Бих написала това в темата за храната, в раздел Хранене. Никога не съм долюбвала тази храна, а това с рекламата на купуване на куче от зоомагазин направо ми затвърди мнението.
Наследствени заболявания
Публикувано: 26 September 2010 - 05:32 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 September 2010 - 07:10 PM
Не е въпросът в това, че грешката е "коригирана". Проблем е самият факт, че уж сериозен дистрибутор на уж сериозна марка може изобщо да предложи такава "прИмоция"...

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 02 October 2010 - 08:31 PM
Преди малко пуснах в този форум тема за тазобедрена дисплазия, кояото е наследствено заболяване, в темата описах през какво преминахме и какво ни предстои с моя Бари, лекарят който го оперира издава международно признат сертификат за дисплазия, а друг лекар който го прегледа д-р. Васил Василев ми обясни, че има възможност заболяването да се октрие още 3-4 месечна възраст. Надавам се да съм допринесъл с нещо :)