Муки, в 26 July 2014 - 02:56 PM, написа:

Клавиша а буквата е работи, за което се изви явам а съфорумците.
Съвсем очевидно е че от централната вет клиника ( защо са се кръстили централна като са пълна трагедия не знам) почнаха да си пишат постове в които сами да се хвалят.
Вместо да си оправят кривините, те решиха да се саморекламират.
Първо , да спрат да убиват на хората кучетата, защото ни нанесоха на нас с мъжа ми, а и на цялото ни семейство страшни вреди.Наясно ли са те, че 76 годишния ми баща още се разплаква като се сети за това, което тези лекари в кавички причиниха на Чара?Колко пари струва това?
От стреса съпругът ми е все по болници - досега сме били в Токуда, има ерозивен гастродуоденит, които кърви и жестока анемия от кървенето.
Никога не е имал преди това проблеми с корема, но след ужасите и безчовечието в тази бакалия - централната ветиринарна клиника, от декември та досега сме абсолютно нон стоп по болници.
Че той обожаваше това куче - що за простащина е да се довериш на доктори, а те да те измъчат и изтормозят, да ти нарежат кучето като му направят огромен разрез само за да вземат повече пари, да му изгорят гърба от некадърно боравене с катоди на електрическия нож при операцията и ти да гледаш как любимото ти и невинно същество страда .
А те все да ти дават надежди, белким измъкнат още пари.
И накрая да те приключат набързо, защото вече почва да прави впечетление и на другите клиенти в клиниката, че Чара става все по-зле.
Тази Аглика Йорданова Гюдорова е толкова некадърно и безчовечно същество, че чак се чудя може ли жена да е такъв изрод?
Хайде Генов мошеника ясно, от такъв като него друго не може и да се очаква, но от водещата им хируржка очаквах друго отношение - не случайно я избрах за операцията - много сбърках, както се оказа.
И второ, да се научат да казват истината.
Направо се чудя в тази България как може доктори така да лъжат.