Цитат
Знам разликата между двете , докторе.Слагала съм и изкуствена става -протеза ИЛИ след съответна интервенция- се е формирала лъжлива става.
За размерите на имплантантите - има различни - аз си купих американски титанови с костен цимент- там размерът е S, M, L, XL.Зависи от параметрите по снимката .Купих си и римера и пилите и даже гъбите за обезводняване - със съответния размер и каквото беше необходимо- получих ги с Fed Exp. и платих члез нет-а.Нищо не съм излъгала - ще посоча, ако желаеш имената на поне 5 лекари, които са в течение и бяха екип и са свидетели на това как "моите кучета се разболяват от какво ли не"...Повярвай ми - не ми беше, ма ,хич готино.Cъщо ще ти пратя тел на лекаря лекувал стафа ми от дирофилариоза през 1998 година..Също и на поставилият протезите на другото куче- безпородно е.Доста от пишещите тук познават Ники - с 2 изк.ТБ стави, познават и моят Айк - преболедувал дирофилариоза-кучето от аватара ми..
А ако си чел добре - казала съм -"лекарите ще кажат".
Между впрочем - в моя случай беше травматично- за причината за имплантантите.Но няма принципна разлика с вродената дисплазия и методите на лечение оперативно. r)