатомия за капак на всичко.
А сред победителите имаше ли представители от друга окраска? На времето търсих НОК за родителите си сиво-зонарна окраска, но те като видяха с какво се сблъскват предпочетоха ИЕО, според тях не е толкова комерсиална порода. (((((
Което според мен е много жалко хората да се ориентират към друга порода, вместо тази, която избират(((
Разбирам, но предполагах че за дисквал в такава сериозна порода и в толкова сериозно мероприятие ще трябва нещо много по-малко от бягане от фигуранта? Все пак толкова ненормално държание.... И не вярвам в изнервянето на водача и кучето - генетика или я имаш или не. Порочната психика също. И непригодна анатомия за капак на всичко.
А сред победителите имаше ли представители от друга окраска? На времето търсих НОК за родителите си сиво-зонарна окраска, но те като видяха с какво се сблъскват предпочетоха ИЕО, според тях не е толкова комерсиална порода. (((((
Което според мен е много жалко хората да се ориентират към друга порода, вместо тази, която избират(((

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 25 November 2013 - 03:29 PM
Furia както писах на зигера участват хора всякъкви и от всякъде .Всеки е със своите амбиции,комплекси,възможности и познания ако щеш.Там всеки иска да бъде значим да бъде център на внимание да бъде с нещо повече от останалите,но често пъти мерака надминава възможностите и за това след това ги има такива клипове.
Колкото до сивите кучета в първата стотица мисля че нямаше класирани .Участваха като цяло малко на брои такива кучета кучета .
Колкото до сивите кучета в първата стотица мисля че нямаше класирани .Участваха като цяло малко на брои такива кучета кучета .