German Sieger Show KASSEL 2013
Публикувано: 09 December 2013 - 11:30 AM
DOGI_DOG, в 09 December 2013 - 01:40 AM, написа:
Furia_S, в 09 December 2013 - 12:24 AM, написа:
Значи тази система работи? А при нас защо не е така? Властите ли нареждат кой бюджет как да се разпределя?
Тази система работи деситилетия, само че при нас хората, които са оторизирани от полицията са любители-кинолози като Yerom.

И мен искаха да ме врътнат наши полицаи, като исках да си купя кучета от чужбина, но не успяха.

Dogi до сега ръсеше само бисери и глупости а виждам че си включил и лъжите към репертоара си.Но нали знаеш че на лъжата краката са къси а ти отиде твърде далеч.В полицията има сектор които се занимава с покупки и продажби на кучета,а ти ги обвиняваш с написаното по горе в далавера и документна измама .
Публикувано: 09 December 2013 - 11:39 AM
Какво си затърсила под вола теле ?!?
Търсила си наш'та фуриика кученце ама щяла да го вземе ако някой ден си има къщичка и то трябвало да прави еди какво си ... ако трябва да съм откровена... с жена като теб на твоето семейство куче пазач не му трябва !!!
Толкова злоба , агресия и омраза има в теб , че не се харчи за куче - пазач .
Ти си идеална !
Ако семейството ти те изтърпи с този сприхав и тежък нрав до момента в който си имате къщичка няма да имаш никаква нужда да си дириш куче .
Ти си идеалният пазач ... че и на всичкото отгоре си старо куче вече , обучено

Айде без лоши чувства и вземи се разходи навън , времето е чудесно .... ! Куче имаш все пак , не ми се мисли как изобщо имаш време за семейство и за куче при все, че денонощно си на линия , готова да избълва жлъч и злоба .
Публикувано: 09 December 2013 - 11:50 AM
Човек, е кой ще продаде на непознат от улица качествено кутренце? Нали първо трябва да се пише на развъдник, да се представиш, кой си, що си, пък после и капаро да оставиш евентуално за еди коя скачка, да видят че не си случаен. А ако остане женската празна - пак чакаш - то си минават понякога години за тази работа. Ти личните си епитети не ми ги закачай, без куче хората сидят с години, защото развъдчика може да не им довери кутрето, чисто от разумна гледна точка го погледни - хората почват да търсят кученце предварително, иначе по обяви ги има доста ина животинския пазар в Подуене - по сто лева парчето. Не искам от там, за това и не бързам заникъде:-))))
ПС: Когато човек няма какво да каже по същество - започва с личните нападки, както винаги:-)))

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 09 December 2013 - 01:07 PM
Това е отегчително !
Публикувано: 09 December 2013 - 01:27 PM
mik, в 09 December 2013 - 11:07 AM, написа:
Това е отегчително !
Само че аз и не го крия - аз разсъждавам на глас: има разделяне на "високи линии" и на "работни линии" във породата ви. Ето, като човек който иска куче за защита на двора си бих искала да намеря животно от така наречени "работни линии". ИПО не ме интересува - следа не ми трябва, но послушание и защита определено да.
Хайде, без нападки и подигравки, кажи ми как отговорен стопанин като мен да се сдобие с такова куче? Трябва да търси развъдник, нали? И то не по красота, а се обръща към кинологически център. Неизвестен в породата човек практически не може да се сдобие със средна ръка куче работна линия. Визирах един такъв център - надали ще ми продадат бебе, значи имам да се доказвам че съм сериозно настроена дълго време,което може да отнеме години. Та при тях има записана опашка в очакване на кучилата, най-доброто естествено оставят за себе си, втори в приоритета вървят органите, къде съм аз с моето търсене, притрябвала съм им. И това е във всяка една порода, уви...
Като същевременно от Зингера бракуваните кучета са вече дали поколение и ако съм балък се водя по участието на куч там и го купувам, и ще ми го продадат. В крайна сметка защо да не ми го продадат, та тях сериозни хора не ги търсят.
Да, права си, че няма по-добър пазач за децата ми и семейството ми освен мен. Приемам го като комплимент, защото всяка една майка е такава за децата си: първо трябва да минеш през майката за да пострадат децата. Но когато ме няма бих искала къщата ми да е охранявана и децата ми да имат първа линия защита. Нима това не е нормално желание? Не искам ако стане нещо кучето да се свре под масата, разбери:-))))
Престани да се дразниш, погледни ситуацията с породата ви през моите очи и ще разбереш че няма злоба и жлъч. Обърни внимание че нито веднъж не съм ти отговорила на нападките с лични забележки особено относно децата. Децата пък най-малко е недостойно да ги нападаш, ако имаш собствени - трябва да го знаеш .

Публикувано: 09 December 2013 - 03:01 PM
Yerom, в 09 December 2013 - 10:30 AM, написа:
Значи тази система работи? А при нас защо не е така? Властите ли нареждат кой бюджет как да се разпределя?
Тази система работи деситилетия, само че при нас хората, които са оторизирани от полицията са любители-кинолози като Yerom.

И мен искаха да ме врътнат наши полицаи, като исках да си купя кучета от чужбина, но не успяха.

Dogi до сега ръсеше само бисери и глупости а виждам че си включил и лъжите към репертоара си.Но нали знаеш че на лъжата краката са къси а ти отиде твърде далеч.В полицията има сектор които се занимава с покупки и продажби на кучета,а ти ги обвиняваш с написаното по горе в далавера и документна измама .
Глупостите и бисерите ги оставям на теб, любителю.
Това, което съм написал не съм си го измислил аз. До скоро си мислех, че това не е вярно и не повярвах на развъдчика от чужбина. Не знам кой е бил при него...имена не са ми казвани

А за другото, аз си знам. Затова при мен важи приказката..."НА ВЪЛКА ВРАТА МУ Е ДЕБЕЛ, ЗАЩОТО САМ СИ ВЪРШИЛ РАБОТАТА"

"Направете го заради мен:погрижете се за това,моята овчарка да остане работно куче,така както аз правех през целият си живот в името на тази цел" Max von Stephanitz 1864-1936
http://www.working-d...a%20Dvora%20CS/
http://www.working-d...ls/520770/..CS/
Публикувано: 09 December 2013 - 04:44 PM
Една племенница на куче,с което тренираме заедно

Публикувано: 09 December 2013 - 06:53 PM
DOGI_DOG, в 09 December 2013 - 03:01 PM, написа:
Yerom, в 09 December 2013 - 10:30 AM, написа:

Глупостите и бисерите ги оставям на теб, любителю.
Това, което съм написал не съм си го измислил аз. До скоро си мислех, че това не е вярно и не повярвах на развъдчика от чужбина. Не знам кой е бил при него...имена не са ми казвани

А за другото, аз си знам. Затова при мен важи приказката..."НА ВЪЛКА ВРАТА МУ Е ДЕБЕЛ, ЗАЩОТО САМ СИ ВЪРШИЛ РАБОТАТА"
Dogi освен в лъжец се превръщаш и в махленска клюкарка.Незнаеш кои е бил не знаеш имена,а констатираш че е правил далавери и документни измами.Оплиташ се в собствените си лъжи а това са сериозни обвинения.
Публикувано: 09 December 2013 - 07:22 PM

Публикувано: 09 December 2013 - 07:45 PM
Yerom, в 09 December 2013 - 05:53 PM, написа:
Щеше ми се да не е истина, ама е...Може и да знам имената, но да не смятам за нужно да ги казвам, защото рано или късно такива хора се осират тотално.

"Направете го заради мен:погрижете се за това,моята овчарка да остане работно куче,така както аз правех през целият си живот в името на тази цел" Max von Stephanitz 1864-1936
Публикувано: 09 December 2013 - 07:52 PM
Furia_S, в 09 December 2013 - 06:22 PM, написа:
БРФК...FCI...ДОКУМЕНТЧЕТА...ПАРИЧКИ... Всичко друго да върви на майната си...Да ви ... и федерациите и документите

Публикувано: 09 December 2013 - 08:55 PM
DOGI_DOG, в 09 December 2013 - 07:45 PM, написа:
Щеше ми се да не е истина, ама е...Може и да знам имената, но да не смятам за нужно да ги казвам, защото рано или късно такива хора се осират тотално.
Dogi щеше ми се да не си лъжец ,ама...се оказа че си долен лъжец и интригант,и в желанието си да си по интересен се о..а тотално.
Публикувано: 09 December 2013 - 09:14 PM
Yerom, в 09 December 2013 - 07:55 PM, написа:
Dogi щеше ми се да не си лъжец ,ама...се оказа че си долен лъжец и интригант,и в желанието си да си по интересен се о..а тотално.
Yerom, не съм чак такъв злобар, че да кажа имената на тия хора, да ги уволнят(защото по-тежко наказание няма да има) и децата им да останат гладни, защото бащите им са далавераджии и се възползват от служебното си положение.
Пък ти можеш да си плещиш каквото искаш по мой адрес...Аз съм над тия неща...Просто не толерирам хора, които се правят на по-хитри от другите. Както казах, те сами ще се затрият...и не им трябва помощ за това.
Чудя се, защо толкова се палиш...нали вече не си в системата.

Публикувано: 09 December 2013 - 09:24 PM
DOGI_DOG, в 09 December 2013 - 09:14 PM, написа:
Yerom, в 09 December 2013 - 07:55 PM, написа:
Yerom, не съм чак такъв злобар, че да кажа имената на тия хора, да ги уволнят(защото по-тежко наказание няма да има) и децата им да останат гладни, защото бащите им са далавераджии и се възползват от служебното си положение.
Пък ти можеш да си плещиш каквото искаш по мой адрес...Аз съм над тия неща...Просто не толерирам хора, които се правят на по-хитри от другите. Както казах, те сами ще се затрият...и не им трябва помощ за това.
Чудя се, защо толкова се палиш...нали вече не си в системата.

Защото си лъжец
Публикувано: 09 December 2013 - 09:47 PM
Публикувано: 10 December 2013 - 02:12 AM