Загубени / Намерени
Публикувано: 27 February 2008 - 06:44 PM
Публикувано: 27 February 2008 - 07:49 PM
много се радвам за вас с рей :yahoo:въпреки,че мина толкова време, вие все пак го открихте.
при мен вече почти 7 месеца резултат няма,но този ваш щастлив завършек някак си ми даде надежда,че никога не е късно да се случи най-хубавото.
Публикувано: 27 February 2008 - 09:41 PM
Цитат
Ура! Разказвай, как стана? Тъкмо вчера се заглеждах подозрително по едно подобно хъски.
Много се радвам за теб, за Рей и изобщо за щастливия край! :yahoo: :yahoo: :yahoo:

JulyVell Siberians
Публикувано: 28 February 2008 - 09:50 AM
Цитат
:blink: не става въпрос за русенското Николово. Учудена съм и съм натъжена, че май намя много русенци във форума.
Публикувано: 28 February 2008 - 11:28 AM
От все сърце се радвам за теб:зная какво е да изгубиш любимеца на семейството и след това да го намериш! :yahoo:
И Тара беше в окаяно състояние след като се прибра, но бързо се възстанови при нас.Само първите дни беше като залепена за краката ми, не се отделяше и беше много кротка, наплашена и без апетит.
Мноооого да го гушкате Рей и да му се радвате, той сега има нужда от вашите лакси.
Дано и другите стопани с изгубени Хъски да имат нашия късмет:ДАНО!
Публикувано: 28 February 2008 - 12:00 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 28 February 2008 - 12:35 PM
Цитат
DiJana, много се радвам за теб и Рей. Не мога да не ти завиждам благородно! Надявам се никога повече да не ви се случва това нещастие! Дано скоро всеки от нас, които все още търсим нашите палавници да имаме повод за радост! Едвам сдържам сълзите си от тъга по Сами, но твоята новина ми вдъхва надежда и кураж!
Публикувано: 28 February 2008 - 05:53 PM
Публикувано: 28 February 2008 - 08:45 PM
Цитат
съгласна съм с killaruna87
разходките или само на каишка,или под непрекъснатият ви надзор
пожелавам на калпазанина да се оправя в най-скоро време. :wub:
Публикувано: 28 February 2008 - 10:02 PM
Цитат
Честно казано не ми се вярва да е от ринтик, само предполагам разбира се. Според мен е по-вероятно да го е блъснало нещо или да е от сбиване с кучета евентуално. Но това в момента няма значение. Важното е, че си е у дома и е добре.
Много се радвам, че си е при вас, милия какво ли е преживял... и с това мистериозно изчезване...
След толкова мъки все пак сте в категорията на щастливия край. Дано и други успеят така.

JulyVell Siberians