Персийска котка
Публикувано: 16 November 2008 - 11:27 PM
А това е Лови, дано Ви хареса :wub:
Публикувано: 17 November 2008 - 11:02 AM
Да хвала на Мартин! Как ме изложи ,така ми грумира котките ,че не можах да се отърва от купите ;D
Но истина ,че съм му много благодарна ,че в петък до девет вечерта се занимава с моите писанки ,да изглеждат така добре на изложбата.Има златни ръце. :wub:
Но истина ,че съм му много благодарна ,че в петък до девет вечерта се занимава с моите писанки ,да изглеждат така добре на изложбата.Има златни ръце. :wub:
Публикувано: 17 November 2008 - 01:10 PM
Бранка, Лови :wub: :samodovolen: I love you!!!! Не съм мечтал, за по-добър дом за Лови - Баки - Обичам Ви!! Благодаря, че ми повярвахте, след всичко....
Светла, ЧЕСТИТО, :yahoo:
Светла, ЧЕСТИТО, :yahoo:
Публикувано: 17 November 2008 - 01:54 PM
Светле ЧЕСТИТО од душа :wub: :wub: :wub:
Аз сам шалстив човек зашто в Софиа имам истински пријатели које много обичам и на којите сам захвалан за сечко шта учинише за мен :wub: :wub: :wub: :wub: МАРТИН, СВЕТЛЕ МЕРСИ!!!!! :wub: :wub:
В Софиа виде и приателката ми Иона и сам много сретан због тои :wub: :wub: :wub:
Да не беше Светле и Мартин ние не би сега били в Србија, Мерси за јурениете на влак!!!!

На здраве!!!!

Светина бебета :wub:

Малката Светла, веч станала да грума котките ко мама :wub:

Мој приател Мартин са своје бебето :wub:

Лови/Баки :wub:

СВЕТЛЕ, МАРТИН, ИОНА МЕРСИ ЗА ЛЕПИ МОМЕНТИ АЗ ИМАХ В СОФИА С ВАС, ВИЕ СТЕ ГОЛЕМИ ЧОВЕСТВИ :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Аз сам шалстив човек зашто в Софиа имам истински пријатели које много обичам и на којите сам захвалан за сечко шта учинише за мен :wub: :wub: :wub: :wub: МАРТИН, СВЕТЛЕ МЕРСИ!!!!! :wub: :wub:
В Софиа виде и приателката ми Иона и сам много сретан због тои :wub: :wub: :wub:
Да не беше Светле и Мартин ние не би сега били в Србија, Мерси за јурениете на влак!!!!

На здраве!!!!

Светина бебета :wub:

Малката Светла, веч станала да грума котките ко мама :wub:

Мој приател Мартин са своје бебето :wub:

Лови/Баки :wub:

СВЕТЛЕ, МАРТИН, ИОНА МЕРСИ ЗА ЛЕПИ МОМЕНТИ АЗ ИМАХ В СОФИА С ВАС, ВИЕ СТЕ ГОЛЕМИ ЧОВЕСТВИ :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 17 November 2008 - 04:11 PM
svetamops, честито! :->)

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 17 November 2008 - 05:47 PM
От резултатите разбирам че този път съдиите са били обективни ;D ;)
Мерси за снимките! :yahoo:
Мерси за снимките! :yahoo:
Публикувано: 20 November 2008 - 05:12 PM
Здравейте на всички,
Форума е страхотен и страшно полезен. Открих го преди 2 дни и вече съм изчел първите около 50 страници. :blink:
Аз все още нямам коте, но от доста време чета за да съм подготвен и се оглеждам :blink:
Харесах много едно коте, но въпреки че доста изчетох за породата все пак гледам с око на любител. Че ми харесва, харесва ми, кажете ми моля Ви по отношение на стандартите как Ви се вижда.
Надявам се въпросът ми да не вижда твърде глупав, но нали все от някъде се започва. ;)
Предварително моля за извинение собствениците на котката за качените без разрешение снимки, но няма как да Ви го покажа иначе :(. Скоро ще ги изтрия.
Форума е страхотен и страшно полезен. Открих го преди 2 дни и вече съм изчел първите около 50 страници. :blink:
Аз все още нямам коте, но от доста време чета за да съм подготвен и се оглеждам :blink:
Харесах много едно коте, но въпреки че доста изчетох за породата все пак гледам с око на любител. Че ми харесва, харесва ми, кажете ми моля Ви по отношение на стандартите как Ви се вижда.
Надявам се въпросът ми да не вижда твърде глупав, но нали все от някъде се започва. ;)
Предварително моля за извинение собствениците на котката за качените без разрешение снимки, но няма как да Ви го покажа иначе :(. Скоро ще ги изтрия.