Dog.bg Форуми : Въпроси и отговори / за хъскита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (393 Страници) +
  • « Първа
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси и отговори / за хъскита

#4321 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 January 2010 - 01:31 AM

Тези последните на трикси, мисля че се заключват, но може би просто не са снимани добре, за да се види.
Аз преди няколко месеца взех такъв модел, макар че още не съм ползвала тази опция на заключването. Още не ми се е откопчавал де.

Прикачена снимка

Прикачена снимка
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#4322 Потребителят е офлайн   Itsko_EliNka_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2010 - 02:34 AM

Цитат(Huskypower @ Jan 3 2010, 12:31 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Тези последните на трикси, мисля че се заключват, но може би просто не са снимани добре, за да се види.
Аз преди няколко месеца взех такъв модел, макар че още не съм ползвала тази опция на заключването. Още не ми се е откопчавал де.

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Имаме същия никога не се е откопчавал сам,но и никога не сме го заключвали.
Имаме и още 2-3 но различни модели но на същия принцип и висчко е ок.
П.С аз лично съм доста доволен от тези модели,макар че ме обеждават че,кожените били по-добри.
Но всеки си има вкус ae_085.gif

#4323 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 03 January 2010 - 02:36 AM

С абсолютно същия сме smile.gif Само цветовете са мааалко, много малко по- различни...
Ми не знам, може ние да не сме улучили на нашийник. Нашия все го побутвам да се заключи. Както казах не, че има голяма полза- то и без това си държи доста здраво...! до 40 килограма...

#4324 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2010 - 10:16 AM

Тези дни са давали по телевизията някакво състезание със шейни със северни кучета.Някой знае ли по коя телевизия е било или от къде в интернет могат да се дръпнат такива състезания да се гледат,защото ми е интересно.
User's Signature

Качена снимка

#4325 Потребителят е офлайн   husko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2010 - 07:58 PM

благодаря ви че ми казахте щото скоро ще ходим при вета а пък старат му става малка . Мери за инфото smile.gif ae_085.gif af_089.gif af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#4326 Потребителят е офлайн   syndrome Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 January 2010 - 08:52 PM

Като стана дума за каишки днеска на Лиза и взехме една от хубава кожа.Малко и е голяма и я дразни, но има време и ще свикне.
А да попитам колко стегнато трябва да се носи каишката при първите разходки, защото нашата е много дива и трудно ще свикне.Притеснявам се да не се обеси ab_041.gif

#4327 Потребителят е офлайн   husko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 03 January 2010 - 09:46 PM

ами за тягането стягай го толкова че да не може да и излиза главата . А ако неможе да свикне ноата си кайшка пъро я разкараи малко уавас и тогава smile.gif :уу:
User's Signature

Качена снимка

#4328 Потребителят е офлайн   neznainata Икона

• Just a dream
  • PipPipPip

Публикувано: 04 January 2010 - 03:46 PM

Когато стягам такъв нашийник, винаги гледам да има място за поне 2-3 пръста м/у нашийника и врата на кучето, но не повече, за да не е хлабав. Досега не се е изхлузвал.
User's Signature

Качена снимка
Doesn't matter.

#4329 Потребителят е офлайн   husko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 04 January 2010 - 07:02 PM

е да така е естествено то иначе ако няма поне малко място направо ще се удоши ae_085.gif ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#4330 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 04 January 2010 - 08:00 PM

Цитат(neznainata @ Jan 4 2010, 03:46 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Когато стягам такъв нашийник, винаги гледам да има място за поне 2-3 пръста м/у нашийника и врата на кучето, но не повече, за да не е хлабав. Досега не се е изхлузвал.

Незнам мойта как го прави,но има 2 пръста разстояние и пак успява да го захапе ud_009.gif По нова година бях принудена да го стегна повече за да не може да го хапе понеже я оставях за 3 дена на грижите на нашите пък незнам дали ще я гледат през 30 мин дали е ок или ще успяват да и сложат нашийника - много е буйка като става въпрос за разходка...ужас.Незнам при вас как е, но щом стане времед а се излиза скача като луда и едвам успявам да и закача повода.Кажете някакви методи за успокояване,със седни ли не опитвах,с храничка...незнам..помощ!
Последно време е станала ужасна незнам защо като отида при нея да я галя и да и се радвам започва да ме хапе и да ми скача незнам дали е наигра или ме закача по-сериозно?Е не стиска много, но започва да ми дърпа дрехите...имам чувстово че не и доставям достатъчно движение и има много енергия,а откакто научи дупките по двора е само на повод и нея пускам из двора (спешно трябва да го ремонтирам) dry.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4331 Потребителят е офлайн   husko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 January 2010 - 08:23 PM

И ние имаме подобен проблем ! Напоследък и аз като отивам да си го нагушкам и да му се радвам той ми скача леко хапе но нзнам мн е страмен . А пък ние като излизаме навън реди да излезем 1во неиска да му слагам кайшката и тъй като ние сме в голям апартамент и почва да драска по вратата и се враща при мен . и поне 10-тина минути немога да му сложа нашиинка .След това като излезем и като влезем ф даскалото и там имаше пръсти и почва някви дупки да копае и вече ме е страх да ходя там защото може да ни се скарат (в общо зето сме същата работа )
User's Signature

Качена снимка

#4332 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 04 January 2010 - 08:55 PM

Ние сме с разстояние пръст и половина. Ако cа цели два пръста... дивачката се изхлузва. Изобщо не знам как успява... ud_009.gif

#4333 Потребителят е офлайн   husko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 January 2010 - 09:07 PM

M..да аз идин път мо тъй са беши отвързал че и ато не бяхм на заоградно място ... Сичи хора на ззяпаха как тичам слд него ама той дойде и после татко ми вика аб рой няма да избяга кое куче ще напусне стопанина си само дето елошото някои да не го открадне .
User's Signature

Качена снимка

#4334 Потребителят е офлайн   neznainata Икона

• Just a dream
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2010 - 02:06 AM

Цитат(husko @ Jan 4 2010, 09:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
M..да аз идин път мо тъй са беши отвързал че и ато не бяхм на заоградно място ... Сичи хора на ззяпаха как тичам слд него ама той дойде и после татко ми вика аб рой няма да избяга кое куче ще напусне стопанина си само дето елошото някои да не го открадне .

Много те моля, научи се да пишеш. Нищичко не разбирам от тея... писания.
User's Signature

Качена снимка
Doesn't matter.

#4335 Потребителят е офлайн   Athanna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Интереси: древни езици и култури, литература, свирене на пиано, пеене, музика, писане (поезия и кратки форми), short movies making, фотография, фотообработка, рисуване, танцуване, white sensations, джаз, цветя и животни
Икона за мнението  Публикувано: 05 January 2010 - 06:10 AM

Моля ви, дами и господа huh.gif ! Знам, че сме европейци, ала защо ми се струва, че всички напоследък гледат от немците, като наскоро правиха реформа на езика. Там - ДА, но моля, не правете това удома - опасно е! dd_058.gif

Шегичка. Обаче сериозна. А сега сериозно. Искам да помоля, ако е възможно, някой да даде насоки за това, каква каишка горе-долу е най-подходяща като за първа разходка. С първото ми кученце беше различно- то бе от малка порода. 'Де да знам... Чудя се. Можете и да поразкажете как мина първата разходка при вас... Има време до нея, но все пак, не е зле да имам идея за каишка отсега (тъй или иначе е повдигнат този въпрос).

User's Signature

The best compliment they made me ever, is that we look very much alike with my dog.
~Athanna

#4336 Потребителят е офлайн   husko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2010 - 09:40 AM

ОК. Ами нашата ПЪРВА раззходка като излизахме по стълбит и той вднага почваше да души после когато излязохме той мн го беше страх и го оставих да души и се разхождахме около входа и така постепно всеки дн си свикнахмеда се разхождахме на по далеч!
User's Signature

Качена снимка

#4337 Потребителят е офлайн   syndrome Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 January 2010 - 03:09 PM

Цитат(Athanna @ Jan 5 2010, 06:10 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Моля ви, дами и господа huh.gif ! Знам, че сме европейци, ала защо ми се струва, че всички напоследък гледат от немците, като наскоро правиха реформа на езика. Там - ДА, но моля, не правете това удома - опасно е! dd_058.gif

Шегичка. Обаче сериозна. А сега сериозно. Искам да помоля, ако е възможно, някой да даде насоки за това, каква каишка горе-долу е най-подходяща като за първа разходка. С първото ми кученце беше различно- то бе от малка порода. 'Де да знам... Чудя се. Можете и да поразкажете как мина първата разходка при вас... Има време до нея, но все пак, не е зле да имам идея за каишка отсега (тъй или иначе е повдигнат този въпрос).

На нас първата разходка навън ни предстои края на другата седмица най-късно и ще пиша какви са приключенията.

@husko моля ти се опитай да се пишеш по-правилно.

#4338 Потребителят е офлайн   xael Икона

• Perfect Stranger
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2010 - 03:24 PM

Ми...нашата първа разходка беше....
Джек излетя през вратата, все едно цялата поднебесна шир е негов дом. Ама лично подарен му от дедо хъски-господ.
Нямаше никакъв страх от други кучета, независимо от размера. Изплаши се само от едно хлапе с маска на тигър, ама беше тъмно та и мен ме изплаши, така че "мъжестественото" поведение на Джек спрямо детето е оправдано.
Бяхме с кожен нашийник със закопчаване като на колана, защото другите му бяха много големи.
Кожения нашийник го сполетя тежка съдба около седмица по-късно, бидейки безпощадно погълнат и изср....н същия ден.
После сложихме такъв със закопчалка, от него се измъкваше без проблем, а уж не му беше много голям, защото както споменах от малък има тръни в задните си части и бръмбъри в главата.
И този нашийник зарязахме към 4ти-5ти месец и сложихме душач.
User's Signature

Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind.
Sindarin Siberian husky kennel

#4339 Потребителят е офлайн   jacob91 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Хъскита
Публикувано: 05 January 2010 - 08:05 PM

Нормално ли е моята хъска да ми такова ръката?
Твърде е рано да се разгони, защото днес навърши три месеца.
Каква може да е причината?

#4340 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 January 2010 - 08:14 PM

Твоето хъскИ, макар и женско си остава хъски, а не хъска.
А за въпроса - да нормално е щом позволяваш, така ще прави. В такъв случай скоро очаквай това да се случва не само с ръката ти. smile.gif
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

• (393 Страници) +
  • « Първа
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема