Персийска котка
Публикувано: 11 December 2008 - 04:46 PM
Merlinspi, радвам се, че се грижите така добре за котенцето като една съвестна стопанка. Не искам по никакъв начин да ви засегна или обидя.. Размислите ми са насочени главно към развъдник "Хелиос", който бих се радвала да се защити по някакъв начин, ако може...
Публикувано: 11 December 2008 - 05:24 PM
Цитат
Merlinspi, радвам се, че се грижите така добре за котенцето като една съвестна стопанка. Не искам по никакъв начин да ви засегна или обидя.. Размислите ми са насочени главно към развъдник "Хелиос", който бих се радвала да се защити по някакъв начин, ако може...
п.п. Чак сега проумях.
Този списък е даден в случай, че възникнат проблеми.
Единственото притеснително е, че:
Цитат
Явно не сте разбрали и вие, както и аз.
Затова е хубаво че сте разбрали, че:
Цитат
:blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 December 2008 - 06:24 PM
Задължителните процедури, както се оказва, са задължителни само за някои, не за всички. Хубавото е, че тази практика продължава вече толкова време, че мн хора се усетиха какво става и защо се прави. Жалко, че м/увременно останаха без "домашните си любимци"... За някои - трагедия, за други, разбира се, че не е.
По отношение на умуванията на Бушката, може би е трябвало да напишеш "Списъкът е даден, защото е имало голяма вероятност да възникнат проблеми".
Кой е развъдникът, който продава здраво животно (нали това е целта), пък препоръчва къпане с Низорал, а? Кой има нужда да отвори очи, за да разбере защо се използва Низорал?
Ами орунгал-ът? Ха, та ако не е правилно дозиран спрямо теглото на котето... мислите, че е безвреден?
Не искам да коментирам ушните проблеми... Но нали си има ветеринарни лекари, на които ще плащат новите стопани, какво от това, че котето уж излиза здраво от развъдник... За някои това си е "специална развъдна политика ала ФИФе".
Та това беше накратко. Повод за размисъл...
Иначе всяка малка мъркаща топка има право на живот, особено попаднала на правилното място, при грижовни и любящи стопани.

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.
Публикувано: 11 December 2008 - 06:35 PM
Цитат
Никой. Както и никой няма да ти гарантира, че при поставена ваксина няма да се разболее.
Аз повече никога няма да ваксинирам моя котка.
Публикувано: 11 December 2008 - 07:50 PM
Котето има единствено проблем с ушичките ,за който тя най-вероятно не е знаела.(някакви акари които вече лекувам с капки Митекс)Дъщеря ми вече и измисли име .Нашата сладурка се казва Парис ;DИ за мен е най-хубавото котенце на света.
Не знам защо ,но и мисля че в форума има някаква интрига която не мога да схвана . :-

Ако живота ти поднесе лимон , направи си лимонада !
Публикувано: 11 December 2008 - 10:10 PM
Вече в България ще имаме всички продукти на Алл Системс ,американска професионална козметика за животни.Аз я ползвам и резултати ги знаете.Ще има и гребени и четки ,всичко. Обещаха другия месец да ги внесат,край на мъчения с тези поръчки от Америка ,мита и шипинги.Знам че стока вече тръгна за България.Сега правят сайт ,като стане ще ви го дам. :blink: :blink: :blink:
Публикувано: 11 December 2008 - 10:17 PM
Публикувано: 11 December 2008 - 10:50 PM
Публикувано: 18 December 2008 - 10:07 PM
Публикувано: 19 December 2008 - 08:28 AM
Публикувано: 19 December 2008 - 09:29 AM