Лхаса апсо+ши тцу
Публикувано: 10 November 2005 - 10:09 AM

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 10 November 2005 - 10:36 AM
Прочетох го подробно - Благодаря!!!
Малко стряскащо ми се отрази - Честно казано, видя ми се доста сложничко и си мислех, че няма да имам време за толкова грижи, но като започнахме да ги практикуваме...... май се справяме с изключение на ушите. Жал ми е да и ги епилирам s) Чудя се дали и те ще пораснат??? Сега сме малко по-заети с разходките , защото се учим да пишкаме навън. Изкарвам я през 2 часа. Обличам и дрешка, но се чудя, дали няма да я изнежа? До сега не съм забелязала да трепери от студ.
Публикувано: 10 November 2005 - 06:28 PM
Цитат
Поздрави на всички
Здравей Rossy!!! Въздържах се от коментар доста време, но като гледам - никой не ти пише.
Аз немога да те посъветвам и трите изброени породи от теб много ми харесват. А и моето ши-тцу е още много мъничко на 3 месеца. Имам и пинчер и се разбират добре за сега.
Имам позната с йорки и боксер, също се разбират добре. Мисля, че която и порода да вземеш , ако е мъниче ще свикне. super А иначе идеята ти е хубава, дано да можеш да си я реализираш w)
Публикувано: 22 November 2005 - 12:58 PM
Цитат
Съгласна съм.... Дълго време търсих йорки, но без родословие, защото не мисля, че е редно да се взима куче с родословие и да го затворя в къщи, да го лишавам от изяви и изложби bl)
Така направи мой познат s) с доказани изяви куче a)
и сега като го видя, вързано на двора с верига s) направо ми се къса сърцето s)
Публикувано: 26 November 2005 - 07:23 PM
Цитат
Здравейте отново! След дълго отсъствие пак съм тук:)
d)
Последното ми присъствие тук беше свързано с болестта на малкия. Сега вече една година се храним само с гранулирана храна, колкото и усилия да ми костваше да го накарам да свикне с нея.
Радвам се, че вече има и друг с ши-тцу във форума.
Джейми вече направи две години и си търсим усилено принцеса. Много е мил,нежен и любвеобилен ... за красотата мисля е излишно да казвам:)
Публикувано: 26 November 2005 - 09:21 PM
Цитат
Цитат

14 мая 2005 состоялась выставка клуба АНТЕЙ.
Экспертизу проводила судья международной категории по всем породам госпожа ИВАНИЩЕВА В.П.
Валентина Павловна великолепно знает породу. Неоднократно судила ее на выставках Европы. Все собаки представленные сегодня ей на экспертизу получили высшие оценки и титулы. Было отмечено высокое качество собак и правильное направление в разведении. super Я поздравляю всех участников выставки. Желаю дальнейших успехов и благодарю ВСЕХ за прекрасное содержание их любимцев. със официална страница на питомник Олд Томарктус
Апсо, разгледах страницата на питомник Олд Томарктус bravo - супер е.
Някъде беше писала, че използваш човешки балсам за кучето си. Аз обърнах целия град и неможах да намеря балсам за кучета s) Напрово да падладееш. Да не говорим за панделки - Гледат ме като извънземно.
Колкото повече се ровя в руските сайтове (защото Български няма) толкова повече се обърквам. На места пишат разресвайте козината мокра, другаде пък - Никога когато е мокра. Не използвайте човешка козметика..... и намирам доста противоречия. За сега се опитвам да гледам Бека като йорки, защото за тях има по-пълна информация и ми звучи най-достоверна.
Хе, хе ... каква заблуда:) Грижите за ши-тцу са огромни! ... но пък си струва bravo
Публикувано: 28 November 2005 - 10:02 AM
Радвам се да те видя bl) и че твоя красавец е добре w)
Хайде изпрати ни някоя негова снимка - моля!!!
Бях срещала в нета още двама с кучета шит-цу BEER Ще се опитам да ги потърся и ако ги намеря ще ги поканя тук super best
Публикувано: 29 November 2005 - 05:56 PM
Цитат
Eдното е женско - на две години, но се дръпнаха като разбраха, че Бенджи е с родословие s) те си нямат.... и са си прави хората. Ще намерим истинска дама на Бенджи.
Помоли в клиниката да ти извадят списък с кучета от тази порода.
Така направих аз. И ще продължа да търся super
Публикувано: 01 December 2005 - 10:01 AM
Цитат
Едно пиленце ми каза, че вчера сте се разхождали с женско шит-цу на 2год. bl)
Покани ли ги тук? И ще разкажеш ли как се държа твоя красавец с нея?
Тайничко се надявам и някоя снимка да сте им направили. super
Публикувано: 08 December 2005 - 03:42 PM
Benjy, исках да те попитам на каква възраст започнахте да сменяте зъбите?
Бека няма още навършени 4 месеца, а вече и паднаха 6 зъбчета.
Козината ни капе като за световно oleeee още една седмица и ще приличаме повече на голо китайско куче ouu ....
Публикувано: 09 December 2005 - 12:44 PM
За да стигне6 до правилното ре6ение,трябва да зададе6 правилните въпроси,т.е. на принципа на игнорирането:
Защо капе козината???
1.увери се,4е проблемът не е здравословен-заведи ку4ето на вет преглед!(сега е зимен сезон и би трябвало козината да расте пове4е,а не да капе!)
2.пак 4рез консултация с вет се увери,4е ползва6 подходящата козметика-6ампоан и балсам,може ку4ето да е алерги4но към тези,които ползва6 в момента!Не му даваи да си играе с гумени игра4ки-към тях много от малките ку4ета са алерги4ни също!
3.Ако няма здравословен проблем,опитаи със следното:купи си от аптеката 6и6енце с рибено олио и задължително КАПКОМЕР.Всеки ден(по веднъж) след хранене даваи на ку4ето по 2-3 капки(аз ги капвам направо варху езика),като си направи6 програма,например 2 седмици дава6,две по4ивка и така,докато преполови6 6и6ето.После направи по-голяма пауза!Ефектът е поразителен,естествено-положителен!
ако забележи6 оба4е,4е капките му деистват леко разхлабително(понякога се полу4ава)-не се притесняваи,просто ограни4и до 1 капка на ден.
4.не зная с какво го храни6,но успоредно му даваи следния микс: сварени теле6ко месо+морков(не много,за6тото сащо деиства диорети4но)+ориз.Тази комбинацiя също е отли4на за козина.Даже на големи като възраст ку4ета се препоръ4ва даването на сурово теле6ко месо.За малките оба4е не се препора4ва-стомахът е по-4увствителен.
Даваи му и варена царевица-моите я обожават!
И много важно-ре6и го всеки ден,продължително,минимум 30 минути!След като завър6и6 с основното разресване-няколко минути ре6и в посока обратна на растежа на косъма-от опа6ката кам главата-това отстранява мъртвата козина и стимулира растежа!

"Pravia,kakvoto triabva-da stava,kakvoto 6te!"(L.N.TOLSTOI)
Публикувано: 09 December 2005 - 12:53 PM

Сега се опитвам да навивам майками да оставят козината на това животинче да порастне и да се грижат за нея. Тя се оплаква от закачащите се боклуци n)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ