Dog.bg Форуми : Въпроси и отговори / за хъскита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (393 Страници) +
  • « Първа
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси и отговори / за хъскита

#4281 Потребителят е офлайн   husko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 23 December 2009 - 11:27 PM

Цитат(hwarang @ Dec 23 2009, 08:32 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Прави ми впечатление , че Чара от 2-3 дни се напишква много късно вечер. Обикновено след 22-23ч.
Възможно ли е да и е студено и затова да го прави? Последно я извеждам към 8 вечерта.

ami несъм сигорна ама може да е искала да излезете на разходка иили нз ако и с екарате като с енапишква и за това може да е решила да не с напишква за да не ии се каратте ;) [/color]ама незнам така мисля де![color="#FF8C00"]
User's Signature

Качена снимка

#4282 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 24 December 2009 - 01:46 PM

Цитат(husko @ Dec 23 2009, 11:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(hwarang @ Dec 23 2009, 08:32 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Прави ми впечатление , че Чара от 2-3 дни се напишква много късно вечер. Обикновено след 22-23ч.
Възможно ли е да и е студено и затова да го прави? Последно я извеждам към 8 вечерта.

ami несъм сигорна ама може да е искала да излезете на разходка иили нз ако и с екарате като с енапишква и за това може да е решила да не с напишква за да не ии се каратте ;) [/color]ама незнам така мисля де![color="#FF8C00"]

wacko.gif wacko.gif wacko.gif Абе хора научете се да пишете поне разбираемо.Нищо лично smile.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4283 Потребителят е офлайн   Athanna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Интереси: древни езици и култури, литература, свирене на пиано, пеене, музика, писане (поезия и кратки форми), short movies making, фотография, фотообработка, рисуване, танцуване, white sensations, джаз, цветя и животни
Публикувано: 24 December 2009 - 04:23 PM

И аз нищо не разбрах ... wa_048.gif Този гениален език обикновено се превръща в джаста-праста извън книжовната реч df_061.gif
П.с. -> Хващам, че и мен ме поправят напослдък - проверявам - поправят ме с погрешни думи ab_041.gif ... Нъ Зъ...
User's Signature

The best compliment they made me ever, is that we look very much alike with my dog.
~Athanna

#4284 Потребителят е офлайн   excalibur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 December 2009 - 12:58 AM

Athanna,книжовната реч е в книгите а четенето на книги е тотално вече изместено от чатенето ud_009.gif Та това вече е чатърска реч. кФо повече иЗкаш,мани ми и полошо иде dh_188.gif А живее бугарската реч flagbg.gif Не ми е много за смях,ама за жалост е така.
User's Signature

Качена снимка

#4285 Потребителят е офлайн   extazyf Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 25 December 2009 - 09:22 PM

Здравейте ! Аз съм нова в този форум,наскоро се регистрирах и така .... всички имате мн хубави хъскита ,а аз сега гледам и малки бебета .Весели празници!

#4286 Потребителят е офлайн   Athanna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Интереси: древни езици и култури, литература, свирене на пиано, пеене, музика, писане (поезия и кратки форми), short movies making, фотография, фотообработка, рисуване, танцуване, white sensations, джаз, цветя и животни
Публикувано: 26 December 2009 - 05:22 PM

Имам въпрос за ушите... Днес си взехме баня по нареждане на развъдчика. Дотук всичко хубаво - гледах да пазя ушетата, да не влезе вода в тях, обаче току-що открих, че всъщност хич не ми допада на какво ми лъхат zz_187.gif

Искам да попитам ... може ли да е влязла вода, опасно ли е ако влезе вода и вие как се справяте в такива случаи!? Как се чистят уши blink.gif
User's Signature

The best compliment they made me ever, is that we look very much alike with my dog.
~Athanna

#4287 Потребителят е офлайн   Meto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 26 December 2009 - 05:59 PM

Влажни кърпички е нашият метод :)
User's Signature

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.

#4288 Потребителят е офлайн   Athanna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 December 2009 - 06:12 PM

Мокри кърпички не е ли опасно заради химикалите (знам ли) или ползвате навлажнени хавлиени кърпички? Ериан е самият дявол, облечен в чист, изпран хъскикожух и сега забелязвам, че нон стоп си дръгне ушите. Успях да ги поизчистя, но все още ... zz_020.gif
User's Signature

~Athanna

#4289 Потребителят е офлайн   daydreaming Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 December 2009 - 06:50 PM

Цитат(Athanna @ Dec 26 2009, 06:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Мокри кърпички не е ли опасно заради химикалите (знам ли) или ползвате навлажнени хавлиени кърпички? Ериан е самият дявол, облечен в чист, изпран хъскикожух и сега забелязвам, че нон стоп си дръгне ушите. Успях да ги поизчистя, но все още ... zz_020.gif

Аз ги чистя с леко навлажнени клечки за уши. Просто трябва да си много внимателна. Аз го издебвам докато спи, понеже тогава е най-спокоен. При нас върши работа ;)
User's Signature

Качена снимка

#4290 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 26 December 2009 - 06:51 PM

Може да пробваш със кърпички за бебета (човешки бебета). Все пак в тях не би трябвало да има много химикали.Или с навлажнен парцал или памук.Ако влезе вода в ухото може да се възпали,абе не е хубаво никак даже. ea_103.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4291 Потребителят е офлайн   Athanna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 December 2009 - 06:52 PM

QUOTE (daydreaming @ Dec 26 2009, 06:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
QUOTE (Athanna @ Dec 26 2009, 06:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Аз ги чистя с леко навлажнени клечки за уши. Просто трябва да си много внимателна. Аз го издебвам докато спи, понеже тогава е най-спокоен. При нас върши работа ;)

И аз така процедирах, а сега и гледах това клипче, в което се говори за някакъв Ear Cleaner. Ако може някой да препоръча някакви марки, много бих била благодарна ab_041.gif
User's Signature

~Athanna

#4292 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 26 December 2009 - 08:08 PM

В сайта на grooming.bg има препарати за почистване на уши, провери там.
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#4293 Потребителят е офлайн   Athanna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 December 2009 - 01:42 PM

QUOTE (North face @ Dec 26 2009, 08:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
В сайта на grooming.bg има препарати за почистване на уши, провери там.

Мерси ab_041.gif
User's Signature

~Athanna

#4294 Потребителят е офлайн   killaruna87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 December 2009 - 10:59 AM

Здравейте всички. За новата година ще ходя в провинцията и ще взема моята Чери с мен. Там където ще бъдем ще има друго куче - мъжко немско овчарско. На Чери последното й разгонване беше на 23 август. Има ли някаква опасност да се заплодят, тъй като ще бъдат няколко дни непрекъснато заедно или мога спокойно да я товаря на колата и да отрашваме? Благодаря предварително за отговорите.
Весели празници и бъдете здрави. Да са живи и здрави и вашите любимци. smile.gif

#4295 Потребителят е офлайн   neznainata Икона

• Just a dream
  • PipPipPip

Публикувано: 28 December 2009 - 02:30 PM

Ако е разгонена, винаги има опасност. Ние не знаем на колко време се разгонва, нито кога ще се разгони пак, но можем да метнем един боб :)
User's Signature

Качена снимка
Doesn't matter.

#4296 Потребителят е офлайн   elena19 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 December 2009 - 11:14 PM

Athanna,
ние ползваме за Лара този препарат и сме много доволни.

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

За човешкото същество вероятно най-трудното нещо,отредено му от съдбата на този свят,е да обича друго човешко същество...Работа като всяка друга,но без подготовка.

#4297 Потребителят е офлайн   Athanna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 December 2009 - 11:46 AM

QUOTE (elena19 @ Dec 28 2009, 11:14 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Athanna,
ние ползваме за Лара този препарат и сме много доволни.

Мерси за това, че сподели ae_085.gif ab_041.gif
Друго е, като знаеш, че някой е доволен от него :)
User's Signature

~Athanna

#4298 Потребителят е офлайн   jacob91 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Хъскита
Публикувано: 29 December 2009 - 06:26 PM

Защо моята Вира хълца толкова често?
Вчера забелязах и друго т.е. не аз, а мама.Има глисти (не мама , кучето ab_041.gif )...
Много се стресирам, защото аз до вчера не знаех какво са глистите.Днес й взех хапче и й дадох половината, а другата половина ми казаха да я дам след две седмици.Яде си , играе, всичко е ок, но се стресирам , че има глисти.
Може ли да и стане нещо по-сериозно.
Уж беше обезпаразитена, а се оказа, че не е.

#4299 Потребителят е офлайн   Athanna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 December 2009 - 07:28 PM

QUOTE (jacob91 @ Dec 29 2009, 06:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Защо моята Вира хълца толкова често?
Вчера забелязах и друго т.е. не аз, а мама.Има глисти (не мама , кучето ab_041.gif )...
Много се стресирам, защото аз до вчера не знаех какво са глистите.Днес й взех хапче и й дадох половината, а другата половина ми казаха да я дам след две седмици.Яде си , играе, всичко е ок, но се стресирам , че има глисти.
Може ли да и стане нещо по-сериозно.
Уж беше обезпаразитена, а се оказа, че не е.

Оф, горкото - ще ги изхвърли, не се притеснявай. Но на твое място не бих я мляскала известно време. Дезинфекцирайте навсякъде по пода след като е "правила акото" и в никакъв случай не на леглото... Много ги мразя тези червеи и имам ужасна фобия от всякакви ендопаразити като цяло. Принципно е хубаво да се изследваш за такива, за да се увериш в собственото си здраве, но не всички хора го правят. В частна клиника едно такова изследване е 25 лева, а за ХЕИ нямам идея, както и за личния лекар (аз него не го уважавам).
User's Signature

~Athanna

#4300 Потребителят е офлайн   jacob91 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Хъскита
Публикувано: 29 December 2009 - 07:43 PM

Ами тя вече започна да ги изхвърля.
Току-що изака един червей zz_020.gif
Но се притеснявам ... dh_188.gif

• (393 Страници) +
  • « Първа