Ще го науча аз,досега все правих компромиси,че е малко ама няма да стане така.Предпочитам да имам най лакомото куче на света,отколкото такова злоядо.
Коя храна е за злояди и капризни кучета
Публикувано: 17 December 2006 - 01:09 PM
Така си е, и аз предпочитам лакомник c) Добра храна за злояди кучета е тази на роял канин sensible - мирише много добре 1super
Публикувано: 30 December 2006 - 02:59 PM
Цитат
Мисля,че злоядо куче не може да се оправи,каквото и да правиш то си знае неговото,не можеш да го накараш да яде нормално. s)
Съгласна съм с теб моята Сара въпреки че сега яде малко по добре няма нищо общо с куче което яде нормално .Сменихме Роял канин с Адванс и сега яде що годе добре но пак в количество по малко от предписаното за деня .Стане ли въпрос обаче за моркови кисели краставички ябълка на маймунка ще се направи само и само да и дадеш парченце .Иначе на коледа си хапна една пържолка без да и се мръщи за утре има още една приготвена за нея wink ама всеки ден не е Коледа b)
Публикувано: 30 December 2007 - 09:42 PM
Радвам се,че намерих тази тема.Моята дакелка също е част от тези злояди кучета.Понякога отказва дори пържолка.Не мога да я разбера...а яде лешници като луда. :huh:Минахме още на 5 месеца като ми я подариха на роял канин и пак не яде много,само като види че няма друго.И аз като вас си мечтая за куче което е гладник....ама уви.Жалко,че не се е метнала на мен. ;D

Вани и Лори