Нашите приятели- вълнистите папагали
Публикувано: 03 May 2007 - 06:25 PM
Стига толкова ОFF, сега по същество - този папагал с оранжевия клюн вълнист ли е? Да не би скоро да е гризал морков, тогава човките стават оранжеви за известно време. А че твоите не те хапят силно, само се радвай, защото има такива гадинки, които "месо късат" b) .
Поздрави на всички! 1super

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 04 May 2007 - 09:50 AM
Публикувано: 04 May 2007 - 06:17 PM
Публикувано: 04 May 2007 - 06:44 PM
А, и не бързай, ако решиш да си вземеш нов, имам предложение, може да ти хареса wink .

Публикувано: 04 May 2007 - 07:47 PM
Публикувано: 05 May 2007 - 08:20 PM
Поздрави!

Публикувано: 06 May 2007 - 11:32 AM
Цитат
Ами аз изрично съм писала, че се опитвам да ги ПОДАРЯ, когато се излюпят, най-вече на приятели! Ако пък някой толкова иска да си го плати - мисля, че 5 лв. би била разумна цена ( при положение, че при нас в зоомагазина са по 12). А защо имам чувството, че в петък слушах от дъщеря ми за същия папагал с оранжевата човка ?!Казва се Кики... Да не би да се познаваме? bl)
Malcolm, само да "хванем рибата" и го имаш! l)

Публикувано: 06 May 2007 - 06:43 PM
Колкото до тези точици - не знам, когато си сменят перата, става почти незабележимо. Само има повече перца по дъното на клетката и новите, които поникват, в началото са обвити в кожичка, изглеждат като бодлички. После тази обвивка се пука и се вижда новото перце. Вариантите са няколко - или са се скубали един друг "до кръв", или се е закачил на нещо и се е наранил, или е болест, от която почина един папагал тук, мисля че беше на Malcolm първата женска. Ако можеш да пуснеш снимка, ще е добре. Виж дали и на други места по тялото липсват перца. И разгледай началото на темата, ще намериш описанието на онзи, който почина. С какво ги храниш?! Пълноценното хранене е много важно, особено когато линеят (сменят си перата). Поздрави!

Публикувано: 06 May 2007 - 07:03 PM
Публикувано: 06 May 2007 - 07:42 PM
Колкото до снимките - назад в темата има доста на двойката ни, в момента не искам да ги притеснявам, защото днес им сложихме гнездилката и са в еуфория. Обаче ето двечки на Лори (синът им от миналото лято), които са ми любими. По този повод се сещам, че някой беше споменал, че ще ни разказва истории с 3-те си папагалчета, чакам с нетърпение!!!
Първата се казва : "Ау, от глад умирам!" В главната роля на гладния вълк - Лори! w) l)
Прикачени файлове
-
S5000953m.jpg (17.18K)
Брой сваляния: 69

Публикувано: 06 May 2007 - 07:44 PM
Прикачени файлове
-
S5000957m.jpg (25.21K)
Брой сваляния: 73