Цитат
А това с контейнера, има ли такива по 15 кг? bl)
Ени, права си. Тук споделяме опит и търсим съвет. 1super И благодарение на твоя опит и това, че го сподели, няма да рискувам с малки разфасовки, а ще вземам насипно. b)
sanita, аз всъщност купувах точно насипна храна, но ми правеше впечатление, че видът и много рядко беше един и същ. Имаше разлика в големината на гранулите, бяха много сухи, но продавачът всеки път ми гребваше от чувал с марката храна, която исках. Започнах да се съмнявам, че купувам точно тази храна. Вече не бях сигурна с какво храня кучето си. Логично беше да си мисля, че хората, произвеждащи тази храна /американска е/, няма да я предлагат всеки път с различен вид. А опакования вариант пак беше разфасовка на магазина - в полиетиленово пликче. И понеже реших, че не бива да се правят компромиси с храната, намерих откъде мога да вземам чували на едро, от там си купих и контейнерче на Роял канин, точно 15 кг е, и, дори ми е малко, защото чувалите, които вземам са около 22 кг. Все пак в София имате по-голям избор, в провинцията е малко по-различно. Тук не смеят да вземат от по-скъпите храни, защото не се търсели много и т.н. А за по-малки опаковки - имам предвид оригиналните пак, дето са по 3 кг. Не съм сигурна, но може би и те ще излизат по-евтино, отколкото насипната храна. Тук вече разсъждавам теоретично, но то може да се провери.