С какво храните хъскито си?
Публикувано: 14 June 2008 - 10:15 PM
Цитат
като е сурова , я яде неухотно
не с голямо удовослтвие :o , бута я с муцуна нещо
и едвам едвам по рибка две си лигави в устата докато преглътне.
Утре ще пробвам ако е сварена как ще реагира :rolleyes:
Копърката по-добра ли е от цацата ? :huh:
не с голямо удовослтвие :o , бута я с муцуна нещо
и едвам едвам по рибка две си лигави в устата докато преглътне.
Утре ще пробвам ако е сварена как ще реагира :rolleyes:
Копърката по-добра ли е от цацата ? :huh:
Щом я обича варена- давай я така.
Копърка и цаца е едно и също рибе. ;)
Публикувано: 15 June 2008 - 08:02 PM
От пресована кожа. :blink:

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 15 June 2008 - 08:09 PM
Не е хубаво да се дават кокали.. Huskypower написа кои може.
Публикувано: 15 June 2008 - 08:13 PM
Знам че не е хубаво, иначе щях да питам "Хубаво ли е да се дават кокали и ако да какви" аз питам конкретно какви кокали е по безопасно да се дават, защото примерно знам че пилешки не е хубаво защото са кухи и като ги здъвче стават на малки остри парченца. Някой ако знае кои кокали не стават така да пише :) ( без пресовани за тях е ясно...)
Публикувано: 15 June 2008 - 09:27 PM
ами за мен най-опасни ако може така да се каже са пилешките тръбни кокали, имаме болезнен опит с тях-правиха ни 4 клизми и му се бяха запушили червата и беше се напълнило коремчето с кокали...много лошо, не му ги бях дала аз, но понякога немогеш да обясниш на твърдоглави хора, те просто не разбират и си знаят тяхната песен, дават кокали и така, трябваше да се случи нещо такова, за да разбере въпросния човек...
Публикувано: 20 June 2008 - 01:24 PM
Абе трошат ги простите негри и сухия пясък го изяждат. Има един такъв негър дето ги бута в стомаха си за нула време. Иначе играчки да искаш имаме достатъчно.

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 21 June 2008 - 06:51 PM
хаха, Ние началото на другият месец ще празнуваме РОЖДЕН ДЕЕЕЕН :yahoo: :yahoo: :yahoo:
То ясно, като бял ден, че ще има торта, ама каква.... ;D
Мисля и да организирам някаква среща с познатите кученца от града, ще се получи забавно... ;D
То ясно, като бял ден, че ще има торта, ама каква.... ;D
Мисля и да организирам някаква среща с познатите кученца от града, ще се получи забавно... ;D

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 21 June 2008 - 09:00 PM
Цитат
"защо все още го храните с джуниър, няма ли годинка вече? "
Как така не знаеш възрастта на внука си? ;D На 11 месеца е. Ще те поканим на рожденния ден.
Как така не знаеш възрастта на внука си? ;D На 11 месеца е. Ще те поканим на рожденния ден.
ние имахме на 28 май, правих торта от ориз, гранули на роял канин, пилешко варено месо, консерва, бях написала с гранули ЧРД Марк,7г. Той имаше за вечеря пиле и дроб и не ме уважи, ама приятелките му от съседните дворове на сутринта бяха почерпени. Та искам да ви кажа че варих ориза и месото заедно, за да може ориза да приеме аромата на месце