Dog.bg Форуми : Обучение на ротвайлер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Обучение на ротвайлер Оцени темата: -----

#61 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 30 April 2012 - 03:09 PM

За това съм съгласна,че не трябва да се използва от всеки.Но наистина особено и навън ги изполват доста често.Виждала съм обучено куче с такъв нашийник е като машинка.Преди години когато бяхме да гледаме полицейското състезанив Румъния там ги изполваха преди състезанието и ефекта е поразителен.
Така,че аз не го отричам стига да знае човек как да го използва,а това обикновено става под контрола на специалист.
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#62 Потребителят е офлайн   Anim Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 April 2012 - 03:30 PM

Специалист...какъвто Аролски НЕ е.

Имам и още един въпрос към Аролски. Ако при плащане от моя страна поискам да ми бъде издадена фактура на името на фирмата ми, ще можеш ли да я осигуриш?

#63 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 May 2012 - 08:35 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 30 April 2012 - 12:46 PM, написа:

Какъв Ви е проблема с ел.нашийник мога ли да попитам?Някой използвал ли е та да знае как действа на кучето и как се работи с него?

Вече има 245196 теми за това какъв е проблемът.
И да ,някой го е ползвал, то си пише.
Като толкова го отбраняваш ,предлагам ти да си го туриш на врата. Ако няма кой друг - ще се жертвам да натисна копчето - заради теб.Ще осигуря и да е под контрола на Специалист.

"Галеее, не се прави , че не разбираш вернотата на алегоричното "ръката храни - крака бие".
Много добре разбираш какво означава написаното, не по-малко добре знаеш, че има кучета, които НИКОГА и ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ УСМИРЕНИ, ако имат лоши идеи в главата. Жалко и тъжно е, но ги има."

Ми не го разбирам , Орлине. От толкова кучета "с лоши идеи в главата ", дето са преминаха , не съм набила нито едно- но пък промяна има.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#64 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2012 - 10:07 PM

Показване на мнениетоagalina, в 01 May 2012 - 08:35 PM, написа:

"Галеее, не се прави , че не разбираш вернотата на алегоричното "ръката храни - крака бие".
Много добре разбираш какво означава написаното, не по-малко добре знаеш, че има кучета, които НИКОГА и ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ УСМИРЕНИ, ако имат лоши идеи в главата. Жалко и тъжно е, но ги има."

Ми не го разбирам , Орлине. От толкова кучета "с лоши идеи в главата ", дето са преминаха , не съм набила нито едно- но пък промяна има.

Обичам да ми обобщаваш, Гале! И да, аз по цял ден бия едни кучета и не, промяна няма.

Сега ОК ли си вече с подобна глупост?
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#65 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 May 2012 - 10:36 PM

Не ме е еня какво обичаш .Когато пишеш в прав текст мисли как го приемат .
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#66 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 02 May 2012 - 06:19 AM

Показване на мнениетоagalina, в 01 May 2012 - 06:35 PM, написа:

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 30 April 2012 - 12:46 PM, написа:

Какъв Ви е проблема с ел.нашийник мога ли да попитам?Някой използвал ли е та да знае как действа на кучето и как се работи с него?

Вече има 245196 теми за това какъв е проблемът.
И да ,някой го е ползвал, то си пише.
Като толкова го отбраняваш ,предлагам ти да си го туриш на врата. Ако няма кой друг - ще се жертвам да натисна копчето - заради теб.Ще осигуря и да е под контрола на Специалист.

Има хора по света,които го ползват и са доволни от резултата това,че ти го отричаш е друг въпрос.И да пробвала съм го на ръката еми не умрях.......То си има степени и се регулира.
Страни като Англия където жестокостта към животни се наказва и то строго го ползват.
Примери мога да дам доста-ползва се за кучета да не гонят добитъка,ползва се и в някои училища,въпреки,че повечето са само за положителни методи.
И ако обичаш не със този тон,уважавам те за това,което правиш,но това,че имам различно мнение от твоето не желая да е повод за подобни отношения,моля! :rc_036:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#67 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2012 - 08:16 AM

Показване на мнениетоagalina, в 01 May 2012 - 10:36 PM, написа:

Не ме е еня какво обичаш .Когато пишеш в прав текст мисли как го приемат .

Всички стигат в един момент до "не ме е еня" , когато изчерпат аргументите си. Надявам се горното ти словоблудство да не е освен всичко и вследствие на ефекта от алкохолните изпареня, щото тогава бих те разбрал ... евентуално.

Хайде сега в името на науката ми разкажи как разтърваваме БЕЗ ФИЗИЧЕСКО НАСИЛИЕ ОТ ОБЩ ХАРАКТЕР два зрели екземпляра от типа "бойни породи" , хванали се за гушите в мъртва хватка пред очите на "учудените" от случващото се квартални разбирачи? / Хвърчат парчета месо, едно от кучетата вече е без око, другото е останало с половин ухо, всичко е омазано обилно с кръв ... абе еждневие в Люлин ...:tb_195: /

Само не започвай с "АКО бяха социализирани" , или " АКО бяха на повод кучетата" , или "АКО стопаните бяха отговорни такива" ... абе изобщо без "АКО" и обаче, по възможност ... :beer:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#68 Потребителят е офлайн   krastonoseca Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2012 - 11:25 AM

как ги разтърваваме ли..с ледена вода :db_046: повярвай ми питбул колкото и да го биеш каквото и друго да опитваш и то силово освен с кози крак и ледена вода други варянти да пусне просто няма това куче пренебрегва болката самоцелно за да удържи в захапката си жертвата не зависимо друго куче или човек

агалина ли си каква си спри да се ежиш на всички много неприветлив и противен човек си, но какво да очакваш от ПУМЯР като теб който отговаря на отклик за помоща която е потърсил с "не ми спами темата" такъв ще ти спамна в главата че ти е бедна фантазията много ги обичам такива скъсаняци пробити дето се държат тържествено все едно си английската кралица

Мод: Темата се заключва, докато бъде разчистена.

• (4 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни