С какво храните хъскито си?
Публикувано: 04 January 2010 - 10:06 PM

Публикувано: 05 January 2010 - 07:08 PM
Мисля че постъпвам добре.Тя скоро ще навърши 2 месеца но не и давам кокали слид кои месец ще е голяма за кокалчета?

Публикувано: 05 January 2010 - 07:34 PM
Мисля че постъпвам добре.Тя скоро ще навърши 2 месеца но не и давам кокали слид кои месец ще е голяма за кокалчета?

Леле човече,ти май нещо не разбираш от грижите за диването си.Как можеш да и даваш да яде от вашата храна ,в противен случай увреждаш здравето и,храната ,кояот и давате от паничката си не е подходяща за кучето,понеже като всяко хъски имат чувтвителен стомах и това може да доведе до стомашни болки или разстросйво(диария).Най-добре я хранете с гранули за малки кучета.Абсолютно в грешка си.

Публикувано: 05 January 2010 - 07:47 PM
Публикувано: 05 January 2010 - 08:03 PM
Мисля,че е УМЕСТНО след година,година и половина вече да мине кучето на еднократно хранене на ден,като времето след последната разходка за деня е най-подходящо.Ако е на гранули,около 350-400 гр..Зависи и от апетита,но съм забелязала,че хъски не са от лакомите кучета,както голдъна,например.Лакомствата тук не влизат под графа хранене.

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 05 January 2010 - 08:09 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 05 January 2010 - 09:44 PM

Леле човече,ти май нещо не разбираш от грижите за диването си.Как можеш да и даваш да яде от вашата храна ,в противен случай увреждаш здравето и,храната ,кояот и давате от паничката си не е подходяща за кучето,понеже като всяко хъски имат чувтвителен стомах и това може да доведе до стомашни болки или разстросйво(диария).Най-добре я хранете с гранули за малки кучета.Абсолютно в грешка си.

Все пак и подбираме храната.А диария няма повярваи ми

Публикувано: 06 January 2010 - 12:24 AM

П.с. Имам предвид, че се интересувам от купуването на много храна с евентуално намаление...
Публикувано: 06 January 2010 - 10:14 AM

Ако вие готвите без сол и без всякакви подправки...,но най-лесен вариант (особено за начинаещ) са гранулите (за бебета,по-късно след година за възрастни).Ако искате да храните натурално по-добре е да готвите специално за кучето.Във форума има много рецепти за натурално хранене.
Кокалите не са за препоръчване,особено тръбните(птичи).Аз съм давала свински или агнешки не да го яде а да си чеши зъбите и то по 1 на седмица две - докато и омръзне.
Публикувано: 06 January 2010 - 10:57 AM

Твоя вета,нещо не е наясно с храната за домашните любимци

Публикувано: 06 January 2010 - 12:50 PM

Не искам да съм лош пророк, но това, че сега нищо й няма не е гаранция за нищо! Гарантирам ти, че разтройството и болките в корема , а по някога се стига и до повръщане, са най-голямото мъчение за куче, и то толкова малко, пък и за теб самия! Не се инати и не упорствай излишно, ако не готвиш специално за кучето се придържай към гранулите от висок клас! Аз лично храня кучето и с двете, но храната, която му е приготвена не е от нашата , а специално за него ! Съветвам те да подходиш с внимание и много отговорно към живота и здравето на твоето хъски!
Публикувано: 06 January 2010 - 02:32 PM

Не искам да съм лош пророк, но това, че сега нищо й няма не е гаранция за нищо! Гарантирам ти, че разтройството и болките в корема , а по някога се стига и до повръщане, са най-голямото мъчение за куче, и то толкова малко, пък и за теб самия! Не се инати и не упорствай излишно, ако не готвиш специално за кучето се придържай към гранулите от висок клас! Аз лично храня кучето и с двете, но храната, която му е приготвена не е от нашата , а специално за него ! Съветвам те да подходиш с внимание и много отговорно към живота и здравето на твоето хъски!
Значи става да и готвя спец за нея ще видя рецептите .Какво ще кажете за Фрискис за малки кучета ? Ок ще ви послушам почвам да и готвя за нея и ще и давам гранулки благодаря за съветите

Публикувано: 06 January 2010 - 02:43 PM
Мойте наблюдения са , че кучетата хранени от малки с домашна храна или каквото там им падне остават сякаш по дребни, недоразвити ,с по рядка козина. Това е мое лично мнение , аз храня само с гранули и понякога готвя супа с пилешки шийки ,заленчуци ,фиде ,застройка и готово :)
Публикувано: 06 January 2010 - 05:29 PM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 06 January 2010 - 05:41 PM
Джек като малък беше на про план и юкануба. Про плана определено не му се отразяваше добре, от юканубата заякна, направи козина...абе доволна съм. Но спря да я яде.
От есента сме на дог чоу и също мога да кажа, че се отразя добре, въпреки че е среден клас храна.
Публикувано: 06 January 2010 - 10:53 PM
Неро няма 12 месеца (на нея пише, че е за кучета на и над 12 месеца), но я обожава! И я яде с голям апетит . . .Отразява му се мноого добре . . . В описанието на храната пише, че е за изложбени кучета и интензивно спортуващи!
Не може да му навреди това, че е за по-големи (на възраст) кучета, нали?
Публикувано: 08 January 2010 - 02:55 AM
Ако намериш, дай моля те насам... Аз направих една проверка за Intestinal на Роял в онлайн магазин и се оказва, че ако си купя цял увал оттук и то от MALL-а, излиза с около 50 лева по-ефтино ... А съм сигурна на каква цена я купувам тук, понеже вече два пъти взимам по няколко килограма и то от две различни места ... Беше на една и съща цена ... Ужасно странно!
Ще проверя пак, но доколкото видях в zoomagazin.eu е 199 лева 14 кг... тук е 21 леи (10.5 лева) един килограм. Недоумявам.
Публикувано: 08 January 2010 - 12:06 PM
Ако намериш, дай моля те насам... Аз направих една проверка за Intestinal на Роял в онлайн магазин и се оказва, че ако си купя цял увал оттук и то от MALL-а, излиза с около 50 лева по-ефтино ... А съм сигурна на каква цена я купувам тук, понеже вече два пъти взимам по няколко килограма и то от две различни места ... Беше на една и съща цена ... Ужасно странно!
Ще проверя пак, но доколкото видях в zoomagazin.eu е 199 лева 14 кг... тук е 21 леи (10.5 лева) един килограм. Недоумявам.
Защо ти е интестина тя се дава само за болни кучета ( стомашни проблеми ) кучето има ли такива ? Тя е по скъпа защото е лечебна храна. Иначе тук сега Мера дог има промоции, Еукануба също а за зкупуването на чували, то всичко зависи от това колко чувала ще искаш, колко често ще взимаш дали ще ти ги карат ти ли ще си ги взимаш и т.н.
п.с. Попитай Густи да ти даде съвет за марка храна а и борса някоя в Букурещ примерно. Попитай каква храна е яло докато е било при него и продължи със същата ( ако не си го питала де )