Dog.bg Форуми : С какво храните хъскито си?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (110 Страници) +
  • « Първа
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

С какво храните хъскито си?

#481 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 25 June 2008 - 12:22 PM

Не приемай нещата лично - всеки учи нови и нови неща.  Много неща съм научила от този форум, за които съм си нямала идея преди това. Това е ползата от него - да ни научи на нови неща и да разберем, ако грешим. Това не ни прави по-лоши стопани, просто стопани, които не са имали цялата информация.
Е - тук има много инфо, чети.  ;)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#482 Потребителят е офлайн   PrOxY Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 June 2008 - 12:26 PM

Разбирам те аз несъм такъв човек приемам нещата понякога лично но няма да почна :'( или други ще прочета извинявайте за изгубеното време :sedni!:

#483 Потребителят е офлайн   Helia Икона

• *JulyVell's Helia Sun*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 June 2008 - 01:43 PM

Не се заяждам,но мога ли да те попитам какво значи обезкостени кокали?Нещо не можах да те разбера,предпологам и другите съфорумци не могат :-
User's Signature

There's worse things than prison - your mind!
Качена снимка

#484 Потребителят е офлайн   PrOxY Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 June 2008 - 03:38 PM

Мисля че повече няма да говорим за мен аз незнам каква е нуждата от тая тема като има много други такива за храната

#485 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 25 June 2008 - 03:43 PM

Не мисля,че става дума за теб а за кучето ти. Не мога да разбера едно :rolleyes: вместо да се притесните поне малко от казаното дотук вие решавате,че има някаква конспирация срещу вас. Няма такова нещо,просто имате куче,което не храните добре...хората тук ви съветват как да фиксирате нещата никой не се заяжда.
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#486 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 June 2008 - 03:56 PM

Нуждата от тази тема е такава, че тук хората са си задали въпросите и са получили малко или повече компетентни отговори.
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#487 Потребителят е офлайн   yay_plam Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2008 - 06:38 PM

Цитат

Мисля че повече няма да говорим за мен аз незнам каква е нуждата от тая тема като има много други такива за храната

ама те не са във подфорум сибирско хъски и хайде да те помоля да слагаш точки и запетаи, как да те приемат хората като ти пишеш че храниш кучето си с кокали и "хрупки" когато нещо си там имало/нямало, незнам, а после се опитваш да извъртиш нещата, не се взема куче преди да си наясно как се гледа, как се храни, колко се разхожда, какви бели прави, какви болести има, какви са ваксинациите и ред други. Хората предварително се подготвят, то е като дете, не можеш да му дадеш нещо, щом няма от другото, прочети малко инфо и ще разбереш. Хората ще те приемат, ако поне малко попрочетеш и ги разбереш, в този форум кучетата са на почит, не става въпрос за теб, а за твоето животинче, винаги има скандали, обиди и ред подобни, това нито е първия нито е последния спор.
Със здраве!

#488 Потребителят е офлайн   killaruna87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2008 - 06:50 PM

PrOxY, не е лошо когато човек ти дава съвет да го послушаш. Във форума пишат развъдчици с дългогодишен опит, които надали ще дадат лош съвет. Храненето с кокали може в един само миг да се окаже фатален. Тогава какво ще правиш? Нищо лошо не пожелавам, напротив, и аз като другите се опитвам да ти кажа, че това е опасно. Ти си решаваш, но се замисли за миг за последиците от неправилното хранене.

#489 Потребителят е офлайн   cus Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2008 - 06:57 PM

аз искам да ободря малко темата,моя "послушен" Дениз,ми отмъкна едно резанче диня,и ни искам да ви обяснявям зя кякво отрицателно време го глътна,незнам дали е полезно,ма много му се услади,ама ме притесниха малко семките :blink:

#490 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2008 - 10:03 PM

Цитат

ама ме притесниха малко семките :blink:
Ти не ядеш ли диня със семки? Да знаеш, че няма проблем  ;D
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#491 Потребителят е офлайн   cus Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2008 - 02:31 PM

здр,днеска понеже си нямахме наше чувал4е с храна ни се наложи да си купим на кило докато дойде новата,та купих на бебо чдене около 500 грама Hill's Junior с пилешко,като се прибрахме аха да сипч папането в кутийката и излезе червейче,това не е нормално нали,и често ли в храните на кило има и жива мръвка? :-

#492 Потребителят е офлайн   killaruna87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2008 - 02:51 PM

Е на далавера сте - безплатно месце към храната ;D

#493 Потребителят е офлайн   cus Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2008 - 02:54 PM

Ма верно,викаш да го погледна и от добрата страна нали ;D

#494 Потребителят е офлайн   theokal Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 July 2008 - 03:03 PM

Аз също купувам почти и само суха храна на моята лакумница и то насипна. Спрял съм се на RoyalCanin. За момента не ми се случвало в насипните пликчета да намирам подобни твари. Именно поради тази причина и не купувам храната в цели човали, тъй като цялото количество би се изразходило за около 2 месеца и ме притеснява, че в този период мога да завъдя хранителни молци и каквиди.

#495 Потребителят е офлайн   Илит Икона

• Негасена вар
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 27 July 2008 - 03:05 PM

Ужас :huh: Червеи в храната :o
Случвало ми се е от кутия овесени ядки (не за кучето естествено) да излети молец, ама чак червей... Не само, че не ми се вижда нормално, но с удоволствие бих се върнала в магазина да им вдигна скандал :Абе, ти чуваш ли ме?!: И повече не бих стъпила там.
Аз купувам пакетирана храна и то малки разфасовки (4кг Роял Канин), именно за да се предпазим от подобни "хранителни добавки".
User's Signature

Ти си моето куче,
аз съм твоят човек!

Качена снимка

#496 Потребителят е офлайн   theokal Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 July 2008 - 03:17 PM

Относно темата суха храна, бих искал да попитам, как точно поднасяте гранулите на своите любимци?
Аз специално от малка съм свикнал Фара, да и добавям някакви течности към гранулата, за да е по-мека и по-питателна. Заливам я или с водя или с булйон от сварено пилешко или телешко месо, но като че ли най-често и я забърквам с  кисело мляко.
Обаче вчера чух в квартала от други кучкари, че не бива да прекалявам с киселото мляко. Не било много полезно за кучетат, а аз поне едно от храненията за деня го забърквам с кисело мляко.

#497 Потребителят е офлайн   cus Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2008 - 03:29 PM

някъде по назад в темата пише защо не им се даваше,и аз съм чела за това с млякото

#498 Потребителят е офлайн   cus Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2008 - 03:34 PM

не искам да им правя лоша реклама,бяха ми любимия зоо магазин,и едната от продавчките беше толкова арогантна,тя всъщност винаги така ме е обслужвала,ооо върнах се и едната се съгласи да ми върне парите или да ми даде нещо друго,наистина нчма да купя на куч вече нищо от там :huh:

#499 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2008 - 04:03 PM

Основно правило е да не се купува суха храна насипно - изветряла, с гадни "добавки", поливана с олио, когато позасъхне...  :-
User's Signature

#500 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 27 July 2008 - 04:12 PM

Купувайте си големи чували, но просто съхранявайте храната в контейнер за суха храна или в някаква добре затворена кутия. Не само, че излиза по-евтино, но и качеството не храната не се влошава, особено със споменатите от bushkata "ефекти"!
User's Signature

Качена снимка

• (110 Страници) +
  • « Първа
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема