Dog.bg Форуми : Загубени / Намерени

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (85 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Загубени / Намерени

#141 Потребителят е офлайн   krasimira_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 March 2008 - 11:18 PM

Благодаря за бързия отговор. Все пак действа окуражаващо да знам, че има хора като теб и Диана (стопанката на Рей), които се оглеждат и помагат. Може би става дума за две различни кучета в Надежда (за другото пише, че е черно-бяло, а не сиво), но пък очите му са сини. Може да не са видели очите много добре и утре заран мисля да отида и да проверя.

#142 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 11:54 PM

Цитат

Благодаря за бързия отговор. Все пак действа окуражаващо да знам, че има хора като теб и Диана (стопанката на Рей), които се оглеждат и помагат..........

krasimira_bg, бъди сигурна, че още доста хора ти съчувстват и се оглеждат, и аз самата го правя. Онзи ден хукнах към едно стоящо само хъски, но изневиделица се появи стопанката и малко с неприязън ме попита какво има. Казах и, че просто ми е харесало кучето и съм искала да го погледна отблизо. После говорихме и за изгубените хъскита, и за моето куче-лабрадор и т.н........Самата аз съм губила куче и не мога още да го преодолея, въпреки че се случи доста отдавна.Така че ще стискам палци и дано се намери твоя Рън.Толкова хубави са съобщенията за намерени кучета.
User's Signature

прочети правилата за подписите

#143 Потребителят е офлайн   suzinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2008 - 12:30 AM

krasimira_bg
Много прилича на твоето. Не съм сигурна за цвета на очите на това около бензиностанцията. Не е като този на снимката нашийника. Кожен или платнен? Не мога да го взема у дома не заради котките, а заради Арни.
User's Signature

Обичам котенцата и кученцата, дори когато пораснат и почват да правят бели. Имам 2 котенца Том и Джери и едно кученце Арни.

#144 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 March 2008 - 01:10 AM

Нашийника няма значение. Ту го има ту го няма. това е нещо което се маха и сменя....
Мога да помагам с търсенето в района.
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#145 Потребителят е офлайн   krasimira_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2008 - 08:13 AM

Печатам обяви и ще ги разлепя в района в случай, че не намеря кучето. Може някой да го е прибрал. Ще взема и фотоапарат да го снимам, ако не е моето и не мога да го хвана. Благодаря на всички за помощта. Днес ще пиша като се върна от Надежда, нищо не ми струва да отида, днес не съм на работа.

#146 Потребителят е офлайн   monenci Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2008 - 12:37 PM

Цитат

В Бистрица близо до къщатата на мои приятели от 10 дена мистериозно се е появило мъжко сиво - бяло хъски със две сини очи,приятелите ми предпокагат че е крадено защото хората прибрали го са роми и го вързали на някакъв канап.... както и да е ако някой търси такова хъски да ми пише на ЛС.

North face, дано се отскубне от канапа и да се върне при собствениците си! :samodovolen: Тара беше открадната от роми и вързана по подобен начин: явно е дебнела момента и се е откачила и си дойде у дома посред нощ.Дано успее милото!
User's Signature

Качена снимка

#147 Потребителят е офлайн   natali11 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2008 - 12:54 PM

North face,ти виждала ли си как изглежда кучето ,защото ако си ,може да ти покажа снимка на това,което изгубихме и да кажеш дали е горе-долу същото.
User's Signature

Качена снимка

#148 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 15 March 2008 - 04:22 PM

сега се добирам до кмпа

снощи след работакъм 21 ходих до Надежда
да пообиколя около бензиностанцията
обикалях около 20-30мин
но не го видях :(

дано са си го намерили

#149 Потребителят е офлайн   krasimira_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 March 2008 - 06:05 PM

Ходих до бензостанцията в Надежда, търсих, но не го видях. Разлепих и обяви. Видели са онзи ден подобно куче, отиващо само към Била. Предупредих и в бензостанцията. Разлепих и на входа на парка и по спирките. Ако можете, хването го и ми кликнете. Ще се обадя и след като ми кажете къде, до 10 минути идвам с такси. Може да го задържите и на улицата. Дори и да не е Рън, със сигурност някой го търси. Благодаря. Тел. 0886818555
Красимира

#150 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 March 2008 - 07:22 PM

И аз не го видях днес. Ще си запиша телефона ти и ще се поразходя утре пак натам.
User's Signature

JulyVell Siberians

Качена снимка

#151 Потребителят е офлайн   krasimira_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2008 - 06:21 PM

Днес пак ходихме в Надежда. За съжаление не видяхме никакви скитащи кучета. Разлепихме още обяви около блок 461. Обадиха ми се двама души, които независимо един от друг твърдят, че са видели подобно куче в този район- 461 и 462 блок рано сутринта вчера и онзи ден. Едната е моя колежка с куче, живееща в Надежда. Разпитвала е децата и те са казали, че хъскито се движи с група бездомни кучета и е станало нещо като водач (мисля, че са преувеличили малко). Може и да е Рън, макар че едната жена твърди, че и се е сторило опашката да е по- тъмна. При всички положения ще се опитаме да го хванем, все някой го търси, а може и да е Рън. Пазачът на паркинга зад Била пък ни каза, че преди два-три дни е видял подобно куче в Надежда-6, било объркано и уплашено, това се потвърди и от продавачка на сандвичи отсреща на Била. Било пресякло булевард Бял Дунав и хукнало в посока зад Била. Ако можете, помагайте. Ще се опитам да изпратя баща ми утре заран рано, пенсионер е и не е на работа. Благодаря на всички за информацията, съчувствието и съдействието. Ако можете, помагайте да го хванем и ми кликнете на мобилния. Ще се обадя и ще дойда веднага. Тел. 0886818555

#152 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 16 March 2008 - 10:00 PM

Мъжки, с две сини очи. Нови Искър.

Тел: 0895/670587.

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#153 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 March 2008 - 10:07 PM

Имам познати в Нови Искър, ще разпитам.
User's Signature

JulyVell Siberians

Качена снимка

#154 Потребителят е офлайн   Raya_Tsvetkova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2008 - 09:48 AM

Моля Ви помагайте, немога повече, незнам какво да правя, вече пореден човек ми се обажда казва че Айс е при него и ме лъже или иска пари, а пари ще дам колкото иска само си искам кученцето обратно!!!  http://dog.bg/forum/...ic,13672.0.html
Благодаря предварително!

#155 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 17 March 2008 - 10:01 AM

Цитат

Моля Ви помагайте, немога повече, незнам какво да правя, вече пореден човек ми се обажда казва че Айс е при него и ме лъже или иска пари, а пари ще дам колкото иска само си искам кученцето обратно!!!  http://dog.bg/forum/...ic,13672.0.html
Благодаря предварително!

Не разбирам? Как иска пари? За какво? Да ти доведе кучето и ще получи?  :rolleyes:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#156 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 March 2008 - 12:23 PM

И аз не разбрах... за какво да лъже. Или иска пари или не иска. Или кучето е при него или не е. Или е Айс, или е друго куче?!?
User's Signature

JulyVell Siberians

Качена снимка

#157 Потребителят е офлайн   monenci Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2008 - 12:31 PM

Raya_Tsvetkova не позволявай да те изнудва: нали той трябва да докаже/покаже, че кучето е при него.Според мен, не трябва да показваш на такива хора, че си готова да дадеш мило и драго, само за да ти го върнат...така те явно ще злоупотребят с обичта ти към Айс.
User's Signature

Качена снимка

#158 Потребителят е офлайн   yay_plam Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2008 - 12:36 PM

Да ти доведе кучето, да си го видиш и тогава му давай каквото иска, преди това НЕ

#159 Потребителят е офлайн   krasimira_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2008 - 01:34 PM

Рая, всичко е въможно, може и кучето да е при тях, но в никакъв случай не им диктувай предварително номера на ваучери и най-вече не ходи сама на срещите. Минала съм през тези предложения при търсенето на Рън- внимавай, много са убедителни. Като кажа, че отивам с мъжа си обикновено отлагат срещите и изчезват. Бъди категорична, че ще платиш само след като видиш кучето. Обикновено мошениците се отказват, след като се убедят в това. Все пак не пропускай шансове- може пък и да е при тях и да го върнат за пари. Само не отивай сама и на опасни места. Успех!

#160 Потребителят е офлайн   krasimira_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2008 - 02:03 PM

http://dog.bg/forum/index.php/topic,14537.....html#msg365529
Както гледам, възможно е да е Рън, но доста по- проскубан и мръсен. Забелязах, че кучето май има и рана на задния крак, вероятно е пострадало. Жалко, че никой не го е хванал, а аз все не попадам на него. Сега баща ми отива натам да провери пак. Моля Ви, ако някой живее в района, оглеждайте се и по дворовете на къщите отзад, може някой да го е прибрал и да не е видял обявите. Може и да им напомняте, че давам голямо възнаграждение за намирането и връщането на кучето- готова съм да си го откупя отново, ако е моето, разбира се.

• (85 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни