Публикувано: 12 November 2007 - 11:38 PM
Какво удоволствие? Обичта която му давам, любовта която той ми дава. А грижите за козината не могат да ми носят удоволствие, щом той така лошо реагира на всичките ми опити. И още нещо. Не съм взела персийска котка, за да го реша и къпя, тогава щях да си взема кукла барби. И последно - котката дойде у дома ми на 2,5 години, защото старите собственици искаха да го изхвърлят, щото "не се гушка". Поисках съвет, а не укори. Укорите си ги задръжте за вас. Имаше хора, които се отзоваха да ми помогнат, на тях благодаря. Ще се обърна към тях, няма да последвам съвета Ви, защото не беше даден, за да ми се помогне, а за да ме изядете с парцалите и да ме укорите, че не искам собственоръчно да малтретирам котката си. Поисках съвет от хората тук, защото ги смятам за далеч по-вещи от мен, т.е. че мога да извлека полза, за да оправя козината му както би ме посъветвал специалист, всяко начинание си има тънкости, тях търся. Щото е лесно отсрани да се размахва пръст, но вие не бяхте тук, когато при един от опитите, в момента в който видя гребена и получи колапс на трахеята. Или и Вие сте от хората, които биха ми препоръчали да извадя онзи зъб (здрав, който не му прави и рани), защото ще развали екстериорната му оценка? Ако е така ми кажете, за да мога да доизградя мнението си за Вас. За мен той първо е любов, после коафьорска страст.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835