Бретон спаньол
Публикувано: 19 February 2008 - 11:53 AM
Здравейте, от една седмица имам една малка сладка бретон шпаньолка, която кръстихме Дара. Тя е едва на 40 дни. Наложи седа дойде вкъщи по-рано отколкото трябва, защото зли хора отровиха майката, която беше родила 6 кученца. Сега - с акането и пишкането започвам да се справям. Моля обаче, някой, който има опит да ми каже как да започна на я привиквам да стои и самичка. Това все пак ще се налага. Благодаря предварително.
Публикувано: 28 February 2008 - 04:17 PM
Здравей и честито мъниче. да ви е живо и здраво и много да ви радва. Това с оставянето вкъщи е голям проблем. мен винаги ме е било страх малчо да не глътне нещо, да не падне от някъде и такива работи. Като беше бебе решението беше само едно. една от баните вкъщи си беше неговия дом. Поддчертавам: с много топли плочки, не ме убивайте. и всички препарати, шампоани и т.н. бяха извадени. Абе изобщо детска стая с одеала, куп играчки и усилено на 6 парно. като поодрасна почнахме по малко да се престрашаваме да го оставяме и сам. Ама задължително на пуснат елевизор.... Баща ми само ми се смее "пусна ли детски на детето..."
Публикувано: 30 March 2008 - 02:57 PM
Здравейте,от две седмици има малка бретонка на два месеца и половина.Кученцето е супер много игриво,много живо,нуждите си върши основно на балкона.Нямам почти никакви ядове.Проблема е че последните няколко дни яде гранулите които и слагаме много бавно.Примерно една паничка около 50 грама а яде на порций докато в началото се нахвърляше и омиташе всичко за нораматив.Храната е Педигрии Junior.Какви храни давате на вашите кученца.Апетит има няма признаци да и има нещо.Просто храната си яизяжда много бавно.
Публикувано: 25 July 2008 - 11:51 AM
Публикувано: 20 December 2008 - 01:53 PM
Сърдечни пожелания на всички любители на породата ЕПАНЬОЛ БРЕТОН.
Весели празници и щастлива нова година! :wub:
Весели празници и щастлива нова година! :wub:

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

Вход

Горе
Цитиране +