Всъщност известно време нямах и намерение да пиша за нея,колебаех се, къде-къде по - спешни случаи има и къде-къде по бедстващи кучета се нуждаят от помощ...Какво да занимавам хората с някакво си Мише,което си е здраво и право и не е нещо особено....Обаче неусетно здраво "хлътнах",някакси помежду епизодичните хранения при срещите ни малката успя да ме заплени.Ако не друго ,поне своя темичка заслужава да има детето,защото е от най-най милите и обичливи кучета,при това е млада и красива.

Днес ходих да я прибера от кастрация.Като я видях в клиниката щастлива и доволна,като видях как не и се тръгваше и реших че не е честно да не и отворя отделна темичка,хем по-голям шанс ще има някой да я хареса,хем да се знае че животът и съдбата и значат нещо,пък дори и само за мен.
Та Мишето е младо куче ,няма още годинка,от вчера вече е и кастрирана.

Средна големина,даже по-скоро дребна- 10 килограма е,стройничка,пухкава и мекичка и след баня и наресване ще е истинско бижу.Макар че и сега си е красавица.
Социална е,има големи добри и красиви очи,разбира се с други кучета.

На повод не може да ходи никак.В кола се вози без проблеми ,любопитна е и доста умна.Почти съм сигурна че и с хигиената няма да има проблеми- в клиниката се беше стискала и си е свършила малката нужда навън,а като я прибрах веднага изтича да свърши и голямата.С малко шлифовка Миша ще стане куче-мечта.Дано да има късмет,милата.