Персийска котка
Публикувано: 20 January 2009 - 12:48 AM
Агапи е страхотна! ;) Поздрави от Alvin Galiper! :wub:
Публикувано: 20 January 2009 - 05:07 PM
Галипер, Агапи е страхотна красавица. Изключително ми е приятно, че толкова много хора се включиха и съживиха темата, при това всички отговори са позитивни, което показва, че кризата не се отразява на коткарите :blink:
Публикувано: 20 January 2009 - 05:13 PM
Цитат
...при това всички отговори са позитивни, което показва, че кризата не се отразява на коткарите
Фантик, адски си прав. Аз нали се включвам и в киноложките и във фелиноложките теми и виждам, че има много добра атмосфера между развъдчиците във фелинологията. Изглежда очевидно коткарите са много по-спокойни и уравновесени хора, отколкото кучкарите. ;)
Публикувано: 20 January 2009 - 10:47 PM
Сладко коте.
Само, че нещо не мога да разбера - прекалено е малка за да е внос, следователно е от вашия развъдник. В такъв случай защо е с буквата А? Не би ли трябвало да има някакъв ред в наименованията на котилата. :rolleyes:
А кои са й родителите?
Само, че нещо не мога да разбера - прекалено е малка за да е внос, следователно е от вашия развъдник. В такъв случай защо е с буквата А? Не би ли трябвало да има някакъв ред в наименованията на котилата. :rolleyes:
А кои са й родителите?
Публикувано: 20 January 2009 - 11:50 PM
Дано по-скоро си направите сайт, за да следим развитието на Агапи.
Вие си знаете, но за мен новото членство не прави нов развъдник. ;).
Успех и по-често публикувайте снимки.
Вие си знаете, но за мен новото членство не прави нов развъдник. ;).
Успех и по-често публикувайте снимки.
Публикувано: 21 January 2009 - 09:18 AM
Поредността на котилата по азбучен ред задължителна ли е? Какво следва след като изчерпите азбуката ;D