С какво храните хъскито си?
Публикувано: 25 June 2008 - 12:22 PM
Е - тук има много инфо, чети. ;)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 June 2008 - 03:43 PM
Публикувано: 25 June 2008 - 03:56 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 25 June 2008 - 06:38 PM
Цитат
ама те не са във подфорум сибирско хъски и хайде да те помоля да слагаш точки и запетаи, как да те приемат хората като ти пишеш че храниш кучето си с кокали и "хрупки" когато нещо си там имало/нямало, незнам, а после се опитваш да извъртиш нещата, не се взема куче преди да си наясно как се гледа, как се храни, колко се разхожда, какви бели прави, какви болести има, какви са ваксинациите и ред други. Хората предварително се подготвят, то е като дете, не можеш да му дадеш нещо, щом няма от другото, прочети малко инфо и ще разбереш. Хората ще те приемат, ако поне малко попрочетеш и ги разбереш, в този форум кучетата са на почит, не става въпрос за теб, а за твоето животинче, винаги има скандали, обиди и ред подобни, това нито е първия нито е последния спор.
Със здраве!
Публикувано: 25 June 2008 - 06:50 PM
Публикувано: 25 June 2008 - 10:03 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 27 July 2008 - 02:31 PM
Публикувано: 27 July 2008 - 03:03 PM
Публикувано: 27 July 2008 - 03:05 PM
Случвало ми се е от кутия овесени ядки (не за кучето естествено) да излети молец, ама чак червей... Не само, че не ми се вижда нормално, но с удоволствие бих се върнала в магазина да им вдигна скандал :Абе, ти чуваш ли ме?!: И повече не бих стъпила там.
Аз купувам пакетирана храна и то малки разфасовки (4кг Роял Канин), именно за да се предпазим от подобни "хранителни добавки".
Публикувано: 27 July 2008 - 03:17 PM
Аз специално от малка съм свикнал Фара, да и добавям някакви течности към гранулата, за да е по-мека и по-питателна. Заливам я или с водя или с булйон от сварено пилешко или телешко месо, но като че ли най-често и я забърквам с кисело мляко.
Обаче вчера чух в квартала от други кучкари, че не бива да прекалявам с киселото мляко. Не било много полезно за кучетат, а аз поне едно от храненията за деня го забърквам с кисело мляко.
Публикувано: 27 July 2008 - 03:34 PM
Публикувано: 27 July 2008 - 04:03 PM