Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 23 August 2009 - 09:52 PM
И това е много добър вариант за доста немърливи стопани между другото.
Защото се е случвало да подканям стопанин на разгонена женска да си ВЪРЖЕ кучето.
В такива случай не знам защо хората не преудоляват огромното си чувство за "хуманност" и не вземат да си кастрират женската, вместо да си пикаят на ушите и очите докато е разгонена и после да се чудят в коя река да метнат кученцата.
Публикувано: 24 August 2009 - 09:22 AM

На женската. Ако е без родословие, де.
Какво по точно значи без родословие - без документи ли?Мойта не е от развъдник - от приятели я взехме,но родителите и двамата са хъски.Това значи ли че не е чистокръвна?!?!

Публикувано: 24 August 2009 - 09:39 AM
Споко само питам с добри намеренеия

Публикувано: 24 August 2009 - 10:29 AM
Споко само питам с добри намеренеия

Остави ги тези добри намерения , че пак ще запалим форума

Незнайната , отново адмирации за последния ти пост тук.

Публикувано: 24 August 2009 - 10:35 AM
Не е задължително, но помага при по-слабичко куче примерно. На Прешъс давам и има напредък. Попринцип тя се дава при недостиг на витамини. Спомага за окрепването на имунната система.
Не давайте по 3, две са достатъчно, пък при някои може и по 1, които са дебелички.
Не му трябват обувки за хъскито,то си е вълк куче,обучава се ама много трудно аз лично имам на 4 месеца е и е нещо ужасно но е много умен ама е голям инат и се нагажда много такива породи кучета не трябва много да се изнежват и да се лигавят

арон
Публикувано: 24 August 2009 - 10:37 AM
Не е задължително, но помага при по-слабичко куче примерно. На Прешъс давам и има напредък. Попринцип тя се дава при недостиг на витамини. Спомага за окрепването на имунната система.
Не давайте по 3, две са достатъчно, пък при някои може и по 1, които са дебелички.
Не му трябват обувки за хъскито,то си е вълк куче,обучава се ама много трудно аз лично имам на 4 месеца е и е нещо ужасно но е много умен ама е голям инат и се нагажда много такива породи кучета не трябва много да се изнежват и да се лигавят

арон
Публикувано: 24 August 2009 - 10:43 AM
Какви обувки какви 5лв?

Вече сме 2009, поста на Бини е от 2007!
А хъскито не е вълк куче, а куче като всяко друго куче.
Какво разбираш под изнежване и лигавене?
А за повода-малко е 20лв, не мога да повярвам че някъде си го видял за толкова

Публикувано: 24 August 2009 - 10:57 AM
Какви обувки какви 5лв?

Вече сме 2009, поста на Бини е от 2007!
А хъскито не е вълк куче, а куче като всяко друго куче.
Какво разбираш под изнежване и лигавене?
А за повода-малко е 20лв, не мога да повярвам че някъде си го видял за толкова

Още днес отивам да си го купя хахахахаха :

ПП. Аз съм от женски род

Публикувано: 24 August 2009 - 10:59 AM
Публикувано: 24 August 2009 - 11:02 AM
Тоест да не е с въженце а лента?То и на този пишеше 2 год гаранция ама знае ли някой..за хъски може би наистина трябва да е по-здравичък...
Публикувано: 24 August 2009 - 11:09 AM
Но беше...доста повече от 20, някъде към 40лв май.
И държи вече 7 месеца.
Публикувано: 24 August 2009 - 11:43 AM
Публикувано: 24 August 2009 - 03:32 PM
Не че не е издръжливо...лентата просто е ма-ааалко по-безопасна.
Въпреки че има лепенки на механичната част на повода от типа "лепенки за идиоти: какво НЕ трябва да правите"...с едно хъски рано или късно ще станеш на глупак и ще вземе да ви омотае и да се дръпне, а това въже прежулва страшно лошо и болезнено.
Аз имам белег на едната ръка от разплитане на такова въже и Джек, естествено, се дръпна в точния момент.
И все пак, ако сте достатъчно изобретателни с малкото и с лентата можеш да се прежулиш красиво.
Публикувано: 24 August 2009 - 03:50 PM

Публикувано: 24 August 2009 - 04:49 PM
Иначе ние сме с Флекси, до 25 килограма, не е лента, а въже. До сега не сме имали никакви проблеми. На 4 месеца е вече, претърпял е доста влачене след кучето, жулене във дървета, стени, стълбове и какво ли още не... Доволни сме.
Ааа, взех го за 25 лева, с две години гаранция

Но то в Монтана е къде къде по- евтино от София например...