С какво храните хъскито си?
Публикувано: 05 November 2010 - 02:37 PM
Много полезна тема, но имам един въпрос.
В моя град няма нутра нуджет и трябва да я купя от интернет. Някой надежден онлайн магазин ?
Кученцето ми е на почти 4 месеца. Puppy за средни породи ли да купя. Вие с какво взимате ?
Досега купувах ройал канин джуниър медиум, но не иска да яде : (
Мерси
Публикувано: 05 November 2010 - 03:07 PM
Този е изпитан, но лошото е че ако поръчваш няколко неща и нещо го нямат в момента няма да те осведомят преди да ти изпратят останалите неща а направо пращат.И ако си си направил сметката за по-голяма поръчка - съответно и по-малка доставка, може да ти се объркат нещата като ти пристигнат малко неща.На мен така една противобълхова каишка ми излезе златна. Иначе сайта е ок.
Публикувано: 05 November 2010 - 05:07 PM

Фреди
Публикувано: 06 November 2010 - 09:14 AM
nushcho, в 05 November 2010 - 02:12 PM, написа:
Този е изпитан, но лошото е че ако поръчваш няколко неща и нещо го нямат в момента няма да те осведомят преди да ти изпратят останалите неща а направо пращат.И ако си си направил сметката за по-голяма поръчка - съответно и по-малка доставка, може да ти се объркат нещата като ти пристигнат малко неща.На мен така една противобълхова каишка ми излезе златна. Иначе сайта е ок.
Мерси за сайта. Харесах си тази храна - http://zoomagazin.eu...id=1580&start=0
Понеже досега взимах от ройал канин-а, там са разделени на малки, средни и голями породи. На нутрата не видях такова нещо.
Тази която съм харесал става ли за средни породи ?
Публикувано: 19 November 2010 - 02:15 PM
emili_iv, в 05 November 2010 - 03:12 PM, написа:
Пробващ всички възможни качествени гранули, може някои да му харесат. На моята Ара и рендам кашкавал и шунка с гранулите и помага в повечето случаи. При мен се оказа най-ефектен варианта храна с котката!!!!(като конкуренция на купата). Лошото е че ако на котката не и се яде и кучката не яде. Но само гранули не иска.
Публикувано: 20 November 2010 - 10:14 AM
доставката е безплатна до вратата

If you wanna' be the best, first, you've gotta' take out the best..
Публикувано: 20 November 2010 - 10:15 AM
deni-esi, в 20 November 2010 - 09:15 AM, написа:
да до 1 година.. направете изледване калций фосфур, за да видите дали не прекалявате и се консултирайте с ветеринар, защото голямата доза време много повече отколко помага..

If you wanna' be the best, first, you've gotta' take out the best..
Публикувано: 22 November 2010 - 10:37 PM
strugel, в 20 November 2010 - 07:19 AM, написа:
доставката е безплатна до вратата
Безплатна е ако поръчката е на стойност над 100 лв. Иначе мисля че до 50 лв. беше 6 лв доствката, а до 100 - 4 лв. Или нещо такова, може да бъркам за последните две :)
Публикувано: 22 November 2010 - 10:41 PM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 22 November 2010 - 11:11 PM
Meto, в 22 November 2010 - 07:46 PM, написа:
Еми аз преди седмица поръчвах за около 57 лв и мисля, че доставката ми беше 4 лв, но не съм сигурна, обаче не беше 1 лв . А и подарък ми изпратиха, въпреки че не беше над 100лв. Не споря с теб...

Публикувано: 22 November 2010 - 11:19 PM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 26 November 2010 - 07:23 PM
Публикувано: 26 November 2010 - 10:37 PM

Публикувано: 26 November 2010 - 11:15 PM
Аз съм хранил със: Chicopee, Nutra nuggets i Nutram.
Само за тях мога да коментирам, че храните стават за цените си. Добре се отразиха на кучетата. От Chicopee се отказах защото при едното ми куче се образуваше пърхут, а при другото нямаше и блестеше. Със Nutam храних близо 2 месеца и тя добре се отрази, но не я хапваха със апетит както Nutra Nugget'а и се спрях на нея скоро ще минем от Puppy na performance или profesional още не съм решил.

Публикувано: 26 November 2010 - 11:52 PM
Meto, в 26 November 2010 - 10:20 PM, написа:
Аз съм хранил със: Chicopee, Nutra nuggets i Nutram.
Само за тях мога да коментирам, че храните стават за цените си. Добре се отразиха на кучетата. От Chicopee се отказах защото при едното ми куче се образуваше пърхут, а при другото нямаше и блестеше. Със Nutam храних близо 2 месеца и тя добре се отрази, но не я хапваха със апетит както Nutra Nugget'а и се спрях на нея скоро ще минем от Puppy na performance или profesional още не съм решил.
да но ти сигурно имаш майка и татко които да дават пари , докато аз сам се грижа за всичко :)