Публикувано: 26 January 2007 - 01:35 PM
Съжалявам, наистина не знам. Мисля, че няма проблем да са в една стая. Все пак ти не искаш да ги опитомяваш, а само да им дадеш урок wink . Ето единственото, което открих по въпроса: "Ако все пак птиците ви са упорити, разделете ги за известен период и с радост ще забележите след това колко нежни са една към друга. Има двойки, които и след дълги опити не пристъпват към чифтосване. В този случай ще е по-добре да потърсите нови партньори". Аз ти пожелавам твоите да не са чак толкова упорити! Сега ми идва на ум, че може да направиш нещо като преградка (например картонена, не знам как са ти разположени), за да не се виждат. Иначе с чуването няма проблем b) .
nika, всички стискаме палци на твоята двойка!!! Наистина трябва да имаш спокоен достъп до капака на къщичката, както казва nikigeen. Ако папагалите ти не се притесняват, когато бъркаш в дома им, няма проблем. Но пък така не ти се налага да слагаш противотежести като нас (понеже клетката ни не е много голяма, тръгва да ляга на една страна, когато закачим къщичката и става една...).
Колкото до дължината на деня - те докато се сетят какво да правят...тъкмо ще нарастне достатъчно. Иначе ако се слага за първи път гнездилка и ги чакаш месеци да се "сетят", може да дойде следващият тъмен сезон
b) .
Поздрави на всички! super best
Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!