Обучение на ротвайлер
Публикувано: 30 April 2012 - 03:09 PM
За това съм съгласна,че не трябва да се използва от всеки.Но наистина особено и навън ги изполват доста често.Виждала съм обучено куче с такъв нашийник е като машинка.Преди години когато бяхме да гледаме полицейското състезанив Румъния там ги изполваха преди състезанието и ефекта е поразителен.
Така,че аз не го отричам стига да знае човек как да го използва,а това обикновено става под контрола на специалист.
Така,че аз не го отричам стига да знае човек как да го използва,а това обикновено става под контрола на специалист.
Публикувано: 01 May 2012 - 08:35 PM
ShiBumi_GirL, в 30 April 2012 - 12:46 PM, написа:
Какъв Ви е проблема с ел.нашийник мога ли да попитам?Някой използвал ли е та да знае как действа на кучето и как се работи с него?
Вече има 245196 теми за това какъв е проблемът.
И да ,някой го е ползвал, то си пише.
Като толкова го отбраняваш ,предлагам ти да си го туриш на врата. Ако няма кой друг - ще се жертвам да натисна копчето - заради теб.Ще осигуря и да е под контрола на Специалист.
"Галеее, не се прави , че не разбираш вернотата на алегоричното "ръката храни - крака бие".
Много добре разбираш какво означава написаното, не по-малко добре знаеш, че има кучета, които НИКОГА и ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ УСМИРЕНИ, ако имат лоши идеи в главата. Жалко и тъжно е, но ги има."
Ми не го разбирам , Орлине. От толкова кучета "с лоши идеи в главата ", дето са преминаха , не съм набила нито едно- но пък промяна има.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 01 May 2012 - 10:07 PM
agalina, в 01 May 2012 - 08:35 PM, написа:
"Галеее, не се прави , че не разбираш вернотата на алегоричното "ръката храни - крака бие".
Много добре разбираш какво означава написаното, не по-малко добре знаеш, че има кучета, които НИКОГА и ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ УСМИРЕНИ, ако имат лоши идеи в главата. Жалко и тъжно е, но ги има."
Ми не го разбирам , Орлине. От толкова кучета "с лоши идеи в главата ", дето са преминаха , не съм набила нито едно- но пък промяна има.
Обичам да ми обобщаваш, Гале! И да, аз по цял ден бия едни кучета и не, промяна няма.
Сега ОК ли си вече с подобна глупост?
Публикувано: 02 May 2012 - 06:19 AM
agalina, в 01 May 2012 - 06:35 PM, написа:
ShiBumi_GirL, в 30 April 2012 - 12:46 PM, написа:
Какъв Ви е проблема с ел.нашийник мога ли да попитам?Някой използвал ли е та да знае как действа на кучето и как се работи с него?
Вече има 245196 теми за това какъв е проблемът.
И да ,някой го е ползвал, то си пише.
Като толкова го отбраняваш ,предлагам ти да си го туриш на врата. Ако няма кой друг - ще се жертвам да натисна копчето - заради теб.Ще осигуря и да е под контрола на Специалист.
Има хора по света,които го ползват и са доволни от резултата това,че ти го отричаш е друг въпрос.И да пробвала съм го на ръката еми не умрях.......То си има степени и се регулира.
Страни като Англия където жестокостта към животни се наказва и то строго го ползват.
Примери мога да дам доста-ползва се за кучета да не гонят добитъка,ползва се и в някои училища,въпреки,че повечето са само за положителни методи.
И ако обичаш не със този тон,уважавам те за това,което правиш,но това,че имам различно мнение от твоето не желая да е повод за подобни отношения,моля!

Публикувано: 02 May 2012 - 08:16 AM
agalina, в 01 May 2012 - 10:36 PM, написа:
Не ме е еня какво обичаш .Когато пишеш в прав текст мисли как го приемат .
Всички стигат в един момент до "не ме е еня" , когато изчерпат аргументите си. Надявам се горното ти словоблудство да не е освен всичко и вследствие на ефекта от алкохолните изпареня, щото тогава бих те разбрал ... евентуално.
Хайде сега в името на науката ми разкажи как разтърваваме БЕЗ ФИЗИЧЕСКО НАСИЛИЕ ОТ ОБЩ ХАРАКТЕР два зрели екземпляра от типа "бойни породи" , хванали се за гушите в мъртва хватка пред очите на "учудените" от случващото се квартални разбирачи? / Хвърчат парчета месо, едно от кучетата вече е без око, другото е останало с половин ухо, всичко е омазано обилно с кръв ... абе еждневие в Люлин ...

Само не започвай с "АКО бяха социализирани" , или " АКО бяха на повод кучетата" , или "АКО стопаните бяха отговорни такива" ... абе изобщо без "АКО" и обаче, по възможност ...

Публикувано: 02 May 2012 - 11:25 AM
как ги разтърваваме ли..с ледена вода
повярвай ми питбул колкото и да го биеш каквото и друго да опитваш и то силово освен с кози крак и ледена вода други варянти да пусне просто няма това куче пренебрегва болката самоцелно за да удържи в захапката си жертвата не зависимо друго куче или човек
агалина ли си каква си спри да се ежиш на всички много неприветлив и противен човек си, но какво да очакваш от ПУМЯР като теб който отговаря на отклик за помоща която е потърсил с "не ми спами темата" такъв ще ти спамна в главата че ти е бедна фантазията много ги обичам такива скъсаняци пробити дето се държат тържествено все едно си английската кралица
Мод: Темата се заключва, докато бъде разчистена.

агалина ли си каква си спри да се ежиш на всички много неприветлив и противен човек си, но какво да очакваш от ПУМЯР като теб който отговаря на отклик за помоща която е потърсил с "не ми спами темата" такъв ще ти спамна в главата че ти е бедна фантазията много ги обичам такива скъсаняци пробити дето се държат тържествено все едно си английската кралица
Мод: Темата се заключва, докато бъде разчистена.