Лхаса апсо+ши тцу
Публикувано: 09 March 2006 - 09:54 PM
Цитат
Пусть будят живьi и здоровьi! super best
Спасибо angelpik

Публикувано: 12 March 2006 - 03:41 PM
Цитат
В Нирване worthy
(в России Московская область)

Публикувано: 16 March 2006 - 05:16 PM
Много ми е гадно, че не ми го казаха когато я взимах bash
Аз се канех да я вода за оценка на изложбата в Ст. Загора 6.05
Не, че някой и нещо е в състояние да я измести от сърцето ми ама....... s)
Публикувано: 21 March 2006 - 12:22 PM
не плачи! все пък на 50% ши тцу! 1super и теб обича w)

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 22 March 2006 - 08:42 PM
Цитат
Много ми е гадно, че не ми го казаха когато я взимах bash
Аз се канех да я вода за оценка на изложбата в Ст. Загора 6.05
Не, че някой и нещо е в състояние да я измести от сърцето ми ама....... s)
Хей, това са бели грижи. Важното е да е жива и здрава. Аз като имам документ за родословие да не мислиш че ще ходя на изложба. За мен това донякъде си е мък аи за кучето и за стопанина. Не че съм против чистите породи и изложбите, но за тази цел трябва да отделиш много време само за това. Все пак поне за мен по-важно е да са живи и здрави и да ги обичаме. super best Ако все пак държиш да имаш истинско ши-цу като си намерим жена обещавам да ти подаря първото бебе което ми се полага drink
Публикувано: 23 March 2006 - 10:45 AM
"Ако все пак държиш да имаш истинско ши-цу..." - разбира се, че искам (винаги съм искала) dribble
"като си намерим жена обещавам да ти подаря първото бебе..." - е, ами да започваме да търсим мома? w) 1super
Публикувано: 25 March 2006 - 02:55 PM
Цитат
Да не бе да става въпрос за Киара w)
http://www.dog.bg/th...ts/file2282.jpg
Публикувано: 27 March 2006 - 11:57 AM
Какво аз виждам в този форум?! ни ти е срам?! Искаш да твоят има бебенца, без да ходил на изложба? Можеби твоето куче и най-перфетктно на тази планета, но това е твоето субъективно мнение, трябва да покажеш своето куче на експерт(най-долре на 2-4)! за да има обьективно мнение,че твое куче е достоин представител на порода ши тцу! И специалист по разводна дейност трябва да намери мома за твоят брильант! така се прявят породни кученца! а това кое искаш да на правиш ТИ- ОЩЕ ОДИН ПОМИАРЧЕ! ouu

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 27 March 2006 - 06:53 PM
Публикувано: 28 March 2006 - 12:48 PM
Цитат
#и си търсим женско с родословие също# за какво? bl) ако нямаш целта развъждане?!
В БГ няма клуб за ши тцу, в този случай чоже да станеш член на регионален мултипороден клуб, в София има 3, можеш дори да избираш cheers

училище
Публикувано: 03 April 2006 - 01:43 AM
Кети,разбирам огор4ението от лажата,но...това,което показва6 за сравнение НЕ Е 6и-цу,а тибетски спаниел!Повярваи-имам такова ку4е от гоdини в ка6ти,не бих обаркала никога този профил с 6и-цу или друга порода!Ако и6ка6 на ЛС 6те ти изпратя неина снимка!
Az ti byah pisala vednaj,4e tuk ku4encata ot tazi poroda sa mnogo razprostraneni i sa na bezumno niska cena za ka4estvoto si!Ako iska6-saberi si malko pari4ki vav vremeto i az 6te ti pomogna s vsi4ko,koeto imam kato informaciya i moga kato vreme i angajiment-da si vnese6 ku4e ot tuk!Istinsko 6i-cu!!!Takmo tvoyata sladurka 6te si ima kompaniya,za6toto dori i da ne e 6i-cu,tya se doblijava do nego,a vsyaka poroda si igrae po razli4en na4in.
Naprimer-tvoyata Beka 6te igrae po-palnocenno sas sebepodobno ku4e,kakto be6e pri men s pekinezite-te dori i da iskaha,ne mojeha da si igrayat i da se zabvlyavat s nok-a na maika mi...sled neuspe6ni opiti za igra,prili4aha na sdavkana davka:celite opliuti v ligi,sma4kani i iztormozeni...ne 4e imah protiv nok-a,naprotiv-be6e umno ku4e,no prosto nepodhodya6ta kompaniya na pekinezite!Vij,za smetka na tova-tibetskiyat spaniel taka im pasna,4e e udovolstvie da gi nabliudava6!

"Pravia,kakvoto triabva-da stava,kakvoto 6te!"(L.N.TOLSTOI)
Публикувано: 03 April 2006 - 04:20 PM
Цитат
Цитат
#и си търсим женско с родословие също# за какво? bl) ако нямаш целта развъждане?!
В БГ няма клуб за ши тцу, в този случай чоже да станеш член на регионален мултипороден клуб, в София има 3, можеш дори да избираш cheers
Аз не6то не те разбирам-специално в този слу4аи!?Парво,мисля,4е барка6 4овека-т.е.отправя6 критика кам някого,които НЕ я заслужава;второ-да има6 поколение от ку4ето си о6те не зна4и,4е "разважда6",поне за мен...нима вси4ки,които имат поколение от ку4етата си са хора с развадници или е задалжително да имат развадници?!
А и не виждам за6то да е нару6ение,след като това ку4е е родословно,т.е. с доказан произход и 6те заплоди друго такова.И трето,поне за мен наи-важно: НЕ харесвам думата "помияр"-какво зна4и тя,според теб-4овек,които оби4а ку4ета?!
И пак завар6вам сас са6тото-барка6 за 4овека отсре6та!
п.с.не е задалжително да си регистрира ку4ето в клуб!И не е задалжително този клуб непременно да е балгарски!

"Pravia,kakvoto triabva-da stava,kakvoto 6te!"(L.N.TOLSTOI)