Dog.bg Форуми : Немското овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (75 Страници) +
  • « Първа
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Немското овчарско куче

#1341 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 17 October 2006 - 12:01 PM

пробвате на този тел 088 66 79 83 милано оод - визитката ми е доста стара ,ако не стане и със обикновенни бебешки влажни кърпички / разбира се без алкохол/ също става

#1342 Потребителят е офлайн   bay_bay Икона

Публикувано: 24 October 2006 - 11:52 PM

Росене, как се ''озова'' това хубаво куче при теб защо не си го вадил на показ, изложби и изпити досега. bash Нали успя да го "узакониш (вземеш родословие) big_duel

#1343 Потребителят е офлайн   rexdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2006 - 08:26 AM

1super Това са две чудесни филмчета от световното първенство Филмче 1 и Филмче 2 1super 1super 1super
User's Signature

Качена снимка

#1344 Потребителят е офлайн   rexdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2006 - 09:21 AM

И на едно великолепно куче nok Zentl 1super
User's Signature

Качена снимка

#1345 Потребителят е офлайн   rexdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2006 - 10:04 AM

Същото филмче nok Филмче 2 nok 1super Повтарям пак филмчетата за да не се загубят някъде из съобщенията 1super
User's Signature

Качена снимка

#1346 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
Публикувано: 25 October 2006 - 11:47 AM

rexdog сложи ги при филмчетата за нок в другата тема така няма дя се загубят r)

#1347 Потребителят е офлайн   rexdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 03:08 PM

Качена снимка nok Качена снимка nok Качена снимка nok Това е пресъздаденото схематично описание на стандарта от съвременна енциклопедия за НОК.Но както виждаме всеки си има свое виждане , то и затова стандарта е по-скоро рамка в която можеш да се вместиш, с тази особеност за НОК,че се изискват и определени работни качества.
User's Signature

Качена снимка

#1348 Потребителят е офлайн   viktor Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2006 - 04:23 PM

Zdraveite na vsichki, izvinete me za latineca no pak povreda v kompa.Ei nie v BG sme stra6na rabota pomiata nie v kravta 6te si pozvolia ot moe ime (vapreki 4e vse o6te sam novobranec za nok)da kometiram niakoi ot vas .Kato vi slu6am 4ak sajeliavam 4e i as sam se sprial na tazi poroda. niki 6te po4na ot teb za6toto ti be parvia 4ovek koito mi podade ruka. Ti ve4e si razbral 4e s Evgeni sme priateli no za teb ne sam kazal lo6a duma va6ite otno6enia sa si va6 problem .Ti za6to zabravi kakvo pi6e6e za teb Milena tova ne moga da si obesnia,ako ti moje6 mi obesni .Za Bobi ne go poznavam mn dobre no 6te mu kaja Bobi ima6 mojebi nai dobroto majko ku4e v BG ostavi gi da zlobeiat i raboti s nego. Mlena za teb kakvo da kaja neznam .Ti sama si si vinovna ,nali znae6 4e na lajata karkata sa kusi ,nikoga niama da zabravia na kolko velika se prave6e predi da bada6 prizemena . Ne moga da zabravia kak po foto snimka postavi diagnoza displaziq ,i kakvo tolkova 6te ti stane ako priznae6 4e DON v momenta e nai dobroto majko ku4e v BG i po struktora i po kruv . Ta nima ima 4ovek dava6t pove4e pari za nok ot Silvia ,eto zatova i neinite ku4eta 6te sa nai dobri ... Sega na Aleksandar 6te kaja edna pogovorka -NE PLA4I NA 4UJD GROB.
I za Evgeni 6te kaja niakoi dumi toi sas sigornost si ima i minusi sega 6te kaja za pliosoete mu toi e 4ovek koito ne jiveee ot otglejdaneto na nok ,4oveka si ima biznes koito vseki moje da mu zavidi . A 4e ne tursi finansova pe4alba sum siguren ,na men toi mi dade tova ku4e (RENI) bez pari , pri polojenie 4e edin tur4in mu dade 1000lv za nego .Samo 4ee toi si spazi obe6tanieto . Bate radvam se 4e te poznavam , pojelavam ti mn uspehi v li4en i biznes plan I AIDE OSAZNAITE SE I DA SEDNNEM DA PIEM PO BIRA VMESTO DA SE KARAME BEER
User's Signature

Viktor von Carlos[br]Качена снимка

#1349 Потребителят е офлайн   von rozzen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 November 2006 - 06:35 PM

[FONT=Optima][SIZE=14][COLOR=red]ZDRAVEITE NA VSI4KI LUBITELI NA NAI-HUBAVATA I POPULIARNA PORODA!!!!!!!!!!
ISKAM DA VI RAZKAJIA EDNA ISTORIA NA KOIATO MOJE DA STANE DORI SME6NO NA NIAKOI,NO NA DR 6TE HARESA!!!!!!!!1TIA E ABSOLUTNO DEISTVITELNA !
BIAH VI RAZKAZAL KAK PREDI 10 MESECA NAMERIH EDNO MAJKO nok,NO PREDPOLAGAM 4E NIAKOI NE SA GO PRO4ELI ZA6TOTO E OSTANALO NIAKADE NAZAD,ZATOVA 6TE RAZKAJIA VSI4KO OTNA4ALO DO SAMIAT KRAI KOITO E 6TASTLIV!
PREDI 10 MESECA NAMERIH EDNO KU4E KOETO SPORED O4EVIDCI I SPORED MEN BE6E IZHVARLENO,POOGLEDAH GO TO BE6E V MNOGO LO6O DORI KRITI4NO SASTOIANIE,S MNOJESTVO RAZKASNI RANI NAPLA6ENO I SLABO!PRIBRAH GO V KA6TI KADETO IMAM O6TE TRI KU4ETA KATO GO DARJIAH NA DR KRAI NA DVORA ZA6TOTO NE ZNAEH KAKVI ZARAZI KRIE!CELTA MI BE6E DA GO POGLEDAM DOKATO SE POIAVIAT SOBSTVENICITE,NEZNAEH NI6TO ZA NEGO OSVEN TAT.MU NOMER,NO TOVA PO KASNO!VEDNAGA VAKSINIRAH KU4ETO SLED TOVA ZAPO4NAH DA GO HRANIA I SLED KATO MALKO SE STABILIZIRA,MOJE BI 2 SEDMICI PO-KASNO GO ZAVEDOH PRI VETERINARIAT MI,KOITO PO4ISTI VE4E ZAMARSENITE RANI,KOITO BIAHA SE MNOGO VLO6ILI,SLED TOVA NIAKOLKO SLOJNI OPERACII/JIVOTOSPASIAVA6TI/DORI VAV ST ZAGORA.NO PREZ TOVA VREME VARVE6E OBIAVA V MESTNIAT VESTNIK 4E TAKA I TAKA E NAMERENO EDIKAKVO SI KU4E,TA PO NATATAK,SLED KATO KU4ETO SE VAZTANOVI I IZLEKUVA VE4E BE6E KOMPANIA S MOITE!KADE LI NE TARSIH VRAZKA SAS STOPANI NO UVI!I NAKRAIA RE6IH DA IZVADIA DOBLIKAT NA RODOSLOVIETO ZA DA VIDIA PROIZVODITELIA I OT TAM SOBSTVENICITE,DA NO V ONOK NE BE6E,AMI SEGA KAK DA IZVADIA OT DR ORGANIZACIA I POMOLIH POZNATI DA MI SADEISTVAT I PO TAT.NOMER AZ POLU4IH DOBLIKAT NA RODOSLOVIETO I OT TOGAVA ZNAM 4E KU4ETO E GRAND VON SESTO SOBSTVENOST NA STOIAN STOIANOV OT GORNA ORIAHOVICA!KU4ETO E MNOGO KA4ESTVENO I V POSLEDNO VREME E V STRAHOTNA HORMA!ZAPO4NAH DA GO IZDIRVAM I USPIAH DA SE SVARZA S NEGO 4REZ OB6TI POZNATI,MEJDU DR ZAPLODIH EDNA OT MOITE KU4KI-POSREDSTVENA KOIATO STANA 2-RA NA BALKANIKATA V DOSTA SILEN KLAS A IMENNO ALEX VON ROZZEN,A NEINA SESTRA BE6E PRODADENA PREDI NIAKOLKO MESECA V TURSKI RAZVADNIK I NA 01.10.06 G TIA STAVA 3-TA NA TIAHNATA IZLOJBA,NO TOVA KATO INFORMACIA KOIATO 6TE VI E NUJNA SLED MALKO!!!!!!!!!!
TA SLED KATO IMAH KU4ENCA /IMAM O6TE NIAKOLKO/VSI4KI KOLEGI OT GRADA ZAPO4NAHA DA ZLOSLOVIAT 4E KU4ETO E FAL6IVO DORI ZANIMAHA OTG.PO SELEKCIA NA OBEDINENIETO ZA NEMSKI OV4ARSKI KU4ETA I T.N
A ZA TIAHNITE NE4ESTNI I NEKOREKTNI "IZPALNENIA" NIAMA DA GOVORIM,!!!!!!!!!
SEGA ISKAM DA KAJIA NA VSI4KI KOITO SE SAMNIAVAHA 4E KU4ETO E ISTINSKO DORI PO ISTINSKO OT TEHNITE I 4E OT DNES SI E PRI SOBSTVENIKAT KOITO GO E PROIZVEL,KATO SAM OTKAZAL I STOTINKA ZA GHRIJITE KOITO SAM POLOJIL,I DR MNOGO VAJNO AZ SE GORDEA S POSTAPKATA SI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SAJELIAVAM NO SAM RAZVALNUVAN OT DNE6NIAT DEN I NIAMA DA IZPADAM V PODROBNOSTI I AKO SAM OBIDIL NIAKOGO S NAPISANOTO DA ME IZVINI NI6TO LI4NO!A ZA TOVA KAKAV RAZVAD4IK SAM SI IMA RINGOVE PO IJLOJBITE!!!!!!!!!!!!O6TE NE6TO V TOZI SMISAL DNES NAPRAVIH I DR POSTAPKA VARNAH EDNO RODOSLOVIE ZA UNI6TOJENIE V ONOK NA KU4E KOETO SKORO PO4INA A NA HORATA SAM IM PODARIL,POVTARIAM PODARIL MAJKO KU4ENCE!JELAIA KASMET NA VSI4KI,NA TEHNITE SEMEISTVA POD KOETO SE PODRAZBIRA I KU4ETATA IM!!!!!!!!!!!!!!LEKA VE4ER nok nok nok nok nok nok nok
nok nok nok nok nok nok nok nok nok nok w)

#1350 Потребителят е офлайн   von rozzen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 November 2006 - 06:56 PM

ZABRAVIH DA KAJIA 4E SEGA SAM UDOVLETVOREN OT RAZVRAZKATA! nok nok nok nok nok nok nok

#1351 Потребителят е офлайн   viktor Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2006 - 08:04 PM

Цитат

ZABRAVIH DA KAJIA 4E SEGA SAM UDOVLETVOREN OT RAZVRAZKATA! nok nok nok nok nok nok nok

bravoS bravoS bravoS bravoS bravoS bravoS bravoS super best
User's Signature

Viktor von Carlos[br]Качена снимка

#1352 Потребителят е офлайн   rexdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2006 - 03:41 PM

Качена снимка 1super
User's Signature

Качена снимка

#1353 Потребителят е офлайн   Suzan Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 14 November 2006 - 12:14 PM

Привет приятели на Нок.От доста време насам чета форума ,но от днес вече се регистрирах и искам да ви помоля за мнение.Имам мьжка немска овчарка,казва се Рекс и е на 4 месеца.Голям е сладур и страшно много го обичам.Досега не бях го теглила и понеже напоследьк доста понаедря реших да го претегля.Оказа се че тежи цели 20кг при рьст 52 см.Според вас това много ли е,много ли е дебел?Храня го с гранулирана храна "Propac",3 пьти на ден по 150 гр на всяко хранене.Живеем в кьщта с доста голяма градина,в която той си се разхожда,затова не сьм го извеждала на разходки.Кажете ми как да го варна в добра форма.Очаквам сьветите ви,за което предварително ви благодаря.

#1354 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 November 2006 - 10:22 AM

преди всичко минете през ветеринарен лекар - нека тои го погледне и прецени дали е добре за възрастта си кутрето - след това ще ви даде съвет какво да правите

#1355 Потребителят е офлайн   bay_bay Икона

Публикувано: 15 November 2006 - 11:02 AM

ВЕЛИКИЯ VONROZZEN Извинявам се на всички че публикувам това във вашия форум но си създайте тема за лъжата и интригата Росенчо защо записа кучето в София под друго име защо каза на вашите в Габрово че кучето е от приют Защо като получи родословието не се свърза със Стоян той е приятел на ВальоМайора има много защо при теб Намали малко темпото или поне лъжите и интригите можеш да лъжеш колегите си но винаги има издънки ИЗВИНИИМ СЕ иначе на някой може да му бъде забавно като чете истината за теб с факти и снимки на произведени кучета от теб Извинявам се още веднъж на всички останали

#1356 Потребителят е офлайн   Suzan Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 15 November 2006 - 01:21 PM

Здравей trenertg.Благодаря ти за отговора.Но доколкото разбрах от прочетеното вьв форума ти имаш доста опит и познания относно развитието на немската овчарка от самото и раждане,а и самата ти си ветеринарен лекар.Все пак можеш ли да ми кажеш горе долу колко би трябвало да тежи едно 4 месечно куче.Предполагам че това зависи от много фактори и че всяко куче може би се развива различно,но все пак би ли ми казала нещто ориентировьчно.В момента не мога да го заведа на ветеринарен лекар,защото наблизо няма такьв ,а аз не разполагам с кола.

#1357 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 November 2006 - 04:30 PM

най лесния тест да разбереш дали кученцето е дебело е да го пипнеш по ребрата - ако се напипват без проблем значи е нормално за всичко друго трябва да се види

#1358 Потребителят е офлайн   Suzan Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 15 November 2006 - 04:57 PM

Много благодаря за бьрзия отговор ;) .Огледах го и на мен всьщност не ми изглежда дебел-хьлбоците са му хльтнали,а ребрата му се усещтат като го опипвам.Отново ти благодаря.Разгледах страницата ти и видях филмчетата в които обучаваш кучетата си и сьм много впечатлена. 1super Аз в началото мислех да си взема това куче просто за домашен любимец,но все повече се ентусиазирам да се науча да го обучавам сама.Живея в Турция и понеже от половин година насам живеем в кьща с доста голяма градина извьн града се надявам нашия красив Rex да ни пази от крадци и подобни.Трябва ли да го дам някьде за специално обучение именно за подобна цел или бих могла да се справя с това сама?А всьщност нужно ли е такова обучение или той ще си ни пази инстинктивно?

#1359 Потребителят е офлайн   von rozzen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 November 2006 - 06:04 PM

Цитат

ВЕЛИКИЯ VONROZZEN Извинявам се на всички че публикувам това във вашия форум но си създайте тема за лъжата и интригата Росенчо защо записа кучето в София под друго име защо каза на вашите в Габрово че кучето е от приют Защо като получи родословието не се свърза със Стоян той е приятел на ВальоМайора има много защо при теб Намали малко темпото или поне лъжите и интригите можеш да лъжеш колегите си но винаги има издънки ИЗВИНИИМ СЕ иначе на някой може да му бъде забавно като чете истината за теб с факти и снимки на произведени кучета от теб Извинявам се още веднъж на всички останали

ИЗВИНИАВАМ СЕ НА ВСИЧКИ ЧЕ ЩЕ ОТГОВОРИА ТУК КАДЕТО НЕ Е МИАСТОТО,НО СЛЕД КАТО САМ НАПАДНАТ ПРЕД ВСИЧКИ,ЗА6ТО НЕ!!!!!!!!!!!!!!! nok
НИКАК НЕ САМ ВЕЛИК НО САМ НАПРАВИЛ НЕ6ТО КОЕТО МНОГО НЕ БИХА!А И НЕ6ТО ДР.МОГА ДА ОТГОВОРИА НА ВСЕКИ,НО КОГАТО СЕ ПРЕДСТАВИ И СИ КА4И СНИМКАТА ВЪВ ФОРУМА!А ДО ТОГАВА ДА МЕ ИЗВИНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

#1360 Потребителят е офлайн   емо Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 15 November 2006 - 06:06 PM

Добри хора има една молба от Митко Шопов.Изгубил си е една кучка на име Валда в района на бившия обувен завод в Красна поляна който я види нека му се обади. тел.0888470958

• (75 Страници) +
  • « Първа
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни