какво да правя !!?!
Публикувано: 03 May 2014 - 11:28 PM
здравеите днеска взех един питбул от един приятел,тои ми го даде,може да се каже че съм го спасил,кучето е много хърбаво и цялото във кърлежи и рани (казахами че е било голям изрод и само се биело)но днска го пуснах със другото ми куче и това питбула не прояви никакъв интерес към моето куче,само се подушиха и питбула тръгна да опознама територията,та това момче ми каза че нямало с какво да го храни и ми го дади,но тази вечер ми писа,че искал 20 лева или др куче,а аз др куче не искам да мудавам защото не искам да страдат при него,а питбула е много хубав,беше вързан на 1 и половина синнджир,като танк е,утре ще кача снимки.КАКВО ДА НАПРАВЯ СЕГА!?! хем ми го даде а сега 20 лева иска или друго куче,азне искам нито едно от двете да му давам,защото хем не може да го храни пък пари иска или друго куче.кучето си личи че е сртадало и не искам да го връщам обратно!!! (не казвам че съм по розов и че допреди еднагодина не съм си хранел 5месечното кангалче със гранули за 14 лева) но сега се промених,знам какви грануле да купувам кито са хубави и на достъпни цени а именно Йосерата

Публикувано: 04 May 2014 - 12:45 PM
Дай му 20 лв и му кажи да не те занимава повече...

I must not fear...Fear is the mind-killer... Fear is the little-death that brings total obliteration...
I will face my fear... I will permit it to pass over me and through me... And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path...Where the fear has gone there will be nothing...Only I will remain.

Публикувано: 04 May 2014 - 08:36 PM
sHaMoTnIk
Като те е грижа наистина за кучето или даваш 20 лв, или оформяш документи на твое име. Или и двете. За едни 20 лв ли си? Щом ги нямаш - говори с мама и тати.
ПС: В профила ти е посочена възраст 14 години. Е как близките позволиха да прибереш у вас един хърбав питбул? Нищо чудно че нямаш 20 лева за кучето, значи вашите трябва да се разправят с въпросното момче.
Дете на 14 години самостоятелно може и да замъкне в двора си един нещастен питбул, но не може нито да се грижи за него, нито да го защити. Търси съдействието на възрастните, а не по форумите. Помоли 20 лв от вашите на заем ако трябва.
Като те е грижа наистина за кучето или даваш 20 лв, или оформяш документи на твое име. Или и двете. За едни 20 лв ли си? Щом ги нямаш - говори с мама и тати.
ПС: В профила ти е посочена възраст 14 години. Е как близките позволиха да прибереш у вас един хърбав питбул? Нищо чудно че нямаш 20 лева за кучето, значи вашите трябва да се разправят с въпросното момче.
Дете на 14 години самостоятелно може и да замъкне в двора си един нещастен питбул, но не може нито да се грижи за него, нито да го защити. Търси съдействието на възрастните, а не по форумите. Помоли 20 лв от вашите на заем ако трябва.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 07 May 2014 - 10:40 AM

When the ignorant punish the innocent... it`s called BSL!
Публикувано: 07 May 2014 - 11:00 AM
Нямам думи просто!!!
Човека, причинил това на хайвана е идиот, но още по-голям идиот е този, който го е взел от него (като е излъгал, че ще помогне на кучето), за да изкара 250лв.!!!
Вие изобщо хора ли сте???
Кой ви даде право да търгувате с живи същества?
А най-потресаващото е че ти си дете!!! Вашите не са ли те учили на морални ценности?!@!!!
Човека, причинил това на хайвана е идиот, но още по-голям идиот е този, който го е взел от него (като е излъгал, че ще помогне на кучето), за да изкара 250лв.!!!
Вие изобщо хора ли сте???
Кой ви даде право да търгувате с живи същества?
А най-потресаващото е че ти си дете!!! Вашите не са ли те учили на морални ценности?!@!!!

Винаги ще останеш в сърцето ми, Ричи (1992-2009)
Публикувано: 07 May 2014 - 11:03 AM
Моето момче, виж си личните съобщения и помисли дали си съгласен да ми дадеш кучето. Пари няма да ти дам, защото това, което правите е направо престъпно. Предлагам ти най-лесния за теб вариант

When the ignorant punish the innocent... it`s called BSL!
Публикувано: 07 May 2014 - 12:30 PM
Човекът е търговец о малък... http://olx.bg/prodav...setsa-i46123229

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 May 2014 - 10:44 PM