Dog.bg Форуми : Загубени / Намерени

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (85 Страници) +
  • « Първа
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Загубени / Намерени

#821 Потребителят е офлайн   slan4eva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 November 2009 - 10:55 PM

Горкото куче , не случи ни с първия , ни с втория си стопанин. Чак ми иде да викам eg_033.gif
User's Signature

Качена снимка

#822 Потребителят е офлайн   jimmyfisher Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:footbag, hiking, cycling
Публикувано: 13 November 2009 - 10:56 PM

Така или иначе на всяко куче живота му е на половина със СТОПАНИ, но такива сме си хората все трябва нещо да ни принадлежи, но за Лени гарантирам, че ще му е едно от последните 100 губения и не мисля, че стопанина му е виновен, защото това куче не е създадено някой да му определя правила и точно това е причината той да определя какво да се случва в жувота му. Няма нужда от излишни коментари. Ние не сме се научили да се справяме със себе си, камоли да определяме съдбата на някои друг.

#823 Потребителят е офлайн   jimmyfisher Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:footbag, hiking, cycling
Публикувано: 13 November 2009 - 10:58 PM

Няма да се заяждам с Гошо, щото той мисли че е прав. Но дали майка му мисли така? Най-точно бих казал, че майка му не е случила с него. Последния път щеше да идва да ме бие с някви хора. Хо-хо-хо

#824 Потребителят е офлайн   R.Peev Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 13 November 2009 - 11:50 PM

Вие знаете само да нападате без да сте запознати с ситуацията ..... вички се правите на мн добри стопани и се надпреварвате кой от кой по добър да бъде......кое куче е по научено от др-то кое по послушно и т.н.... А как е в действителност ? На вички вас са е случвало да онемявате като видите стореното от вашите "най най лъбимци",........ Никой от този форум не познава харакера на Лени..... ако може да се опише с една дума НЕВМЕНЯЕМ ........ да верно добряк е.... кам хора и кучета и др животни обиа да си играе като всяко куче.... НО!! остане ли сам ...... се превръща в .... просто нямам думи ....... някой от вички мн вещи в този форум да ми каже как Лени е прегризал 4mm оградна мрежа за 30 мин и как през това време се е осфободил от нагръдника САМ!!! Аз не мога да съм постоянно до него и да го набюдавам да не направи някоя пакост..... Тука в форума вички мн са умни всички мн знаят.... копувайте им храни за по 150 лева и си мислете,че сте добри стопани....

П.С. Има грешки НЕГРАМОТЕН СЪМ !!!!
User's Signature

Качена снимка

#825 Потребителят е офлайн   neznainata Икона

• Just a dream
  • PipPipPip

Публикувано: 14 November 2009 - 12:12 AM

Да, прав си, че не познаваме характера на Лени. Не те обвинявам, нито се заяждам, но! Този път го намерихте бързо, жив и здрав, а следващия? Трябва да има някакъв начин нещо да може да го спре, затова помисли хубаво какво би го спряло, следващият път може да не е такъв късметлия...
User's Signature

Качена снимка
Doesn't matter.

#826 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 14 November 2009 - 02:20 PM

Цитат(R.Peev @ Nov 13 2009, 11:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Никой от този форум не познава харакера на Лени..... ако може да се опише с една дума НЕВМЕНЯЕМ

Именно за това става дума. От криворазбрана идея за "свободно" куче се пръкват подобни неконтролируеми кучета. Които се превръщат в проблем за стопаните си. Някои такива кучета започват да се предават от ръка на ръка, защото трудно се издържат. Други, просто тормозят стопаните си до живот. А колко е дълъг този живот, зависи от случайността - дали ще го хване ток, когато изгризе кабел, дали ще го блъсне кола, дали ще избяга и ще го откраднат или ще бъде вързано до живот на верига - варианти много.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#827 Потребителят е офлайн   hwarang Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 November 2009 - 03:26 PM

За всяко нещо си има решение!
Твоето куче не знае , че ти си му шефа , а то си мисли , че то на тебе ти е шеф. И не се оправдавай с характера му.
User's Signature

Качена снимка

#828 Потребителят е офлайн   asi73 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2009 - 07:52 PM

Скоро ще стане една година откакто ни откраднаха любимото куче.Непрекъснато чета обяви за намерени кучета,звъня ако описанието се доближава до това на нашето куче и живеем с надеждата,че е някъде там и все някой ще го познае и ще ни се обади.
тел.за връзка 0887384955 Александра

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Кучето което ни беше откраднато и все още се надяваме да си върнем.

#829 Потребителят е офлайн   icyland Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 November 2009 - 12:16 PM

Моля водете тези спорове в друга тема- говорилня например или на лични съобщения!

Все още търсим Рекси- който най вероятно ще бъде продаден някъде.
Моля ако някой забележи подобно куче, нека ни се обади.
0886 700 994

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

IcyLand siberians

#830 Потребителят е офлайн   Persona Grata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 November 2009 - 12:59 PM

Следя темата за откраднат Рекси, днес видях и залепени обяви по спирките на центъра... Дано се намери момчето, много е красив dh_188.gif Не се отчайвайе dh_188.gif То сигурно моите думи няма да ви облегчат болката, но все пак ... стискам палци... r_181.gif Ще се оглеждам за такова хъски в района на Южния Парк md_064.gif
User's Signature

Усмивката на Булдог е способна да разтопи камък
Style Bullet Prince

Качена снимка

#831 Потребителят е офлайн   Hela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2009 - 09:19 AM

Помагайте! Сутринта съм прибрала изгубено женско младо хъски. Кафява с две сини очи. В момента обитава банята ми. Пресичаше Ботевградско шосе. Не се пазеше изобщо от колите. Наджвапа в канала, тичаше точно като отвързана. С нашийник, отваря си вратите, не обича да и се бършат лапичките. Много игрива, дива и щастлива. Голяма приказливка. Говори ми, обяснява ми, но не ми каза къде да я заведа, милата. Днес ще направя и обяви и довечера ще разлепя и ще обиколя където си разхождат кучета. Кажете ми само да слагам ли снимки или не, с оглед да не се почви някой псевдо стопанин. Спешно и търся и приемен дом!
Тел. 0887/62-73-74

#832 Потребителят е офлайн   Helia Икона

• *JulyVell's Helia Sun*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 November 2009 - 09:48 AM

Цитат(Hela @ Nov 18 2009, 09:19 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Помагайте! Сутринта съм прибрала изгубено женско младо хъски. Кафява с две сини очи. В момента обитава банята ми. Пресичаше Ботевградско шосе. Не се пазеше изобщо от колите. Наджвапа в канала, тичаше точно като отвързана. С нашийник, отваря си вратите, не обича да и се бършат лапичките. Много игрива, дива и щастлива. Голяма приказливка. Говори ми, обяснява ми, но не ми каза къде да я заведа, милата. Днес ще направя и обяви и довечера ще разлепя и ще обиколя където си разхождат кучета. Кажете ми само да слагам ли снимки или не, с оглед да не се почви някой псевдо стопанин. Спешно и търся и приемен дом!
Тел. 0887/62-73-74

Пусни снимки,за да видим кучето.Така по-лесно ще се намерят собствениците.Ако някой си го потърси ще изискваш паспорт или друго доказателство,че кучето е въпросния човек.Дано по-бързо си намерят кученцето.Успех.
User's Signature

There's worse things than prison - your mind!
Качена снимка

#833 Потребителят е офлайн   Hela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2009 - 10:34 AM

Съжалявам за лошото качество, но в суматохата не намерих фото апарата, а толкова излиза с телефон, в банята...

Момичето се уреди с приемен дом!!! Сега чакаме...Определено момичето тъгува по стопаните си. Вече ми е за боядисване вратата на банята. smile.gif

#834 Потребителят е офлайн   Hela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2009 - 09:14 AM

От снощи е вече у дома! af_089.gif

Благодаря. че сте преместили темата. Разбрах че нещо сгафих. bm_008.gif

#835 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 November 2009 - 09:31 AM

Чета как някой е намерил куче,прибрал го е и се чуди как по всякакъв начин да открие кои се стопаните му и да им го върне.Един съвет като превенция при евентуално изгубване-сложете табелки с координати на кучето и стопанина на нашийника.Вероятността едно куче,което се е изгубило,да попадне на добросъвестни хора,които искат да го върнат на стопаните му час по-скоро,е около 50% срещу тази-да е откраднато с цел откуп,продажба или нещо друго.Аз съм от Пловдив,свързах се с едно момче от града,което дори има и сайт за изработване на подобни табелки за кучета и той за два дена ми направи такава-цената е само 8 лв.Не казвам,че това ви решава проблема с изгубеното куче,но помага поне малко на хората,които са намерили такова и искат да го върнат на стопаните му.Извинявам се за качеството на снимката,която е правена с телефона ми,но искам да покажа в общи линии за какво ви говоря.Който проявява интерес,бих дала направо тел.номер на майстора.
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#836 Потребителят е офлайн   hwarang Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 November 2009 - 11:01 AM

Аз не бих си написал името на кучето на табелката.
Само телефон и град.

User's Signature

Качена снимка

#837 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 November 2009 - 06:02 PM

Нещо ново около Рекси?
Много ми е кофти за него,въпреки,че не го познавам.
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#838 Потребителят е офлайн   aljaska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2009 - 10:22 PM

Днес сутринта изчезна Ера от дворът на вилата във вилна зона"ракитника",около Варна,по посока фичоза.Ера е млада,почти цялата бяла с лек кремав отенък и съвсем леко сивееща по гърба и лицето,едното и око е кафяво ,а другото синьо,молим всеки който има някаква информация за това куче или пък е забелязал да разхожда някой за напред такова куче да пише на лични или да звънне на 0897889602...възможно е Някой да я е намерил и откарал към Варна

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

#839 Потребителят е офлайн   aljaska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2009 - 09:28 AM

Намерена е

#840 Потребителят е офлайн   huskeylover4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 30 November 2009 - 10:10 PM

Ужасно е да изгубиш най-добрия си приятел dh_188.gif Аз не съм губила куче но преди около 2 месеца намерих мъжка булонка с нагръдник и пищеше Макс и дата на раждане. С мойто зверче чакахме час и половина дали ще се почви някой да си го прибере но не никой не дойде стана ми много жал и го прибрах. Нахраних го и пуснах обяви но никой не го е потърсил dh_188.gif Но за щастие вече е при 1 съсед и той се грижи много добре за него af_089.gif af_089.gif Пожелавам всички изгубени кучовци да се намерят и да не се губят повече smile.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

• (85 Страници) +
  • « Първа
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема