Нашите приятели- вълнистите папагали
Публикувано: 30 January 2007 - 03:43 PM
Malcolm, а твоите как са, все още ли са разделени?
Не мога да се сдържа, видяхте ли Лори на едното от първите места в конкурса за снимка на януари в категория "Природа"? Много беше задълбочен в четене...
Хайде, чао засега от мен!

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 01 February 2007 - 12:57 PM
Цитат
Ами ,не се страхува.Любимата й играчка е gsm-а ми така ,че много се радва.А аз я държа ,че иначе само снимки на човка ще разглеждате b) Много ми е умна ,ама още не е питомна и не е разгледала сичко ,та само обикаля и се привежда като някой престъпник и си открадва по нещо n) После е голям зор ,докато си го зема обратно ,мъкне нагоре надолу разни моливи ,листове...направо... b) .Онзи ден отивам до кухнята и като се върнах - гледам една носна курпичка се движи ,посегнах и тя излетя bl) ,шашнах се ,пък после чак видях ,че тя нашта излязла през задната вратичка (не кърпичката ,а папагала l) ) n) oleeee
Поздрави! drink
Публикувано: 01 February 2007 - 03:09 PM
Цитат
Това ми звучи страшно познато b) ! Първият ни питомен папагал умираше да краде на децата парченца от пъзели и да си лети с тях насам-натам! nono После падаше голямо търсене, докато намерим последното парченце, че да се приключи картинката. Обаче твоята явно е щангистка, нашите молив не могат да повдигнат за нищо на света wink .

Публикувано: 01 February 2007 - 10:37 PM
Цитат
Ами да хем е мъничка ,хем силна bl) r) ...направо може да се каже ,че само изненади мога а очаквам.Ама ми е много смешно как обикаля и влачи разни неща ,все едно строи нещо ,ама въпроса е ,че не ги трупа на едно място ,ами захвърля някаде и после аз да събирам.Друга интересна случка е когато искам да взема нещо "зарязано" от нея на земята или дивана или....тя тича със 100км в час bl) и веднага - чичичичичи и дърпа ли дърпа ...все едно с херкулес(папагалския) се боря bl) wink
Поздрави! 1super
Публикувано: 03 February 2007 - 06:58 PM
А какво става с двойката ти? Заобичаха ли се вече?! super best
Ето една по-прясна снимчица на нашите красавци! w)
Прикачени файлове
-
S5000587.JPG (40.03K)
Брой сваляния: 211

Публикувано: 04 February 2007 - 01:26 AM
Malcolm, ако не си ги пускал досега, има вероятност дълго да не се сетят да излязат. И още един съвет - по-добре ги пускай, когато навън се застъмва. Така, когато решиш да ги прибираш, може да фиксираш къде са, да изгасиш лампата и да ги хванеш (ще трябва на 2 етапа), без да се гоните из цялата стая и да умират от страх. А, да, и да те хапят! Извинявай, ако прекалявам със съветите!!! s)

Публикувано: 04 February 2007 - 11:03 AM
Публикувано: 04 February 2007 - 03:50 PM
А за цветята аз у нас едва ги опазвам заека ги опасва пък и стария ми папагал ядеше аз му давах ,обче спрях.
Хахаха Malcolm случката ти ми е позната ,така ми висеше папагала на пръста и не пуска.Кръв ми потече и той като усети ,че не е вампир още и кръвта не му харесва и туп пусна се.Ама на пръста ми дупка имаше a) a) О и да ви питам лошо ли е да подрежа крилата.Какво мислите по въпроса с подрязването?
Поздрави! victoryVVV cheers
Публикувано: 04 February 2007 - 04:08 PM
А защо искаш да им подрязваш крилата? Това съм виждала да се прави на големи папагали, които лятото свободно се разхождаха в градината на едно заведение, за да не излетят. Но домашни вълнисти папагалчета не знам защо да се подлагат на тази операция bl) ???
Поздрави!

Публикувано: 04 February 2007 - 04:49 PM
В къши ситуацията е следната, мъжкия е до вратата ми, аз я заключих, за да не мине някой с вратата през него, а и за да не избяга. Женската си е в клетката и вече не знам кога ще излезе, като вратичката е отворена.
Много ли е опасно когато излети да се блъсне? Горкият много се паникьоса и се блъсна 2 пъти в прозореца и 1 път май се спря в стената s) (много засилка беше набрал и докато се плъзгаше по земята за да спре се блъсна? Моля за по бърз отговор, защото ми се струва, че се удари по главата и сега си стой на земята, макар че може да е защото е уплашен, но просто наблюдава всичко наоколо и не мърда много много s) .
Публикувано: 04 February 2007 - 04:54 PM

Публикувано: 04 February 2007 - 04:59 PM
Публикувано: 04 February 2007 - 05:09 PM
Поздрави!

Публикувано: 04 February 2007 - 06:11 PM