Dog.bg Форуми : Персийска котка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (108 Страници) +
  • « Първа
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Персийска котка

#1081 Потребителят е офлайн   radocats Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 31 July 2008 - 04:18 PM

Попитай в www.nffe-bg.com/forum
User's Signature

"Success is dependent on effort." ~ Sophocles
www.radocats.com

#1082 Потребителят е офлайн   stefo_ Икона

Публикувано: 31 July 2008 - 04:21 PM

Ok,Благодаря ти изключително много:)

#1083 Потребителят е офлайн   stefo_ Икона

Публикувано: 31 July 2008 - 04:23 PM

Извинявай,обаче ще ми кажеш ли в кой раздел да вляза?

#1084 Потребителят е офлайн   alekian_yona Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2008 - 04:35 PM

в който и да е...  :blink:
User's Signature

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.

#1085 Потребителят е офлайн   stefo_ Икона

Публикувано: 31 July 2008 - 04:51 PM

ок благодаря ти пак:)

#1086 Потребителят е офлайн   manus Икона

• Claymore
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2008 - 07:21 PM

аха, този форум тук е само за хвалене на лични котки. на въпроси не се отговаря (от край време).
успех :blink:

#1087 Потребителят е офлайн   fantik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2008 - 08:09 PM

Манус, ти пък какво се връзваш толкова? Някой да се хвалил с нещо в последните 2 месеца в тази тема или нещо пропускам!? Не мога да разбера защо от известно време правиш само хапливи забележки, без да целиш нещо конструктивно с това. Ако някой тук има такова коте и може да изпълни ПОРЪЧКАТА, то мoже да пише на лична бележка, както новият форумник е помолил. Вероятно ти е приятно да го раздаваш адвокат, но просто няма смисъл. В тази тема всеки показва това, с което се гордее и тези, на които  им харесва го поздравяват, това е стилът на този форум, в който от време се дискутират и други теми свързани с пeрсийските котки, далеч непретендиращи за прецизност и научна обоснованост. Всеки има право да избира къде да пише и чете и ако не му изнася, просто си търси друга ниша.
PS: Вероятно намекваш за новата котка на СветаМопс? О, да, тя наистина е достойна за хвалби, защото е много, много красива котка, която заслужава да й бъде обърнато внимание!!
User's Signature

Развъдник за персийски котки Star Night (CFA & FIFe registered)[br]www.starnightpersians.com

#1088 Потребителят е офлайн   alekian_yona Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2008 - 08:44 PM

Въпросът, о, манус, беше:

Цитат

... искам да ве попитам,понеже искам да си взимам персийска котка на цена до 200 лв без значение какъв цвят е или какъв цвят са и очите. (omissis) и ако може някой да ми осигури такова котенце нека да пише тук или на лс:) Благодаря много:)

и отговорът, който питащият получи го препраща точно там, където (сигурна съм) ще могат да удовлетворят молбата му.

На въпроса на stefo_ бе отговорено!
User's Signature

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.

#1089 Потребителят е офлайн   manus Икона

• Claymore
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2008 - 09:32 PM

изобщо не си ме разбрал, Фантик. не намеквам за котето на СветаМопс, дори напротив - според мен на нея бе обърнато по-малко от нужното внимание. много малко са котките като нея у нас, да не кажа, че практически няма друга такава.

но както alekian_yona и radocats могат да пишат каквото и както сметнат за нужно, така мисля имам право и аз. като държа да се забележи, че никога не съм обидил никого с мое изказване. просто това е моето мнение, това е моят начин да го кажа. казвам го не само тук, а и, както сам си отбелязал, навсякъде където имам желание да пиша (дори и в цитирания по-горе форум). всеки може да си направи извод какво съм искал да кажа, да го изтълкува според себе си и да си извади извод за мен, и за написаното от мен. нямам претенции за нищо, още по-малко адвокат на някого.

alekian_yona, въпросът както е в цитата е

Цитат

ако може някой да ми осигури такова котенце

не видях да осигурявате каквито и да е котенца, пък персийски още по-малко.

#1090 Потребителят е офлайн   radocats Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2008 - 09:43 PM

именно! ние тук нямаме топик за предлагане и затова пренасочих човека така да се каже.
ако търсиш подтекст, непременно ще си го намериш маус
User's Signature

www.radocats.com

#1091 Потребителят е офлайн   alekian_yona Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2008 - 10:19 PM

Цитат

alekian_yona, въпросът както е в цитата е

Цитат

ако може някой да ми осигури такова котенце

не видях да осигурявате каквито и да е котенца, пък персийски още по-малко.

ами правилно, значи. Не му осигурявам (говоря от свое име), но му давам идея къде да потърси, и то персианци (нали, тъй де, персийски котенца) ;D

бтв, маус е манус и не е адвокат (все още, иначе има мн да учи)
B)

radocats, ние кого обидихме? ;)
User's Signature

#1092 Потребителят е офлайн   Ofika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2008 - 11:16 PM

Цитат

radocats, ние кого обидихме? ;)

Предполагам никого, обиди не видях, само заяждане.
И съзнателно подлъгахте потребителя... Не ви прави чест.

Да, такива котета могат да се намерят, но не там където го насочихте, а на друго място.
Дори намаление за пътуване с влак могат да му направят или да му продадат храна с отстъпка (ако предлагат все още тази екстра) :blink:
User's Signature

New concept in the dog world http://www.doginfo.info

#1093 Потребителят е офлайн   alekian_yona Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2008 - 11:39 PM

Офика, не знаех, че си се прекръстила на radocats!  ;D

Какво е чест?

Сега схващам, че ти визираш пловдивско-пазарджишкия РЕГИОН!!!!  ;D ;D ;D Е-е-е, честно, не се бях сетила за този вариант! :blink: Не знаех, че цените са такива там! Напълно съзнателно го насочихме на правилното място!
User's Signature

#1094 Потребителят е офлайн   radocats Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2008 - 01:16 AM

домашните любимци са еднакви навсякъде по света. липсва елемента с родословието и кръвните линии. има само любов  :wub: или при вас нещата са различни офика?  :(
User's Signature

www.radocats.com

#1095 Потребителят е офлайн   manus Икона

• Claymore
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2008 - 07:11 AM

а в НФФе цените са такива? и няма родословия на котетата? не мога да разбера на къде биете с препратката си натам на човека. всъщност мога, но да си правиш пи**и с новия потребител за да си разчистваш лични сметки е циганско. вече ми е трудно и да се изненадам от подобно поведение. това НЕ е чест. и е жалко, че нямате представа наистина какво е това. явно не само аз има какво още да уча.

#1096 Потребителят е офлайн   ragdoll Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2008 - 08:31 AM

stefo_  :blink: ако искаш да си намериш коте, аз бих те посъветлала да оставиш обява в някои от зоомагазините в Благоевград, от където по-често купуват храна хората, които притежават подобни "съкровица", че си търсиш коте и да се заредиш с търпение.

А на останалите наистина не Ви прави чест да препращате човека из "разни дружества" и т.н без явна цел да му помогнете. Наистина съжалявам подобно поведение и именно такова за малко не ме отказа от фелинологията.

#1097 Потребителят е офлайн   alekian_yona Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2008 - 09:32 AM

Последно встъпване в подкрепа и становище по направеното на stefo_ предложение:

- преждеизказалите се най-добре си знаят какви са причините, които ги подтикват непрекъснато да търсят задни мисли в изказванията на другите, пишещи в този форум.

- коте от PET клас, каквото е желанието на питащия ВИНАГИ е коте от PET клас и цената му би трябвало  (нормално е) да е приблизително еднаква навсякъде. Където има мн развъдници на представители от тази порода, натам един от пишещите тук си позволи да насочи питащия. Аз подкрепих мнението му, защото съм съгласна с направеното предложение. Не виждам какво лошо има в това и не търся обяснение защо някои от вас настръхнаха и тръгнаха да гонят привидения. Задните мисли са лошо нещо, както недвусмислено и открито доказват това постингите на манус, офика и рагдол.

- къде черно на бяло прочетохте имена на организации (докато не ги цитирахте имплицитно или експлицитно - точно вие, манус и рагдол)?

- манус, би трябвало да си наясно, че котета клас PET се предлагат задължително със здравни и регистрационни документи (разбирай родословие). Никой развъдчик не е освободен от задължението да се грижи за здравето и да осигури документи на коте от такъв клас.

- откритото изтъкване на намек за разчистване на лични сметки може само да бъде плод на манипулации. Наистина е жалко да нямаш собствено мнение или да се оставяш безволево да ти бъде насаждано чуждо. Личните сметки, ако има такива, се решават на други места, не из форуми.

- рагдол, развесели ме с предложението си на фелинолог, предполагам за такава се считаш, в което принципно няма нищо лошо, да дадеш "умния съвет" на питащия да търси любимец по обяви в зоомагазини. Явно съм заблудена, че подобен "вреден" навик не се толерира от фелинолозите. Чудесно е, че ме опроверга. Да разбираме, че визираните от теб "разни дружества" подкрепят тази търговийка?... Не съм учудена. Странно е, че в последните постинги (моя и на radocats) не ставаше изобщо дума за "разни дружества".

Предложението ми като модератор към преждеизказалите е следното: щом този форум не удовлетворява вашите високи очаквания за общуване, имате ли разумна причина да го посещавате, освен да ни правите свидетели на "блестящи" умозаключения и да търсите отчаяно задни мисли, срещу които да организирате поредната си форумна война? Не мисля, че дълго ще проявявам търпение...
User's Signature

#1098 Потребителят е офлайн   vagabogo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 August 2008 - 09:38 AM

Цитат

а в НФФе цените са такива? и няма родословия на котетата? не мога да разбера на къде биете с препратката си натам на човека. всъщност мога, но да си правиш пи**и с новия потребител за да си разчистваш лични сметки е циганско. вече ми е трудно и да се изненадам от подобно поведение. това НЕ е чест. и е жалко, че нямате представа наистина какво е това. явно не само аз има какво още да уча.

Относно разчистването на лични сметки мисля, че правилното място за експертно мнение е НФФе. Те са царе в това отношение, две мнения за това няма.
Приятен чат на всички, аз тръгвам за Париж и ще имам удоволствето да прочета отговорите чак в неделя вечер.
User's Signature

Качена снимка

#1099 Потребителят е офлайн   radocats Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2008 - 10:17 AM

Цитат

а в НФФе цените са такива?

Каква е цената на домашния любимец според теб? Не се ли изчерпва със стойността на кастрацията и разходите по регистрацията на котето?

Цитат

но да си правиш пи**и с новия потребител за да си разчистваш лични сметки е циганско

това не го разбрах

Цитат

аз бих те посъветлала да оставиш обява в някои от зоомагазините в Благоевград

браво! да пратиш човека в зоомагазин. в нффе не се ли раждат котета от пет клас?

манус аз не членувам в нито едно фелиноложко сдружение в бг и мислех че е най-разумно да препратя човека именно към такова. жалко че останах неразбран, но ще го преживея  :'( :blink:
User's Signature

www.radocats.com

#1100 Потребителят е офлайн   ragdoll Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2008 - 01:26 PM

Цитат

...от където по-често купуват храна хората, които притежават подобни "съкровища", че си търсиш коте...

за уточнение на "многознайковците" в Благоевград няма зоомагазин които да предлага или излага животни за продан, знам това защото и аз съм от Благоевград. И без да се притесявам от никого ще Ви призная, че и аз си купувам храна за мойте котки от именно такъв магазин.  ;D
  Много ми е инересно кой от вас /притежаващ развъник/ е продал коте пет клас, за посочената от човека сума? :(

• (108 Страници) +
  • « Първа
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни