Бретон спаньол
Публикувано: 19 February 2008 - 11:53 AM
Здравейте, от една седмица имам една малка сладка бретон шпаньолка, която кръстихме Дара. Тя е едва на 40 дни. Наложи седа дойде вкъщи по-рано отколкото трябва, защото зли хора отровиха майката, която беше родила 6 кученца. Сега - с акането и пишкането започвам да се справям. Моля обаче, някой, който има опит да ми каже как да започна на я привиквам да стои и самичка. Това все пак ще се налага. Благодаря предварително.
Публикувано: 28 February 2008 - 04:17 PM
Здравей и честито мъниче. да ви е живо и здраво и много да ви радва. Това с оставянето вкъщи е голям проблем. мен винаги ме е било страх малчо да не глътне нещо, да не падне от някъде и такива работи. Като беше бебе решението беше само едно. една от баните вкъщи си беше неговия дом. Поддчертавам: с много топли плочки, не ме убивайте. и всички препарати, шампоани и т.н. бяха извадени. Абе изобщо детска стая с одеала, куп играчки и усилено на 6 парно. като поодрасна почнахме по малко да се престрашаваме да го оставяме и сам. Ама задължително на пуснат елевизор.... Баща ми само ми се смее "пусна ли детски на детето..."
Публикувано: 30 March 2008 - 02:57 PM
Здравейте,от две седмици има малка бретонка на два месеца и половина.Кученцето е супер много игриво,много живо,нуждите си върши основно на балкона.Нямам почти никакви ядове.Проблема е че последните няколко дни яде гранулите които и слагаме много бавно.Примерно една паничка около 50 грама а яде на порций докато в началото се нахвърляше и омиташе всичко за нораматив.Храната е Педигрии Junior.Какви храни давате на вашите кученца.Апетит има няма признаци да и има нещо.Просто храната си яизяжда много бавно.
Публикувано: 25 July 2008 - 11:51 AM
Публикувано: 20 December 2008 - 01:53 PM
Сърдечни пожелания на всички любители на породата ЕПАНЬОЛ БРЕТОН.
Весели празници и щастлива нова година! :wub:
Весели празници и щастлива нова година! :wub:

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека