krastonoseca, в 26 April 2012 - 05:06 PM, написа:
ей анонимник гладен първо се научи какво значи уважение и йерархия СРЕД ХОРАТА, а не тука да скрит зад монитора да се правиш на много оборотен да те такова и специалиста...
"кучето ми пръдна "- обади се на специалист по-добре, а между другото аз съм "специалист" нещо такова си ти. заяде се с мен - това ти беше първата работа, а след това "експертния ти съвет" към автора е "потърси специалист, между другото аз съм специалист" мишка такава няма да ми се правиш на говорещия с кучета
Анонимен, означава човек, който крие самоличността си ! Аз не се крия, кой съм. А напротив, държа хората да знаят с кого кореспондират. В случая ти си анонимния, който се пеняви и крие зад профилно име.
Аз не се заяждам с теб, аз те упреквам, че си некомпетентен, не осведомен, и неграмотен. А се изказваш всякаш си много вещ, компетентен и умел в работата си с кучетата.
Изказ от сорта на ""ръката храни - крака бие" са най - малкото комплексарски и с нищо не помагат на повдигнатият казус.И още нещо, никъде, не съм казал "потърсете помощ от специалист - респективно мен". Има достатъчно кадърни треньори във форума, има тема, в която треньорите се представят и хората от форума са свободни да работят с когото поискат. Но за хора, като теб, които са неусведомени, неграмотни в областта на кинологията като наука, няма как да знаят, че повечето поведенчески проблеми при кучетата, не могат да се решат с говорене по интернет. Има прекалено много фактори, които въздействат на кучетата, и ако не се подходи правилно може проблемът да се задълбочи. Защото когато ти се развали колата, и ти работиш по нея, без да знаеш какво правиш, вероятността да направиш още по - големи щети е огромна. При кучетата това е в пъти по вероятно, защото те са живи същества и трябва да се подхожда към тях, като такива. Изказ като този
" Не е ли пълно с разлигавени и непослушни псета, от възпитание ала "член на семейството" ? " За мен това е изказ, на човек приемащ кучето, като вещ или като "задължение".Не очаквам такива хора да ме разберат, защото за да ме разбере човек за какво говоря в момента, и за какво споря с вас, трябва да го е грижа за това същество, и най - вече да го обича. А когато ти ми обясняваш как не е ритал кучето си и затова не го слуша - извинявай много, но ти за мен си човек, емоционално нестабилен и имаш психическа неспособност, да се справиш с появилия се проблем. За мен кучето е нещо повече от живо същество за което се грижа. То е част от моето семейство, пълноправен член на семейството ми. Затова бъди така добър и се ограмоти, същото нещо е нужно да направи и КОКО_ко защото е явно, че вашата киноложка култура е нулева, както е нулева и вашата запознатост с поведението на кучетата.
Дискусията ми с вас приключва тук, защото достатъчно наспамихме темата. Ако имате нещо, което да ми кажете бъдете така добри и ми пишете на лични, за да не спамим повече темата.
Дерзайте !