Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 13 August 2008 - 08:00 AM
Ами да ти кажа....понеже преди години и ние имахме куче от този тип ( кавказка овчарка) със същия резервиран характер...и определено не се получи да играе свободно с хъскитата :rolleyes:. А едно хъски в бебешка възраст може да бъде адски досадно за по голямите кучета съдейки сега какво става в нас когато малката Ида прекали ;D и някой от голямите я накаже ( така де се каже )
Аз определено не бих рискувала със съвместно съжителство. По скоро ако са в един двор но отделени със стабилна ограда....знам ли.
Аз определено не бих рискувала със съвместно съжителство. По скоро ако са в един двор но отделени със стабилна ограда....знам ли.
Публикувано: 13 August 2008 - 09:08 AM
Той и без това не ме харесва много много, защото не ме вижда дълги периоди от време. Просто ми е невъзможно да ходя при него всеки ден и затова единствения почивен ден (неделя) заминава за Барки. Въпреки всичко, аз сериозно се надявам на доброто разбирателство между двете кучета. Мисля че ще е мъжко евентуалното хъски. Ще има да се препикават един-друг...
Публикувано: 13 August 2008 - 10:55 AM
Много лошо,че нямаш контрол и респект над овчарското куче,още един минус за съвместно съжителство с хъскито....
Публикувано: 13 August 2008 - 11:05 AM
Дам, предполагам че ще трябва да оставя идеята за хъскито малко по-назад. Като че ли огромният ми ентусиазъм, от малък, да имам такова куче ми прави лоша шега. Тъкмо докато видя как ще се развият нещата, ще имам време да се запозная по-добре с породата и всичко около отглеждането на едно хъски.
Публикувано: 13 August 2008 - 01:38 PM
И аз съм доволна от капките.

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 13 August 2008 - 02:55 PM
и аз съм доволна от адвантикса, до сега само веднъж намерих умряла бълха.
Публикувано: 14 August 2008 - 08:10 AM
И според мен е нормално.
А другите хъскита може от козината да изглеждат по-високи, като гледам по снимката той не е от най-пухкавите.
А другите хъскита може от козината да изглеждат по-високи, като гледам по снимката той не е от най-пухкавите.
Публикувано: 14 August 2008 - 08:48 AM
Не забравяйте,че по кварталните полянки има две трети хъскита над 63 -4см. и когато се появи хъски в стандартен размер то в очите на другите е дребно :-
Публикувано: 15 August 2008 - 08:38 AM
svevava това беше в гръга на шегата,не се обиждай :blink:То всеки си обича кучето в този форум,без значение дали е в стандарта, дали е чистокръвно.Но Хъски с размерите на Аляски маламут лично мен доста ме учудва.
Аз не съм запозната как се внасят кучета от чужбина.Но какво е това изследване за породата? :- При внос от Унгария или другаде, не се ли дават на животните родословия?
Аз не съм запозната как се внасят кучета от чужбина.Но какво е това изследване за породата? :- При внос от Унгария или другаде, не се ли дават на животните родословия?