Здравейте отново, благодаря за бързото "включване" :Р
Папагалчето съм го нарекла Рики ;D Утре съм решила да го заведа при личната ветеринарка на кучето ми. Говорих с нея, та ще го заведа утре, просто защото искам да съм сигурна, че е здравичко, а ако му има нещо (да чукна на дърво), то да го хвана навреме.
Значително по-спокойно е. В моята стая е, на бюрото, където е компютъра ми - общо взето, до мен е. Протяга се, чисти се, позаспива от време на време, дори леко се наежва, ако протегна ръка да взема нещо, което е в близост до клетката, а ако се раздвижа из стаята ме следи любопитно. Мисля, че по-добър избор на клетка можех да направя, но уви... засега ще е с тази, докато свикне, не искам да го стресирам излишно. Също така мисля да сменя пластмасовите пръчици с дървени, нали е подходящо? Все още леко ме притеснява, че не е хапнало и пийнало водичка.
Та, ето го и него:
Замислих се за евентуална нужда за другарче. Разбират ли се мъжките помежду си? Не искам женска, тъй като вероятно ще се чифтосат, а аз съм новобранец с папагалите и ще се ошашавя ;D
Но все пак смятам, че ще му се обръща много внимание и мисля, че няма да се наложи.