Персийска котка
Публикувано: 26 January 2009 - 11:25 AM
Svetamops, кой фотограф прави тези невероятни фотосесии на животните ти? :blink: Гледам тук и при моспчетата някакви страхотни фотоси, професионално изпълнение, ще ни споделиш ли, ще ни бъде полезно :blink:
Публикувано: 26 January 2009 - 06:38 PM
Цитат
Svetamops, кой фотограф прави тези невероятни фотосесии на животните ти? :blink: Гледам тук и при моспчетата някакви страхотни фотоси, професионално изпълнение, ще ни споделиш ли, ще ни бъде полезно :blink:
Това е фотографа на Фантик ,той го помолил за мен и се уредих. ;)
Публикувано: 27 January 2009 - 10:54 AM
Много е важно красивите котки да имат подобаваща фотовизия. Аз смятам да разчитам на един приятел професионалист, но той е чааак във Варна. Или да си набавя подходяща техника, защото си ми е стара страст снимането и художественото оформление.

www.sibirela.bravehost.com
Публикувано: 03 February 2009 - 09:12 PM
Даа, малко се е променил :- от времето, в което изглеждаше така :
Публикувано: 03 February 2009 - 11:25 PM
Цитат
Това коте случайно да е познато на някой от Вас? :blink: Знам, че има забележки относно външния му вид, но работим по въпроса.. :blink:
Eva-Buddah незная дали малко дете се грижи за толик или голям,но малко усилете грижите за него!!!той е много сладък,но по две или три сресвания на ден и по две чистения на очичките няма да е зле!! :blink: извинете че ви се пречкам но само си казвам мнението и това което аз върша за моето котенце!!!
Публикувано: 04 February 2009 - 10:27 AM
Вече взимаме мерки по въпроса..Проблемът е, че хората, които го гледат не са съвсем наясно как точно трябва да поддържат котето, но ще се научат. Чистята му очите и го решат всеки ден, но засега резултатът е незадоволителен.. Иначе Толи има наистина страхотен характер-дори повече прилича на куче, отколкото на котка.. :blink:
Публикувано: 06 February 2009 - 05:58 PM
Дайте им шанс да се понаучат! А вие Eva-Buddah, по-добре изберете варианта котето да бъде подстригано пред това да бъде мръсно и сплъстено. (това е приятелски съвет, не наставление)
Публикувано: 06 February 2009 - 06:15 PM
И аз не мога да ги видя. :(
Публикувано: 06 February 2009 - 06:17 PM
Цитат
И аз не мога да ги видя. :(
(има тема в За сайта)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com