Dog.bg Форуми : Не се доверявайте на Централната Ветеринарна Клиника!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (9 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Не се доверявайте на Централната Ветеринарна Клиника! там работят неетични и некомпетентни хора

#101 Потребителят е офлайн   arolins Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 July 2014 - 01:11 PM

Показване на мнениетоМуки, в 26 July 2014 - 02:56 PM, написа:

Crayzi elly, мого сте крейзи. Толкова глупости е бях чел отдав а. Кастрация а котка 250-300лв било съвсем ормал о???? От поста ви излезе, че имате зоологическа гради а и твърде, твърде високи доходи. :ab_041:
Клавиша а буквата е работи, за което се изви явам а съфорумците.

Съвсем очевидно е че от централната вет клиника ( защо са се кръстили централна като са пълна трагедия не знам) почнаха да си пишат постове в които сами да се хвалят.

Вместо да си оправят кривините, те решиха да се саморекламират.

Първо , да спрат да убиват на хората кучетата, защото ни нанесоха на нас с мъжа ми, а и на цялото ни семейство страшни вреди.Наясно ли са те, че 76 годишния ми баща още се разплаква като се сети за това, което тези лекари в кавички причиниха на Чара?Колко пари струва това?

От стреса съпругът ми е все по болници - досега сме били в Токуда, има ерозивен гастродуоденит, които кърви и жестока анемия от кървенето.
Никога не е имал преди това проблеми с корема, но след ужасите и безчовечието в тази бакалия - централната ветиринарна клиника, от декември та досега сме абсолютно нон стоп по болници.
Че той обожаваше това куче - що за простащина е да се довериш на доктори, а те да те измъчат и изтормозят, да ти нарежат кучето като му направят огромен разрез само за да вземат повече пари, да му изгорят гърба от некадърно боравене с катоди на електрическия нож при операцията и ти да гледаш как любимото ти и невинно същество страда .
А те все да ти дават надежди, белким измъкнат още пари.
И накрая да те приключат набързо, защото вече почва да прави впечетление и на другите клиенти в клиниката, че Чара става все по-зле.
Тази Аглика Йорданова Гюдорова е толкова некадърно и безчовечно същество, че чак се чудя може ли жена да е такъв изрод?
Хайде Генов мошеника ясно, от такъв като него друго не може и да се очаква, но от водещата им хируржка очаквах друго отношение - не случайно я избрах за операцията - много сбърках, както се оказа.

И второ, да се научат да казват истината.
Направо се чудя в тази България как може доктори така да лъжат.

#102 Потребителят е офлайн   asensi_85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 29 July 2014 - 03:43 PM

Тука се заформи някакъв сапунен сериал. Стига се излагахте и връзвахте на луди. То окепазени кучета, то разплакани дядовци, то стомашни проблеми на съпрузи, ужас. Сега кажи, че комшийката като чула историята припаднала, счупила си главата, мъжа й получил пристъп и по път за Пирогов доктора пак се обадил да ви заплашва. Егати филма. Що не съдите клиниката или доктора направо. И без това за всички умни потребители на форума е ясно, че не сте добре с главата.

#103 Потребителят е офлайн   arolins Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 July 2014 - 12:59 PM

Писанията от анонимни хора като асенси въобще не ме вълнуват и са ми смехотворни.

Застанала съм зад мнението ми , изразено в тази тема , с лицето си и името ми. Какво ще пишат и как плюят разни анонимни хич не ме и интересува.

Ако имаше такава тема, когато аз избирах доктор за моето куче щях да я прочета и на кучето ми щяха да бъдат спестени много мъки и страдания.

Точно затова и направих тази тема в която съм напълно искрена и откровена, не спестявам и емоциите си, защото хората трябва да са наясно какво следва след един такъв стрес, който могат да причинят алчни и некопетентни хора.

#104 Потребителят е офлайн   asensi_85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2014 - 01:23 PM

В интернет всички сме анонимни. Да, не спестявате чувствата си за разлика от документите, които обещахте да пуснете преди 2 месеца. Чакаме ги още...

#105 Потребителят е офлайн   arolins Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 July 2014 - 10:31 PM

Показване на мнениетоasensi_85, в 30 July 2014 - 01:23 PM, написа:

В интернет всички сме анонимни. Да, не спестявате чувствата си за разлика от документите, които обещахте да пуснете преди 2 месеца. Чакаме ги още...

В момемта подготвям фейсбук страница посветена на този проблем, там ще пусна и документите.

#106 Потребителят е офлайн   asensi_85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2014 - 08:51 AM

Значи ще почакаме евентуално линк :re_037:

#107 Потребителят е офлайн   HighWay Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 September 2014 - 08:47 AM

Показване на мнениетоasensi_85, в 31 July 2014 - 06:51 AM, написа:

Значи ще почакаме евентуално линк :re_037:

Сеирджиите винаги чакат. Все чакат някой да го направи вместо тях . За да имат повод нещо да обсъждат, но виртуално.
Реално от тях няма никакво действие. Свити страхливо в черупката си коментират чуждото нещастие , и верни на ориенталския си принцип да не се месят в нещо което не ги засяга лично

След почти 2 месеца престой в България установих че здравеопазването в България е взело застрашителни размери .
Животът вече няма стойност. Стойност имат парите. алчноста а не професионализма е водещия фактор .
Потресен съм от отношението на т.нар лекари към пациент
А конкретния случаи се случва в Бургас, където пострадало улично кученце си отиде след "компетентната" намеса на търговците .
Кученцето бе живяло 3 месеца в състоянието в което бе намерено. И си отиде 12 часа след "лечението" . Случайност ? - не вярвам

Влизайки в лекарската обител не бях сигурен дали влизам в клиника или в магазин.
Съдейски по пространството заделено за лекарски кабинет сравнено с търговската площ превес имаше търговията
Желанието е да се извлече повече печалба от нещастниците наречени пациетни е взело връх .

И какво от това че някакво бездомно животно си е отишло !?

Бездушие , некомпетентност, алчност , и сеирджии които като цитирания ник цъкат с език и чакат поредния сериал ..

Срам и позор за такива ..
User's Signature

Качена снимка

#108 Потребителят е офлайн   asensi_85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2014 - 10:49 AM

Много интересна психология имат т. нар. "имигранти". Ходят, измият 3 чинии, забършат прашлясалата къща на някой дядо и вече са хай лайф, компетентни, знаещи и можещи. Но просташко-балканския манталитет се е загнездил в тях и безпощадно ограничения умствен потенциал заема достойно място в българските форуми, пълнейки редовете им с изключително безсмислени мнения от типа "бях в чужбина, а ти си некав ник, дето иска доказателства". И сами не се усещат, че попадат в капана на собствената си клюкарска същност. Да, чакаме все още онази страница с онези документи, върху които ние, българите в България бихме могли обективно да разсъждаваме защо се стигна до тук.

ПС: това е профила ми във фейсбук, не съм мил чинии в чужбина и нямам проблем да застана зад думите с лицето си: https://www.facebook...asen.mihaylov.7

#109 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 24 September 2014 - 11:02 AM

Това, че в Бургас има доста ветеринари с особено мнение за себе си е отделна тема, но това, че са поискали пари за лечение защо трябва да се осъжда?
Елементарен пример - секцио в чужбина е средно по около 1200 евро, а у нас 200-350лв. Нека не обвиняваме нашите доктори, че също искат да получат възнаграждение за труда си. Има организации, които поемат лечение на бездомници и клиниките работят и с тях.

#110 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 September 2014 - 11:35 AM

В коя чужбина е това ? Сумите са еднакви,сменя се валутната единица....
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#111 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 24 September 2014 - 11:44 AM

Показване на мнениетоHighWay, в 24 September 2014 - 09:47 AM, написа:

Кученцето бе живяло 3 месеца в състоянието в което бе намерено. И си отиде 12 часа след "лечението" . Случайност ? - не вярвам

Разбира се, че не е случайност. Още малко да бяхте изчакали, пък после лекарите са виновни!
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#112 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 24 September 2014 - 12:55 PM

Показване на мнениетоdesi79, в 24 September 2014 - 11:35 AM, написа:

В коя чужбина е това ? Сумите са еднакви,сменя се валутната единица....

Италия, Англия ... поне за там знам лично от колеги.

#113 Потребителят е офлайн   HighWay Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 September 2014 - 08:41 PM

Едва ли е случайно че свързвате емигранството с миене на чинии.
Всеки изхожда от собствения си опит , или на познати /приятели

Само че това което не зависи от миенето на чинии е начина на мислене.
И това никаква географска ширина не може да го промени . Факт е че има не малко писано до момента , но конформизма, робския мнталитет , не ви позволява да кажете нещо повече от заученото , и повторението.
Фактически няма нищо полезно казано до този момент. За факти - да не говорим - такива просто липсват
Ако си направите труда /заврете носа както обичате/ това е пък моя профил който също не е секретен и заставам зад думите си в първо и единствено число
https://www.facebook.com/waypoints

В заключение мога да отбележа че мисленето не е навредило до сега на никого, но разбира се на този който му се отдава .

А ако притежавате тази необикновена способност то тогава и ще разберете за какво пиша дори без да го пиша ...

Моля въздържайте се от манталитета на безучастни зрители , ако искате да допринесете нещо за животните . Приказките нямат стойност
User's Signature

Качена снимка

#114 Потребителят е офлайн   asensi_85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2014 - 09:00 AM

Показване на мнениетоHighWay, в 25 September 2014 - 08:41 PM, написа:

А ако притежавате тази необикновена способност то тогава и ще разберете за какво пиша дори без да го пиша ...

Записвам си го в тетрадката с мисли на велики личности. Спрете да се излагате. Нека приключим безсмисления спор, защото само си губим времето взаимно. Достатъчно глупости се написаха в темата. И много верни неща между другото ;)

#115 Потребителят е офлайн   HighWay Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 September 2014 - 10:08 AM

Показване на мнениетоAncheto, в 24 September 2014 - 09:02 AM, написа:

Това, че в Бургас има доста ветеринари с особено мнение за себе си е отделна тема, но това, че са поискали пари за лечение защо трябва да се осъжда?
Елементарен пример - секцио в чужбина е средно по около 1200 евро, а у нас 200-350лв. Нека не обвиняваме нашите доктори, че също искат да получат възнаграждение за труда си. Има организации, които поемат лечение на бездомници и клиниките работят и с тях.

Цените в чужбина /някои от тях / са дори по ниски от България

Вече доста лекарства съм пращал /Най вече Ветмедин/ за България защото в Родината ни е "много евтино"

Нима мислите че лекарите в чужбина не печелят ? Печелят и то добре, но като лекари , а не търговци

Лечението на нашите любимци е обвързано със сметки и сметчици разбити на ситно за да не си личи . И фактически се получава по скъпо когато се тегли чертата.
От друга страна нагласата на някои лекари е печалбарство. Те не се стремят да учат , да се развиват , а да печелят .

И ако говорим за чужбина НЯМА да видите лекарски кабинет в комбинация с магазин. Или е едното или другото.

Лекарят залага на професионализма си , а не на страданието на животните. Клиента /пациента/ се гледа като на подвижен портфейл

Някои от вас пишещите обръщал ли е внимание на лекаря който наред с лечението продава храна и аксесоари !? Не му ли казвате че това не е редно нито професионално ?
Мога да се обзаложа че НЕ. Търпите, чакате , мрънкате после у дома или на чашка . Реално действие = 0
Доказателства ? Да ви покажа ли фактура за лечение където всяка една отделна процедура си има име и цена ? съответно това е документ с който може да се докаже дали е адекватно лечението на вашия любимец
От вашите касови бележки които понякога поствате тук НЕ става ясно какво е лечението , от темите които чета разбирам че лекаря не носи отговорност за лечението си

И от това не страдате Вие, а домашните ви любимци

Помислете си дали наистина са ви любимци или поредната играчка у дома
Защото ако са ви наистина любимци /както твърдите/ ще изисквате НАЙ доброто за тях

Хайде да ви видим
User's Signature

Качена снимка

#116 Потребителят е офлайн   D-r Koko Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Ветеринарен лекар

Публикувано: 26 September 2014 - 10:57 AM

С изключение на няколко клиники за едри животни в забутани райони на стара Англия, не съм виждал кабинет или по-голяма практика без магазин за храни и аксесоари. А по отношение на заплащането информацията ми от преди две години беше, че за рутинни и леки хирургични интервенции и кастрации цената на труда е 2 евро на минута. Допълнително се заплащат всички останали консумативи и процедури. За по-сложните ( изискващи следдипломни специализации, а в някои страни и специалност) операции цените са в пъти по-високи от българските. За справка - остеосинтеза в България варира от 200 до 2000 лв. Същото в UK е от 1000 до 4000 паунда. Ама това са мои информации, а кой съм аз че да знам кое колко струва. Нищо че съм собственик на ветеринарна практика.
User's Signature

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.

#117 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 26 September 2014 - 11:53 AM

О, моля ви се, изобщо не оплювайте българските ветеринари!!! Много голяма част от тях са много добри и някой ветове от чужбина само могат да им завиждат. Даже има случаи на епидемии и български ветеринари са изпращани, за да предават опита си на колегите от чужбина.

А защо да няма магазин при доктора? Предпочитам да се консултирам с ветеринар преди да купя храна, отколкото с магазинер. Сигурно ако е магазинер ще е ангел и е защитен от търгашество и пробутване на храни, а???

Сега ми взеха куче за Франция. Собствениците имат още едно куче и казаха, че само да влязат в клиниката и кихват 35 евро - къде у нас само да ти погалят кучето и да измерят температурата взимат 70 лв?

#118 Потребителят е офлайн   ep_silver Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 September 2014 - 12:29 PM

Здравейте, трябва да направя рентгенова снимка на Кучето и бях насочен към ЦВК , но тъй като прочетох няколко не особено добри отзиви относно тази клиника , искам да попитам дали някой от вас е правил Снимка там и какви са ви впечатленията
Мога ли да направя само снимка, или трябва също така да бъда " таксуван" за разчитане на тази снимка и т.н.

Мерси предварително
User's Signature

The Devil u Know is Better than the Angel u Don't!

#119 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 26 September 2014 - 01:24 PM

Обадете се в клиниката и не губете време да чакате отговор тук. Някой клиники таксуват само ренгена, но ако там има добър специалист за вашия проблем не е лошо да се възползвате.
Просто се обадете и директно попитайте :ba_025:

#120 Потребителят е офлайн   owl Икона

• Adopt! - Don't buy!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 26 September 2014 - 03:10 PM

Показване на мнениетоHighWay, в 26 September 2014 - 10:08 AM, написа:

И ако говорим за чужбина НЯМА да видите лекарски кабинет в комбинация с магазин. Или е едното или другото.

Лекарят залага на професионализма си , а не на страданието на животните. Клиента /пациента/ се гледа като на подвижен портфейл

Някои от вас пишещите обръщал ли е внимание на лекаря който наред с лечението продава храна и аксесоари !? Не му ли казвате че това не е редно нито професионално ?
Мога да се обзаложа че НЕ. Търпите, чакате , мрънкате после у дома или на чашка . Реално действие = 0
Доказателства ? Да ви покажа ли фактура за лечение където всяка една отделна процедура си има име и цена ? съответно това е документ с който може да се докаже дали е адекватно лечението на вашия любимец
От вашите касови бележки които понякога поствате тук НЕ става ясно какво е лечението , от темите които чета разбирам че лекаря не носи отговорност за лечението си

И от това не страдате Вие, а домашните ви любимци

Помислете си дали наистина са ви любимци или поредната играчка у дома
Защото ако са ви наистина любимци /както твърдите/ ще изисквате НАЙ доброто за тях

Хайде да ви видим

В много от българските кабинети и клиники има и магазин - и какво от това??? Ти избираш дали да купиш нещо от магазина или не... В повечето случаи всъщност се предлагат медицински храни и аксесоари, препарати. Какво ти пречи? :) Ако ме устройва предпочитам всичко да свърша на едно място, да прегледам/лекувам животното си и съответно да му купя нужните неща.

Досега навсякъде тук съм получавала разбивка на това, което е правено и колко струва всяко.

Нещо друго?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

• (9 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »